Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

MIP

#3539 Jestliže M=D a M=K, pak i K=D.

2013-06-14 05:45

Podle komunistů a jejich poskoků v této diskusi jsem dobytek. Současně mne někteří tito komunističtí diskutéři obvinili, že se chovám jako komunista, že jsem komunista! Ze zákonů logiky a symetrie ovšem pak plyne, že komunisti naopak se chovají jako dobytek, jsou dobytek. Ne že by celou svou existencí a zvláště praxí své skvělé vlády k tomu nedodali dost příkladů (často pěkně krvavých). Přesto jsem až takovou sebekritiku od vás nečekal, soudruzi, výborně! A teď ještě odpověď na těch mých pár otázeček, třeba z čeho jsem to vlastně byl "posraný 40 let vaší vlády".

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#3540 Re: Jestliže M=D a M=K, pak i K=D.

2013-06-14 05:49:32

#3539: MIP - Jestliže M=D a M=K, pak i K=D.

Spíš STBák nebo dozorce ve věznici.....

Nepřihlášený uživatel

#3552 MIP píše: Jestliže M=D a M=K, pak i K=D ... MIPe, v logice děláš elementární chyby!

2013-06-14 22:18:57

#3539: MIP - Jestliže M=D a M=K, pak i K=D.

MIPe, do logiky se nepouštěj, v logice jsi dokonce směšnější, než když nadáváš. Pokusím se ti to vysvětlit, než odjedeš zase do Alp.

V logice, když se řekne "MIP je dobytek", tak se tímto výrokem přiřazuje jedinec MIP do třídy dobytků. To ale neznamená, že každý dobytek je MIP (z tvrzení "Azor je pes", nevyplývá, že "každý pes je Azor").Takže tvoje představa, že M=D znamená totéž jako D=M je nesmyslná. Symetrii v tomto případě zapomeň, srovnáváš jedince s třídou. Podobně platí, že z toho, že MIP je jako komunista nevyplývá, že každý, kdo je jako komunista je MIP. Opět nechápeš, že jde o  přiřazení jedince do třídy. Navíc tato přiřazení nelze kombinovat tak, jak to děláš. Z tvrzení "Azor je pes" a "Azor má černou srst", nevyplývá, že všichni psi mají černou srst a každé zvíře, které má černou srst je psem.

Dokonce i kdyby se pod pojmem MIP skrývala skupina lidí, jak zde kdysi kdosi naznačoval, tak je to špatně. V tom případě by se nejednalo o přiřazení jedince do třídy, ale tvrzení "MIP je dobytek" by označovalo implikaci, kterou lze vyjádřit slovně tvrzením "každý člen skupiny (třídy) MIP je (členem třídy) dobytek" a zapsat MIP => dobytek. To ale jistě neznamená, že každý člen třídy dobytek je členem skupiny MIP, tedy neplatí dobytek => MIP. Podobně z tvrzení "každý jezevčík je pes" (jezevčík => pes) nevyplývá, tvrzení "každý pes je jezevčík" (pes => jezevčík). Implikace taky není symetrická. Ty bys ve svém důkazu potřeboval ekvivalenci, ale ta zde neplatí.  Takže závěrem, tvůj důkaz, že třída dobytek je ekvivalentní s třídou komunista je logicky nesprávný. Je mi líto, ale zase jsi vedle.  Jediné, co jsi zde dokázal je nové tvrzení "MIP je hloupý", což je opět přiřazení jedince MIPa do třídy, tentokráte do třídy hlupáků. Můžeme to tedy shrnout a říci, že MIP patří do průniku (společné části) tříd "dobytek", "jako komunista" a "hloupý" , což lze stručně  vyjádřit jediným výrokem "MIP je hloupý dobytek, který je jako komunista".  Chápeš to? Pokud ne, tak se zeptej, rád ti to ještě jednou vysvětlím.

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...