Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#3255 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-06-02 19:25

#3254: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Zkoušíme se navzájem z dějepisu ? :-). Svatý Václav byl vzdělaný panovník. Doufám, že s tím souhlasíte. Když viděl, že  Němce neporazí, tak raději " platil" a posílal jim voly, to je na něm také sympatické.

Měl plno odpůrců, včetně svého bratra, který ho raději odstranil.

Svatý Václav toho má mnoho společného s komunisty ( s paní Baborovou - měl dobré úmysly, byl vzdělaný), takže by nemohl dělat radního, protože "třeboňští intoušové" by ho určitě chtěli znovu odstranit. Možná by proti němu sepsali znova petici a hladověli.

Jaká byla správná odpověď na Vaši otázku ? :-)

PS. Předpokládám, že pokud ten legrační človíček neutekl před velkou vodou do kopců v Alpách, tak mi vynadá, že jsem trotl, hňup a hovado, že paní Baborová neměla dobré úmysly. Na ústav v Třeboni se berou děti bez přijímaček, to je prostě báječné, a  proto tam studuje materiál typu ...........  ( doplňte si jména).

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#3256 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-06-02 20:21:28

#3255: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Nezkoušíme se z dějepisu, ale ta odpověď byla stejně nejspíš správná. Jsem ale stále trochu vnitřně rozpolcený: Myslíte, že by pan Heller, který kandidoval za KDU ČSL podepsal petici a hladověl na odpor proti komukoliv svatému, zejména svatému Václavovi? Takže nevím a jsme tam, kde jsme byli před chvílí. Potřebovali bychom na rozlousknutí tohoto oříšku někoho daleko moudřejšího, než jsme my, ale ten už je určitě vysoko v Alpách a nechal nás v tom.

Placení pomocí volů je ale geniální myšlenka, která dosud nebyla plně doceněná. Tedy pokud je ochoten někdo ty voly jako platidlo přijmout.

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...