Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM
- Petice
- Oznámení 6
- Podpisy 7 260
- Diskuze
- Statistika
- Zásady ochrany osobních údajů
- Zvláštní viditelnost
Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM
Nepřihlášený uživatel |
#3651 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MIP2013-06-20 21:32"Wuauuu," píší pouze lidé hloupí, kteří chtějí vypadat světově. To, co jste chtěl asi napsat bylo "Wow". Příště pište Wow. Případně můžete dodat "Gee, whizz" a budete opravdu cool. |
Nepřihlášený uživatel |
#36522013-06-20 21:56Jaromír Štětina podepsal vázací akt StB, http://www.pecina.cz/files/stetina5.pdf a udal několik svých spolupracovníků, http://www.pecina.cz/files/stetina2.pdf nicméně vnímáte ho neutrálně. Paní Baborová nic takového neudělala, ale je členkou strany, se kterou nesouhlasíte a proto ji odmítáte přiznat práva vykonávat funkci. Takto to přece dělali Gottwaldovi komunisti: občas přimhouřili oko nad kolaboranty s nacismem když jim sloužili, ale byli třídně ostražití před svými ideologickými nepřáteli. Jste jim velmi podobný, byl byste vzorným žákem Klementa Gottwalda, vy demokrate! |
Nepřihlášený uživatel |
#3653 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:2013-06-21 06:41Musíte mě omluvit, není každý tak inteligentní, jako vy:-)) .... a na při vašem slovíčkaření a chuťi si hrát na filosofa, nehodlám ztrácet čas... Buď jste nepozorný, nebo jste to vy, kdo vynerozumíte textu ... napsal jsem jasně, pokud ve volbách lidé rozhodnou o vítězství, či podstatném vlivu komunistů, nezbývá, než to respektovat .... ale zároveň je právem každého, svobodně vyjádřit názor ( ostatně to dělá každá opozice ) ... co je na tom hodno vašeho přirovnání s rasistou a černochem?.-) Soudružka Baborová může vykonávat jakoukoli funkci, nikdo jí to nezakázal přece ... a právem každého je, svobodně vyjádřit názor, tedy i protestovat.... prosím vás, podejte stížnost pro porušení ústavy proti organizátorům petice i jejím signatářům, jsem mezi nimi....věřte, že se verdiktu nebojím.... To vy jste pomatený.... dnešní demokracie se zachovala ke komunistům velkoryse, srovnejte to s tím, jak komunisté zacházeli se svou opozicí. Myslím, že petice je nejen zákonná, ale i velmi mírná v tomto kontextu.... |
Nepřihlášený uživatel |
#3654 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:2013-06-21 06:49:-)))) á komunistický polyglot? Tímhle blábolem mne nezraníš, "kůl" blbečku...:-) A nepřikazuj mi, co mám napříště psát...je legrační, že jste nás nutili blbnout s azbukou a teď nás chcete učit anglicky:-))) ...apropó, také se domluvíš třemi jazyky ( nepočítaje tu ruštinu ), jako já?:-))
|
Nepřihlášený uživatel |
#3655 Re:2013-06-21 06:56Vaše kecy mě nezajímají, nevím, co udělal pan Štětina a netuším, co neudělala soudružka Baborová...a vůbec jí neodmítám přiznat právo vykonávat funkci. To vy mně odmítáte přiznat právo, když byla do té funkce jmenována, proti tomu protestovat Toto právo mi ústava zaručuje.....nebo tu platí stále komunistické zákony??? :-)) úsměvné, to s tím Gottwaldem, kolaboranty,..... soudruzi, vy se nezapřete:-)) |
Nepřihlášený uživatel |
#3656 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:2013-06-21 07:25Uzemnil jsi mě svými jazykovými znalostmi, Wuauuu !!! (píšu to tvým jazykem, abys rozuměl). |
Nepřihlášený uživatel |
#3657 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:2013-06-21 08:25Díky:-)) ...samozřejmě také za tvou šlechetnost, wow :-))) ( spokojen?.-)) |
Nepřihlášený uživatel |
#3658 Re: Re:2013-06-21 10:58"Nevím" znamená u Vás "nechci vědět".Pokud byste to chtěl vědět, tak kliknete na hyperliky uvedené na #3652. Selektivní výběr informace je jeden ze základních kroků k potlačení vlastího myšlení a k vybudování demagogie. To je důležité k tomu, abyste si nemusel dávat otázky, na které byste nacházel pro Vás nepříjemné odpovědi. Ve vytváření demagogie jste už dost pokročilý. Klidně mi nadávejte do "komunistů" a "soudruhů", stejně nic jiného neumíte a zjevně Vás to uspokujuje. |
Nepřihlášený uživatel |
#3659 Re: Re: Re:2013-06-21 11:26Soudruhu, považuješ toto oslovení, stejně jako slovo "komunista" za nadávku???? Asi ti nerozumím....ale to se ani nedá viď?.-) ...a přitom, ty jsi takový znalec jiných...umíš zcela bezpečně vysvětlit tu skutečnou myšlenku druhého, odhalit, co je skryto pod tím, co napsal...:-) ... jen malá korekce: "nevím" znamenalo "nevím nic o panu Štětinovi". ( A až budu chtít vědět, nebudu se ptát na názor nějakého komouše, umím si poradit i bez nápovědy:-) O mé vlastní myšlení nemějte obavu ... a co se demagogie týká, chápu, že ji zmiňujete, je to přece vaše doména:-)
|
Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)
2013-06-21 13:30- Date of removal: 2013-06-21
- Důvod odstranění:
Nepřihlášený uživatel |
#3661 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:2013-06-21 15:50Vy jste jeden z těch idiotů, co podepsali petici proti paní Baborové? Fůůůj, a co na to Vaše svědomí? Hm, asi žádné nemáte, když jste se podepsal na zničení zdraví člověka. Nedělali to náhodou komunisté ( podle Vás a Vám podobných?), děláte úplně to samé. Můžete mi prozradit, proti čemu vlastně protestujete, když jste komunista? Jako komunistovi Vám vadila komunistická radní? A jinak jste zdráv ? |
Nepřihlášený uživatel |
#3662 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:2013-06-21 15:55Myslím, že inteligentní člověk si tady nemusí honit triko, že zná tři jazyky. Já umím také 3 jazyky ( čtvrtým je ruština). A co má jako být? Volím komunisty. O co jde ? Podle Vaší trapné teorie, kdo volí komunisty, umí jen rusky? To je špatná teorie, jako ta, která by říkala, že voliči ODS jsou zloději, hlupáci a skončí v kriminále jako Nagyová a spol. Mimochodem se skvěle bavím, jak na modré ptáky došlo. Sice je to opět mezinárodní ostuda, ale já jim to přeju a doufám, že to není ještě konečná. |
Nepřihlášený uživatel |
#3663 Budoucí premiérka M. Němcová - o aktivitách gymnázia v Třeboni2013-06-22 14:20" Politika se nemá dělat přes Facebook a ze školní lavice,“ prohlásila Němcová (dle http://parlamentnilisty.cz) |
Nepřihlášený uživatel |
#3664 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:2013-06-22 21:03Soudruhu, vy umíte jazyk pouze jeden, a to ten bolševický... A je mi úplně u prdele, jakou řečí to z vás vyleze. |
Nepřihlášený uživatel |
#36652013-06-22 21:10Asi to vážně někdo bere. Třeba, zrovna vy... |
Nepřihlášený uživatel |
#3666 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:2013-06-22 21:14 |
Gotwaldova mumije |
#36672013-06-23 11:14Komouši vy smradi děte do prdele nikdo uš na vás není zvědavej !!!!!!!!!!!! |
Nepřihlášený uživatel |
#3668 Re:2013-06-23 12:11Uš, uš, uš! Miluje mě mumuje, nebo mě nemiluje mumije? Wuauuu !!! |
Nepřihlášený uživatel |
#3669 Re:2013-06-23 13:03Na ja, třeboňská intelektuální průprava se halt nezapře.... |
Nepřihlášený uživatel |
#3670 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:2013-06-23 19:16Zduř, kanálníku- odesáku, ty máš teda slovník:-) .Ty neumíš ani slušně česky, tak šoupej nohama. Čest Nečasovi a Nagyové:-)) |
Nepřihlášený uživatel |
#3671 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:2013-06-23 19:34Koukám, krapet zúžená rozlišovací schopnost... A jak se pěkně snoubí s nádherným psaným projevem... A ta pravá soudružská tykačka... To jste všichni bolševici takoví chytrolíni? |
Vybrat přezdívku |
#3672 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:2013-06-23 20:00Dětem do 14 let zásadně tykáme. Podle písemného projevu nemůže být autorovi textu #3664 více. |
Nepřihlášený uživatel |
#3673 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:2013-06-24 06:20:-)) od debílka nelze nic, než bezduchou slátaninu ani čekat... |
Nepřihlášený uživatel |
#3674 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:2013-06-24 06:28... kdybyste nebyl v mlžném oparu ideologie, všiml byste si, v jakém kontextu to bylo napsáno....nedivím se tak, že si použijete, co se vám hodí... ...a koho volíte, nemusíte zdůrazňovat, to je zřejmé:-) Jinak, že ten, kdo se podílí na lumpárnách, končí v kriminále, je i pro mne bezva zpráva a věřím, že není konečná. V naší politice, napříč všemi stranami a ve státní správě se pohybuje spousta "šibalů".... a pro vaši komunistickou dušičku, teorie, kdo není s námi, je ODSák, je jako vystřižená ze spisů vašich "otců, klasiků".... leč, také neplatí ... alespoň v mém případě ne:-)) |
Nepřihlášený uživatel |
#3675 A koho volíte, nemusíte zdůrazňovat, to je zřejmé.2013-06-24 08:09 |
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
Petice proti rozhodnutí české ambasády v Abuji o zamítnutí udělení víza pro rodinného příslušníka občana EU
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
Opravte Pragerovy kostky! Petice za zachování a rekonstrukci budovy „kostek” u Emauz
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Podporujeme Izrael v boji proti teroristům, postoj české vlády je správný
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Petice za statní občanství bez diskriminace
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
Opravte Pragerovy kostky! Petice za zachování a rekonstrukci budovy „kostek” u Emauz
2136 Vytvořeno: 2024-12-16
ZACHRAŇME ŠKOLNÍ SPORT
1656 Vytvořeno: 2024-11-29
Voda pro zubry a divoké koně
18390 Vytvořeno: 2023-06-06
PROTI AKADEMICKÉMU ANTISEMITISMU
768 Vytvořeno: 2024-12-12
Petice studentů, absolventů, učitelů a znepokojené veřejnosti proti omezení hodinové dotace dějepisu, zeměpisu a přírodopisu
1675 Vytvořeno: 2024-12-08
ZÁKAZ RADARŮ NA DÁLNICÍCH
685 Vytvořeno: 2024-12-07
Zachraňte oslíky v Krtkově světě
110 Vytvořeno: 2024-12-20
Petice na podporu paní ředitelky Mateřské školy Hostinné
106 Vytvořeno: 2024-12-20
Petice za pojmenování vltavské náplavky v Praze po Karlu Schwarzenbergovi
1697 Vytvořeno: 2024-11-12
Petice proti uzavření ulice Pod Novým lesem Praha 6
141 Vytvořeno: 2024-12-09
Právo na vzdělání při zaměstnání: Podpořme možnost osobního rozvoje pro všechny!
63 Vytvořeno: 2024-12-17
Petice za ukončení používání a prodeje zábavní pyrotechniky, petard, ohňostrojů i tzv. lampionů štěstí
43065 Vytvořeno: 2022-12-27
Petice proti zrušení lůžkového onkologického oddělení Trutnovské nemocnice
264 Vytvořeno: 2024-12-12
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
23022 Vytvořeno: 2021-12-22
Deklarace zastání se srnčí zvěře
2247 Vytvořeno: 2024-08-23
Petice za statní občanství bez diskriminace
4431 Vytvořeno: 2024-09-11
Za ochranu práv a psychického zdraví českých dětí
2015 Vytvořeno: 2024-07-23
ZACHRAŇME (A)VOID! 2.0.
1364 Vytvořeno: 2024-11-26
Zrušme komunisty! aneb Kdy skončí Listopad - výzva poslancům a senátorům by podpořili paragrafové znění novely trest. zákona, kterým by se propagace komunismu (vč. kom. symbolů), postavila mimo zákon
1870 Vytvořeno: 2024-01-25
UZNÁNÍ ZAMEZENÉHO STOLCE BENEDIKTA XVI. A SVOLÁNÍ KONKLÁVE
17757 Vytvořeno: 2023-10-23