Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

2013-06-02 08:38

#4774: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přečti si něco o dějinách této z

No jo, vždyť v Americe bijou černochy... Zkusil jste někdy použít svou hlavu sám, nebo jste se spokojil s výkladem "Občanské výchovy" pro pátý ročník ZDŠ z roku 75'?

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#4781 Re:

2013-06-02 12:23:20

#4780: -

Já ji používám. Mně nejde nabulíkovat, že v minulým režimu bylo vše špatně a teď je tu ráj na zemi. To možná hloupoučkým studentíkům z Třeboně jde nakecat cokoliv, oni jsou obětí politický vymývárny mozků, kterou na nich praktikují jejich ředitelka a učitýlek Rosocha.

Nepřihlášený uživatel

#4783 Re:

2013-06-02 13:28:27

#4780: -

Tihle komunističtí psíci mne vždy pobaví. Teda, ne že bych chtěl urážet a ponižovat skutečné psy, čtvernohé nejlepší přátele člověka, věrná a inteligentní zvířata, srovnáním s nějakým komunistou. Ale slavný Pavlov na nich dělal své pokusy s první signální soustavou (komunisty tehdy neměl k dispozici) a vše, co vyzkoumal pro komunisty platí stejně jako pro psy. Na daný signál, naučeni Stranou a VUMLem, začnou štěkat o: bití černochů v Americe, vraždách, které páchala církev, frontách nezaměstnaných a zmrzlých bezdomovcích dnes ... a stále dokola, řekneš "štěkej!" a komouš štěká svá hesla. Ať je debata o čemkoliv, co mu nejde pod rypák. Tomu říkám správně vycvičený komouš!