Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#3389 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdo je tu hloupý, komouši?

2013-06-07 13:45

#3382: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdo je tu hloupý, komouši?

Zdá se, že jste to tu začal sledovat až dosti pokročilé fázi. Pročtěte si prosím tu diskusi od začátku, než budete plácat takové nehoráznosti. S dobytkem MIPem a jeho 1-2 člennou družinou tady mělo od začátku dost lidí svatou trpělivost. Kdyby mu tady padesát lidí polopatě zopakovalo a rozebralo matematiku pro první třídu ve snaze mu dokázat, že 1+1=2, jeho odpovědí stále bude "drzý komunistický blbče, neptal jsem se tě na tvé bolševické slinty, ale na argument, proč 1+1=2".

A s tím druhým odstavcem je to doufám vtip. Zaprvé si asi stále pletete, pod jakou petici se podepisujete (ne, tato petice opravdu není směřována proti žádnému politickému rozhodnutí, je na podporu paní Baborové). Zadruhé, ta petice, kterou asi myslíte, je skutečně mířena proti politickému rozhodnutí. Ano, proti politickému rozhodnutí vycházejícímu z vůle většiny vyjádřené svobodným hlasováním. Proto je protiústavní úplně stejně, jako kdyby mířila proti mandátu paní Baborové v zastupitelstvu.

Odpovědi

MIP

#3391 Svatou trpělivost (s komunistickou chátrou) prokázali jiní (třeba v listopadu 1989 a po něm stále)

2013-06-07 14:33:53

#3389: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdo je tu hloupý, komouši?

Zdá se, komunistický blbče, že tě tvá svatá (svatá samozřejmě ve smyslu svaté víry v Lenina, jinak jsi přece ateista, nebo ne?) trpělivost nějak přechází, prosil bych odkaz na těch 50 komunistických diskutérů, kteří zde, pěkně po bolševicku, odpověděli na moje záludné otázky o banánech, zakázaných knihách, cestování .... o 1+1 nebyla, pokud mne paměť neklame, řeč. To jen nějaký blbeček zde dává hodiny pravopisu (a sám dělá překlepy a chyby) a mne chtěl jiný blbeček opravovat v italštině. Dopadl trapně.

Ne, o vaší komunistickou diskusi já také nestojím. Jakých zhovadilostí jste komouši jedině duchovně schopni jste tu předvedli už dostatečně. Jde jen o to, že už si nesmíte myslet, že budete ještě někdy moci drze a sprostě lhát, zesměšňovat vám nepohodlné, nadávat jim (ano, drzý komouši, nadávat, jako zde od počátku nadáváte podpisovatelům petice; o tom, která petice je a která není protiústavní také už nebudete rozhodovat vy, komunistická chamraď) a postižení vaší sprostotou budou smět jen mlčet. Na to zapomeň. Budu-li mít chuť a čas, budu vždy a všude na komunistické sprostoty a komunistickou debilitu odpovídat - ne abych diskutoval (s chátrou nechci, děkuji pěkně), ale aby si chátra nemyslela, že má pořád monopol na vyjadřování a ostatní, neprokádrovaní musí jen mlčet.

Nepřihlášený uživatel

#3403 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdo je tu hloupý, komouši?

2013-06-08 08:46:40

#3389: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdo je tu hloupý, komouši? 

...nenechte se vysmát, Vy slušňáci:-))

...to nemůžete myslet vážně, že? Vy opravdu chcete tvrdit, že funkce radní pro školství je přímo volená a tedy nárokovatelná? :-)

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...