Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#3534 Re: Re: Shrnutí, kterým si bolševik zasral za láptě

2013-06-13 17:36

#3532: MIP - Re: Shrnutí, kterým si bolševik zasral za láptě

Mipe, upřímnou soustrast, nějak ti pozavírali ty, kterým jsi věřil, co ? Smutné, že ? Obahojoval jsi tady zločince, jsi stejný jako ti zlí komunisté, na které tady nadáváš. Zabásli půl vlády.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#3536 Re: Re: Re: Shrnutí, kterým si bolševik zasral za láptě

2013-06-13 19:15:50

#3534: - Re: Re: Shrnutí, kterým si bolševik zasral za láptě

Hele, máte vy vůbec nějakou tu hmotu v hlavě? Zločince, nepotrestatelné, tady obhajujete pouze vy. Evidentně jste vyvalen, že lze zadržet i někoho, kdo tomu dnes velí. To by se za komoušů, samozřejmě nestalo... Ono to jaksi nešlo. Jak je to možné? Že by krapet demokracie? No nic, moc si s tím tu bembeřici nezasírejte... Primitivům, prostě není dáno.

Nepřihlášený uživatel

#3541 Re: Re: Re: Shrnutí, kterým si bolševik zasral za láptě

2013-06-14 06:56:42

Chudáčku....tys ještě nepochopil, že rovnice, kdo nesnáší komunisty = miluje ODS, nemusí vůbec platit??

Vím, marxistická ideologie ti vštěpuje od plenek základní tezi, "kdo není s námi, je proti nám" ... ale nevěř všemu, co ti nabulíkují... 

....zatím nevím, koho zatkla a hlavně, koho obviní policie, ale doufám, že se konečně budou muset obávat všichni, bez rozdílu politické strany, kdo parazitují na státu a kdo si ho porcují a přivlastňují... Situace kolem korupce a klientelizmu je už dlouhou dobu naprosto neúnosná...

MIP

#3547 Re: Re: Re: Shrnutí, kterým si bolševik zasral za láptě

2013-06-14 12:24:02

Bolševické hovado se projevilo jediným možným způsobem: jako hovado (teď spustí ovšem svou oblíbenou, že se chovám jako "dobytek"). Zcela po komunisticku, vloží mi do úst co jsem NIKDY neřekl, obviní mne z něčeho, co jsem nikdy nedělal - a ejhle, je tu důvod mne znectít, vyšklebovat se atd. Známá komunistická praktika (z veledíla soudruha Lenina). Nebo můžeš někde v této diskusi, ty komunistický blbče najít, kdy jsem "obahojoval tady zločince"? Kdy jsem se tu JEDINKRÁT nějak zmínil ve prospěch vlády nebo ODS? To komunistickému blbečkovi nevadí, hlavně, že se může vyšklebovat, když nic jiného k tomu, co zde píši, už dodat nemůže.... Kde blbeček sebral, že jsem někdy věřil nějakému Fuksovi nebo Tluchořovi ví leda na sekretu, kde mu asi nalejvají do jeho blbé lebky bez mozku rozumy. A idiotsky lže, lže drze všem, co jeho slinty možná budou číst, do tváře: "Zabásli půl vlády". Jestli takovéto komunistické diskutéry, obhájce komunistických (skutečných) zločinců nazvu blbci, nemůže mi nikdo mít za zlé. A jestli komunistický blbec za zlé má, je to "jeho problém". Já kvůli tomu, aby mne takováto chátra nepovažovala za "dobytek", svůj názor na komunisty měnit nehodlám.

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...