Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Nepřihlášený uživatel

#3526 Co to zase blafete, Vy ubožáku?

2013-06-13 07:29

#3525: - Re: Re: Re: Opravdu, bystrý hrdino?

Co to zase plácáte? Píšete "Samozřejmě, vše bylo v rámci tehdejších, komunistických zákonů:-) ... to nikdo nezpochybňuje, proto jste nepotřeboval exhibovat při Vašem nesmyslném slohovém cvičení:-)". V tom není žádná ironie. Tím správně říkáte, že si komunisti upravili zákony tak, aby jim vyhovovaly,  ale že tyto své zákony neporušovali. Alespoň Vy jste žádné porušování neviděl, to je to Vaše "to nikdo nezpochybňuje", protože jinak byste přece při své statečnosti jistě podal oznámení na policii. A když Vám někdo poukáže na elementární každodení porušování ústavy, které jste ale Vy neviděl (!), třeba tím, že na některá místa se vybírali lidi podlečlenství v KSČ (to Vám napovídám, pro případ kdybyste to neviděl ani teď), tak vytáhnete Pavla Wonku. Jak jste Vy osobně reagoval nikoliv až na smrt Pavla Wonky, ale na jeho předchozí uvěznění, Vy papírový hrdino? Jak jste reagoval na to, že v rozporu s ústavou měli  komunisti v mnoha činnostech přednost? Podal jste trestní oznámení? Ano, nebo ne? Nebo jste se připokakal a svaly Vám narostly až po roce 1989, když jste si převlékl pradélko?

Nepřihlášený uživatel

#3527 Re: Co to zase blafete, Vy ubožáku?

2013-06-13 07:57

#3526: - Co to zase blafete, Vy ubožáku? 

... všiml jste si toho symbolu smíchu na konci každé z věty? Ten symbolizuje despekt k pojmu "komunistické právo" ...

Vaše psychoanalýza mého textu je nesprávná ( nevím, zda záměrně, protože se Vám Vaše vysvětlení hodí....to považuji za pravděpodobnější, nebo, protože jste se rozhodl se tu velmi cynicky bavit. Možná je též varianta, že platí obojí ...)

Ano, komunisté si upravili zákony, na jejich uplatňování vytvořili obludný represivní aparát.... a navíc je samozřejmě porušovali. Viděli to téměř všichni, a nepochybuji, i mnozí samotní komunisté....

Podat trestní oznámení se neodvážilo mnoho lidí ... protože, narozdíl od Vaší dnešní "statečnosti", se za takový čin trestalo...a ne každý, byl odhodlaný být trestán. Jeden z těchto statečných, Pavel Wonka za to zaplatil životem...a jiný se stal mým obdivovaným prezidentem...

Vaše posměšné kecy nekomentuji, každý má své svědomí, jak spolužil s komunistickým režimem....a já se svým svědomím dokáži žít bez uzardění...můžete říct totéž?

Odpověďi na mé otázky (3486 ), "komunistický sráči", již nežádám....z Vás je mi zle ...

Nepřihlášený uživatel

#3528 Re: Re: Co to zase blafete, Vy ubožáku?

2013-06-13 11:45

#3527: - Re: Co to zase blafete, Vy ubožáku?

Převést to, co jste napsal na žert není tak snadné. Z Vašeho textu je totiž jasné, co jste chtěl říci.

Nekomentuji, že jste byl posera, který se teď schovává za Pavla Wonku, banány a toaletní papír.  Jak o sobě píšete "ne každý, byl odhodlaný být trestán". Jste ale směšný tím, jak Vám najednou vyrostly svaly, když už nejsou potřeba. Adam Michnik napsal: "Nebyl jsem s vámi zbabělý, a proto nemám potřebu být s Vámi statečný".

Raději jenom nadávejte, to Vám jde daleko lépe.

Nepřihlášený uživatel

#3529 Shrnutí

2013-06-13 12:18

Takže Mip byl 40 let posraný až za ušima,zalezlý doma za pecí a snil o tom, jak jednou děti svrhnou komunisty, po 40 letech si umyl prdel a uši a vyrazil na diskuzi.
Mip se určitě 10.května 1945 připadal k partyzánům.
Tak takové srágotky ty mám fakt rád.

Nepřihlášený uživatel

#3530 Re: Shrnutí

2013-06-13 12:48

#3529: - Shrnutí

Shrnutí hodné rotního politruka, tudíž absolutního blba... Ale dík, alespoň je vidět, jaký jste duševní impotent.

Nepřihlášený uživatel

#3531 Re: Re: Re: Co to zase blafete, Vy ubožáku?

2013-06-13 14:48

#3528: - Re: Re: Co to zase blafete, Vy ubožáku? 

.... naštěstí vím, co jsem svými slovy zamýšlel....nepotřebuji rozbor komunistického cynika... který má strach zodpovědět pár jednoduchých otázek...

Vám se nemusím zpovídat, mne nemůžete urazit, vy ne, i když se o to stále snažíte:-) Neschovávám se za nikoho ... s režimem jsem si nezadal a že jsem nevystřelil na Husáka? No, nevystřelil....

Pokud tu někdo ukazuje svaly, pak komunističtí pohrobci, snící o nové proletářské revoluci:-) ... a pokud komouš účelově cituje Adama Michnika, je to až komické:-))

Já vám nenadávám....to, že jste komunistický sráč, je fakt....poctivě jsem vás na toto označení upozornil, pokud nenaleznete odvahu odpovědět na pár mých otázek (příspěvek 3486) ... to jste neučinil....

U vás je horší, narozdíl od mnohých vašich, zdejších "spolubojovníků", že jste evidentně inteligentní .... a v tomto světle je váš cynismus, zlomyslnost a pokrytectví mnohem nebezpečnější....

MIP

#3532 Re: Shrnutí, kterým si bolševik zasral za láptě

2013-06-13 16:58

#3529: - Shrnutí

Opět jedna nahrávka od drzého komunistického hovada. Komunistický blbec není schopen napsat větu, aby při obhajobě "nejpokrokovějšího a nejdemokratičtějšího společenského řádu lidských dějin", vlády komunistů, na tuto vládu nevrhl další sračky (jako by to bylo ještě třeba....).

Tak tedy, hovado, kontrolní otázka: proč asi byl MIP (předpokládejme, že BYL) "40 let posraný až za ušima,zalezlý doma za pecí a snil o tom, jak jednou děti svrhnou komunisty, po 40 letech si umyl prdel a uši a vyrazil na diskuzi". Proč bylo třeba "snít", když zde byly volby a nejvyšší forma demokracie, lidová demokracie, z čeho mohl být "40 let posraný" v tomto státě blahobytu a všechmožných práv a svobod, jaké dějiny nepoznaly.  Koho se vlastně tedy musel bát? Snad komunistů, kteří (zastoupeni estébáky a kádrováky) "diskutovali" formou výslechů a pohovorů s "pracujícími"?

Čekám po tomto tvém skvělém popsání duševního stavu obyvatele komunistického státu a komunistické doby, kdy tak volně dýchal "čelověk" na vysvětlení, komunistický blbče! ČEKÁM!

Nepřihlášený uživatel

#3533 Re: Re: Shrnutí

2013-06-13 17:34

#3530: - Re: Shrnutí

Lepší duševní impotent, než impotent,kterému se nepostaví ( jako Vám), a proto Vám evidentně tlačí semeno na mozek.

Nepřihlášený uživatel

#3534 Re: Re: Shrnutí, kterým si bolševik zasral za láptě

2013-06-13 17:36

#3532: MIP - Re: Shrnutí, kterým si bolševik zasral za láptě

Mipe, upřímnou soustrast, nějak ti pozavírali ty, kterým jsi věřil, co ? Smutné, že ? Obahojoval jsi tady zločince, jsi stejný jako ti zlí komunisté, na které tady nadáváš. Zabásli půl vlády.

Nepřihlášený uživatel

#3535 Re: Re: Shrnutí, kterým si bolševik zasral za láptě

2013-06-13 17:39

#3532: MIP - Re: Shrnutí, kterým si bolševik zasral za láptě

Blboune Mipe, tak co ? Budeš nosit buchty do basy pro své "kamarádíč ky" ? Skvěle se bavím, hňupe nebo bys byl raději hovado? Ne, ty jsi drzé modré hovádko, bývalý komunisto a dnes modroptáku, na co čekáš ? Až ti kamarádíčky z ODS pustí na svobodu ? Styď se, ty blbe, že jsi tady několik měsíců tuhle pakáž obhajova. Fůůůůj, humusáku jeden.

Nepřihlášený uživatel

#3536 Re: Re: Re: Shrnutí, kterým si bolševik zasral za láptě

2013-06-13 19:15

#3534: - Re: Re: Shrnutí, kterým si bolševik zasral za láptě

Hele, máte vy vůbec nějakou tu hmotu v hlavě? Zločince, nepotrestatelné, tady obhajujete pouze vy. Evidentně jste vyvalen, že lze zadržet i někoho, kdo tomu dnes velí. To by se za komoušů, samozřejmě nestalo... Ono to jaksi nešlo. Jak je to možné? Že by krapet demokracie? No nic, moc si s tím tu bembeřici nezasírejte... Primitivům, prostě není dáno.

Nepřihlášený uživatel

#3537 Re: Re: Re: Shrnutí

2013-06-13 19:26

#3533: - Re: Re: Shrnutí

Jste si tím tak jist?

Nepřihlášený uživatel

#3538 Re: Re: Re: Re: Shrnutí, kterým si bolševik zasral za láptě

2013-06-13 21:23

#3536: - Re: Re: Re: Shrnutí, kterým si bolševik zasral za láptě

Zdar primitive, další padouch, co nepřizná, že v našem státě to jde pod vládnou ODS do řiti. Bravo, tleskám Vám.

O demokracii tady nemluvte, to jste nám ukázali, jak vaše modrá demokracie funguje, jste horší než komunisti.A došlo na vás.

MIP

#3539 Jestliže M=D a M=K, pak i K=D.

2013-06-14 05:45

Podle komunistů a jejich poskoků v této diskusi jsem dobytek. Současně mne někteří tito komunističtí diskutéři obvinili, že se chovám jako komunista, že jsem komunista! Ze zákonů logiky a symetrie ovšem pak plyne, že komunisti naopak se chovají jako dobytek, jsou dobytek. Ne že by celou svou existencí a zvláště praxí své skvělé vlády k tomu nedodali dost příkladů (často pěkně krvavých). Přesto jsem až takovou sebekritiku od vás nečekal, soudruzi, výborně! A teď ještě odpověď na těch mých pár otázeček, třeba z čeho jsem to vlastně byl "posraný 40 let vaší vlády".

Nepřihlášený uživatel

#3540 Re: Jestliže M=D a M=K, pak i K=D.

2013-06-14 05:49

#3539: MIP - Jestliže M=D a M=K, pak i K=D.

Spíš STBák nebo dozorce ve věznici.....

Nepřihlášený uživatel

#3541 Re: Re: Re: Shrnutí, kterým si bolševik zasral za láptě

2013-06-14 06:56

Chudáčku....tys ještě nepochopil, že rovnice, kdo nesnáší komunisty = miluje ODS, nemusí vůbec platit??

Vím, marxistická ideologie ti vštěpuje od plenek základní tezi, "kdo není s námi, je proti nám" ... ale nevěř všemu, co ti nabulíkují... 

....zatím nevím, koho zatkla a hlavně, koho obviní policie, ale doufám, že se konečně budou muset obávat všichni, bez rozdílu politické strany, kdo parazitují na státu a kdo si ho porcují a přivlastňují... Situace kolem korupce a klientelizmu je už dlouhou dobu naprosto neúnosná...

MIPstále fotku po operaci mozku nedodal

#3542 MIPE, pošli nám konečně svou fotku, máme jen tu před tvou první operací mozku. Tvůj Jirka z 3B

2013-06-14 07:13

Roman

#3543 MIPE - pořád Ti říkám, ALPU již nepij, debilita je hrozná " nemoc".

2013-06-14 07:17

Nepřihlášený uživatel

#3544 Re: Re: Re: Re: Shrnutí, kterým si bolševik zasral za láptě

2013-06-14 07:43

Nepřihlášený uživatel

#3545 Re: Re: Re: Re: Re: Shrnutí, kterým si bolševik zasral za láptě

2013-06-14 08:58

#3544: - Re: Re: Re: Re: Shrnutí, kterým si bolševik zasral za láptě 

... pokud bych volil ODS ... ale i ČSSD, ...a všechny další politické strany z PS, které kdy spoluvytvářely tento korupční a klientelistický systém, asi bych se opravdu styděl.... takhle nemusím:-))

...a už vůbec a zcela určitě bych nikdy nevolil komunisty ... tedy, dokud tady bude demokracie a budu smět bez postihu chodit volit za plentu:-)

Nepřihlášený uživatel

#3546 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Shrnutí, kterým si bolševik zasral za láptě

2013-06-14 10:46

#3545: - Re: Re: Re: Re: Re: Shrnutí, kterým si bolševik zasral za láptě

Jakou demokracii máte na mysli ? Třeba tu, že když člověk musí do práce 10 dní v tahu za pár šupů, a když může říct svůj názor, že se mu to nelíbí a zaměstnavatel ( soukromník) mu řekne : Když se ti to nelíbí, tak jdi, na tvoje místo čeká 10 dalších?

Pokud ano, tak Vám z celého srdce gratuluji k té "vaší" slavné demokracii.

Můj hlas by zase nikdy nedostala ODS, TOP 09 a černoprdelníci. Inu, je demokracie, tak si můžeme volit, koho chceme, jen Vy s tou demokracií máte krapet problémy, jestli Vy jste nebyl předrevoluční komunista, který se 18.11.1989 probudil, štouchl do vedle spící mámy a neprobudil jí slovy : Ty mámo, já jsem vlastně pravičák :-))))

MIP

#3547 Re: Re: Re: Shrnutí, kterým si bolševik zasral za láptě

2013-06-14 12:24

Bolševické hovado se projevilo jediným možným způsobem: jako hovado (teď spustí ovšem svou oblíbenou, že se chovám jako "dobytek"). Zcela po komunisticku, vloží mi do úst co jsem NIKDY neřekl, obviní mne z něčeho, co jsem nikdy nedělal - a ejhle, je tu důvod mne znectít, vyšklebovat se atd. Známá komunistická praktika (z veledíla soudruha Lenina). Nebo můžeš někde v této diskusi, ty komunistický blbče najít, kdy jsem "obahojoval tady zločince"? Kdy jsem se tu JEDINKRÁT nějak zmínil ve prospěch vlády nebo ODS? To komunistickému blbečkovi nevadí, hlavně, že se může vyšklebovat, když nic jiného k tomu, co zde píši, už dodat nemůže.... Kde blbeček sebral, že jsem někdy věřil nějakému Fuksovi nebo Tluchořovi ví leda na sekretu, kde mu asi nalejvají do jeho blbé lebky bez mozku rozumy. A idiotsky lže, lže drze všem, co jeho slinty možná budou číst, do tváře: "Zabásli půl vlády". Jestli takovéto komunistické diskutéry, obhájce komunistických (skutečných) zločinců nazvu blbci, nemůže mi nikdo mít za zlé. A jestli komunistický blbec za zlé má, je to "jeho problém". Já kvůli tomu, aby mne takováto chátra nepovažovala za "dobytek", svůj názor na komunisty měnit nehodlám.

MIP

#3548 Re: Re: Re: Shrnutí, kterým si bolševik zasral za láptě

2013-06-14 12:30

#3535: - Re: Re: Shrnutí, kterým si bolševik zasral za láptě

Přečti si, komunistický blbečku, odpvěď č. 3547, platí i pro tebe  (pokud nejsi totožný s komunistickým blbečkem č. 3534).

Ostatně, vy nejste jen blbečci, vy jste správné lidské svině. Někoho vyšetřují, snad obžalují a komunistické bestie, tito krvaví psi, už štěkají, jak se za Stalina naučili: "Psovi psí smrt!" V komunisticlké "spravedlnosti" je to přece tak: vyšetřovaný = obžalovaný = odsouzený = popravený. Jen tu předvádějte, co byste tu zase chtěli zavádět, lůzo.

Nepřihlášený uživatel

#3549 Re: Re: Re: Re: Shrnutí, kterým si bolševik zasral za láptě

2013-06-14 13:31

Nepřihlášený uživatel

#3550 Čechy krásné, Čechy mé....

2013-06-14 18:25

Nagyová byla nepostradatelnou nejbližší spolupracovnicí premiéra Petra Nečase. Ten ji vždy hájil a svou důvěru jednoznačně deklaroval i ve čtvrtek, kdy už byla zadržena. MF DNES přináší zážitek jednoho poměrně vysokého státního úředníka. Ten poslal na premiérův sekretariát jakousi žádost, načež mu za pár minut volal osobně rozčílený premiér Nečas.

Křičel prý na něj, co si to k „paní vrchní ředitelce“ (na tomto oslovení Nagyová důsledně trvala) dovoluje. Úředník následně dorazil na Úřad vlády s květinou, načež jej premiérova pravá ruka nechala půl hodiny čekat na chodbě a pak mu mezi dveřmi sdělila: „To jste si tedy dovolil hodně, doufám, že se to nebude opakovat.“

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...