Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#3770 Re: Re: Starý Babor mi povinosti předepisovat nebude

2013-07-01 19:40

#3768: - Re: Starý Babor mi povinosti předepisovat nebude

V rámci duševní hygieny, bych se oprostil toho soudružského, ubohého tykání... Jinak, dneska dost dobrej díl... Komouši dokonce vzívají Boha... Samozřejmě během "spravedlivého boje" s třídním nepřítelem. Nádherná ukázka bolševického svinstva jako bejk!

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#3771 Re: Re: Re: Starý Babor mi povinosti předepisovat nebude

2013-07-01 19:57:39

#3770: - Re: Re: Starý Babor mi povinosti předepisovat nebude

Soudruhu jsme rádi, že se i ty díváš na majora Zemana. Fakt nás to potěšilo a myslím, že ti ihned vypíšeme stranickou legitimaci. Prosím, zašli své foto a iniciály, takové lidi, jako jsi ty, potřebujeme. Jsme rádi, že se díváš na kultovní seriál a netajíš se tím. Nevím, jak to rozdýchá ten starý kretén Mip, ale neboj, jsi už náš, my tě nedáme. PS. kdybys to náhodou nepochopil, tak je toto psáno ironicky.

Nepřihlášený uživatel

#3773 Re: Re: Re: Starý Babor mi povinosti předepisovat nebude

2013-07-01 20:58:36

#3770: - Re: Re: Starý Babor mi povinosti předepisovat nebude

Opravdu nudíš. Když ale čtu to, co píšeš ty,  tak sice zívám a zívám, ale Boha rozhodne nevzívám. S MIPem se ale tak, jako s tebou, nenudím.

Dětem, které ještě nekončily 4. třídu,  zásadně tykáme.
To ale není "soudružské" tykání, ty mi totiž nejsi soudruhem, chlapečku:

Přec zase číši k ústům zdvih',
a napiv se své velké dobré oči
teď kradmo přes stůl po soudruhu točí,
ten však je jako pěna tich.

Myslíš, že to mohl napsat Milouš Jakeš po zasedání UV KSČ? Nebo básník MIP? Nebo dokonce MIPův velký konkurent Karel Hynek? Nebo myslíš, že by to mohl být ten Kučera-Zeman? Já ti nevím, chlapečku! Jak to vidíš ty?

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...