Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#3228 Re: Jediné, co je opravdu zarážející je sprostota komunistů

2013-06-02 10:41

#3225: MIP - Jediné, co je opravdu zarážející je sprostota komunistů

MIPe, já jsem žádnou Antichartu nepodepsal a nic se mi nestalo. Když chtěli, abych ji odsoudil, tak jsem jim řekl, že mi ji nejdřív musejí dát přečíst a teprve potom se můžu vyjádřit. Nedali přečíst, neodsoudil jsem ji, nepodepsal jsem nic, nestalo se mi nic. Ty budeš asi z Třeboně, kde vše probíhá velmi dramaticky. Ještě jsi ale neodpověděl na mnoho otázek o mostech a silnicích v Německu, dále o tom, z čeho se privatizovalo, když nic nezbylo. Ty tady pořád meleš o těch svých Alpách, ale na otázky neodpovídáš.

Odpovědi

MIP

#3230 Re: Re: Jediné, co je opravdu zarážející je sprostota komunistů

2013-06-02 10:56:45

#3228: - Re: Jediné, co je opravdu zarážející je sprostota komunistů

Pošli dodatečné ponížené poděkování na ÚV KSČM, jakožto nástupkyně KSČ, za lidský přístup k rebelovi.

Lidé, čtěte: komunistický režim byl tak  vysoce humánní, že když mu někdo nepodepsal rezoluci na podporu režimu, tak ho nezastřelil a ani nezavřel! Na konci XX. století ve střední Evropě. O tom je třeba mluvit a psát! To je komunistický humanismus v praxi!

Tobě hovado odpovím na mosty, až ty mi odpovíš na moje mnohem starší otázky, týkající se

banánů

zakázaných knih

práce v kotelnách pro vyvolené

orgií zlodějny  v režimu, kdy všechno patří všem

proč se nesmělo jezdit bez milostivého povolení komunistů třeba do Alp.

Mimochodem, blbečku, o "mých" Alpách tu blábolíš už leda ty a tobě podobná komunistická hovada. Já k tomu už napsal vše.

Takže začni odpovídat na otázky a třeba se také dočkáš odpovědi. O tom, kde je příčina současného stavu asi 30 mostů, "vybudovaných" komunisty (jen se komunisti přihlašte ke svým úspěchům a tomu, co po vás národu zbylo) mluvili několikrát odborníci v ČT. Tak se dívej, poslouchej a neopruzuj, blbče komunistický.

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...