Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#3653 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-06-21 06:41

#3650: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Musíte mě omluvit, není každý tak inteligentní, jako vy:-)) .... a na při vašem slovíčkaření a chuťi si hrát na filosofa, nehodlám ztrácet čas...

Buď jste nepozorný, nebo jste to vy, kdo vynerozumíte textu ... napsal jsem jasně, pokud ve volbách lidé rozhodnou o vítězství, či podstatném vlivu komunistů, nezbývá, než to respektovat .... ale zároveň je právem každého, svobodně vyjádřit názor ( ostatně to dělá každá opozice ) ... co je na tom hodno vašeho přirovnání s rasistou a černochem?.-)

Soudružka Baborová může vykonávat jakoukoli funkci, nikdo jí to nezakázal přece ... a právem každého je, svobodně vyjádřit názor, tedy i protestovat.... prosím vás, podejte stížnost pro porušení ústavy proti organizátorům petice i jejím signatářům, jsem mezi nimi....věřte, že se verdiktu nebojím....

To vy jste pomatený.... dnešní demokracie se zachovala ke komunistům velkoryse, srovnejte to s tím, jak komunisté zacházeli se svou opozicí. Myslím, že petice je nejen zákonná, ale i velmi mírná v tomto kontextu....

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#3661 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-06-21 15:50:46

#3653: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Vy jste jeden z těch idiotů, co podepsali petici proti paní Baborové? Fůůůj, a co na to Vaše svědomí? Hm, asi žádné nemáte, když jste se podepsal na zničení zdraví člověka. Nedělali to náhodou komunisté ( podle Vás a Vám podobných?), děláte úplně to samé. Můžete mi prozradit, proti čemu vlastně protestujete, když jste komunista? Jako komunistovi Vám vadila komunistická radní? A jinak jste zdráv ?

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...