Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#4825 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-06-06 18:32

#4823: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Proč jsem ubožák? Kvůli tomu, že vyřknu nahlas veřejný tajemství, že ten dědek má mozek zatemněný senilitou, že místo práce chrápe a už mu to moc nemyslí? Kdyby byl opravdu tak noblesní, tak už dávno vyklidí pole, ale bohužel se předvádí jako klíště, které se ne a ne pustit zdroje. Docela mě překvapuje, že to tolik lidí omlouvá a nevadí jim, že ho platí ze svých daní.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#4828 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-06-07 06:32:35

#4825: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Jste opravdu pouze trapný a zakomplexovaný komouš:-)

Pan Schwarzenberg je inteligentní a jelikož je i jedním z nerespektovanějších našinců v zahraničí, s obrovskými kontakty, jistě je brán jako starší pán, s velkou úctou. On totiž ne každý soukromě obědvá s japonským císařem, britským princem,.... to jsou kontakty, o kterých se komunistickým pohůnkům může jen zdát...

Mně vadí, že z mých daní jsou placeni tito bývalí STBáci, politruci, dozorci,...všechny ty bolševické kreatury...ale beru to, že je to daň za demokracii...

...ale nikdy se s vámi nesmířím a budu se svou trošičkou snažit, abyste tu už nikdy nemohli vyřvávat internacionálu, vylepovat hesla na každou, znovu opadanou omítku a vyvěšovat vlajky se srpem a kladivem na každém rohu, abyste zakryli, že si zadky utíráte "ruďáskem":-))