Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#3256 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-06-02 20:21

#3255: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Nezkoušíme se z dějepisu, ale ta odpověď byla stejně nejspíš správná. Jsem ale stále trochu vnitřně rozpolcený: Myslíte, že by pan Heller, který kandidoval za KDU ČSL podepsal petici a hladověl na odpor proti komukoliv svatému, zejména svatému Václavovi? Takže nevím a jsme tam, kde jsme byli před chvílí. Potřebovali bychom na rozlousknutí tohoto oříšku někoho daleko moudřejšího, než jsme my, ale ten už je určitě vysoko v Alpách a nechal nás v tom.

Placení pomocí volů je ale geniální myšlenka, která dosud nebyla plně doceněná. Tedy pokud je ochoten někdo ty voly jako platidlo přijmout.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#3257 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-06-03 05:56:38

#3256: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

I když  ve volbách ode mne dostala hlas levicová strana, tak si o sobě nemyslím, že jsem úplně hloupý člověk. Dokonce si nemyslím, že nejsem hňup, debil, komunistické hovado. Jaké jsou další nadávky toho človíčka, co nemohl do ciziny, pak nemohl studovat, číst a chodit do kina na film, na který měl náladu? :-)

Pana Hellera znám jen z obrázků a také z jeho bakalářské práce na JCU. Doporučiji se na ní podívat. Nemusíte jí číst, stačí si přečíst dva zcela odlišné posudky oponenta( rozumného, evidentně nehladovějícícho), který práci hodnotit jako nevyhovující a pak vedoucího ( nerozumného a vyhladovělého).

Ať si každý říká, co chce, ale tohle o něčem svědčí. Jak tady  někdo nedávno velice trefně poznamenal cosi o tom,že Rosocha se chová jak učitel občanky, Mip jako domovník a Heller nebo Hořejší jako protekční spratkové.

Placení pomoců volů by bylo ideální, ale nevím, nevím, zda by nám to prošlo a Němci by si od nás nějakého vola vzali.

Nevím, jak to dělám, ale nemůžu si pomoc, jsem zase v Alpách :-)

Krásný den.

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...