Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#3546 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Shrnutí, kterým si bolševik zasral za láptě

2013-06-14 10:46

#3545: - Re: Re: Re: Re: Re: Shrnutí, kterým si bolševik zasral za láptě

Jakou demokracii máte na mysli ? Třeba tu, že když člověk musí do práce 10 dní v tahu za pár šupů, a když může říct svůj názor, že se mu to nelíbí a zaměstnavatel ( soukromník) mu řekne : Když se ti to nelíbí, tak jdi, na tvoje místo čeká 10 dalších?

Pokud ano, tak Vám z celého srdce gratuluji k té "vaší" slavné demokracii.

Můj hlas by zase nikdy nedostala ODS, TOP 09 a černoprdelníci. Inu, je demokracie, tak si můžeme volit, koho chceme, jen Vy s tou demokracií máte krapet problémy, jestli Vy jste nebyl předrevoluční komunista, který se 18.11.1989 probudil, štouchl do vedle spící mámy a neprobudil jí slovy : Ty mámo, já jsem vlastně pravičák :-))))

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#3555 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Shrnutí, kterým si bolševik zasral za láptě

2013-06-15 07:43:01

#3546: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Shrnutí, kterým si bolševik zasral za láptě 

...musí??? Soudruhu, to bylo za Vás, že musel....dnes nemusíte. Studoval jste, ovládáte některý cizí jazyk, ... ? Pak jistě nemusíte pracovat za pár šupů ...

Pokud nemáte žádné vyšší vzdělání, ani pak nemusíte pracovat, kde Vás práce nenaplňuje. Můžete si zažádat o živnostenské oprávnění a to, co ovládáte, můžete nabídnout na trhu....a být svobodným a nezávislým.

Ale pro Vás byl pohodlnější koncentrák, kde všichni měli starou škodovku, na baráček se dalo nakrást a chleba s marmeládou byl stále ( maso občas také, šunka méně a banány o Vánocích:-), a zadek se utíral ruďáskem.... a jestli jste měl rudou knížku, byl jste dokonce někdo víc, že?

Já to mám naopak....jsem šťastný v demokracii ( a to přesto, že ta naše je díky zkorumpovaným politikům, různým zlodějům, klientelizmu,... ve špatném stavu ). Ale zatímco Vy doufáte v návrat "starých časů", já doufám, že se zbavíme všech těch gaunerů, ať jsou z jakékoli strany ( nepochybuji, že i z té Vaší :-) a pak se nám tu může všem žít slušně a důstojně. Za komunistů se tak žilo jen těm vyvoleným...a v tom je rozdíl. ( Asi mi budete oponovat, že teď se tak také žije pouze vyvoleným, a budete mít pravdu....ale já věřím v očistnou sílu demokracie stejně, jako nevěřím, že takovou silou vládnou komunisté...)

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...