Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#3662 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-06-21 15:55

#3654: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Myslím, že inteligentní člověk si tady nemusí  honit triko, že zná tři jazyky. Já umím také 3 jazyky ( čtvrtým je ruština). A co má jako být? Volím komunisty. O co jde ? Podle Vaší trapné teorie, kdo volí komunisty, umí jen rusky? To je špatná teorie, jako ta, která by říkala, že voliči ODS jsou zloději, hlupáci a skončí v kriminále jako Nagyová a spol. Mimochodem se skvěle bavím, jak na modré ptáky došlo. Sice je to opět mezinárodní ostuda, ale já jim to přeju a doufám, že to není ještě konečná.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#3664 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-06-22 21:03:00

#3662: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Soudruhu, vy umíte jazyk pouze jeden, a to ten bolševický... A je mi úplně u prdele, jakou řečí to z vás vyleze.

Nepřihlášený uživatel

#3674 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-06-24 06:28:13

#3662: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

... kdybyste nebyl v mlžném oparu ideologie, všiml byste si, v jakém kontextu to bylo napsáno....nedivím se tak, že si použijete, co se vám hodí...

...a koho volíte, nemusíte zdůrazňovat, to je zřejmé:-)

Jinak, že ten, kdo se podílí na lumpárnách, končí v kriminále, je i pro mne bezva zpráva a věřím, že není konečná. V naší politice, napříč všemi stranami a ve státní správě se pohybuje spousta "šibalů".... a pro vaši komunistickou dušičku, teorie, kdo není s námi, je ODSák, je jako vystřižená ze spisů vašich "otců, klasiků".... leč, také neplatí ... alespoň v mém případě ne:-))

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...