Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM
- Petice
- Oznámení 6
- Podpisy 7 260
- Diskuze
- Statistika
- Zásady ochrany osobních údajů
- Zvláštní viditelnost
Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM
Nepřihlášený uživatel |
#3751 Že by mladý MIP ?????2013-06-30 09:05 |
Roman |
#3752 MIPE - pořád Ti říkám, ALPU již nepij, debilita je hrozná " nemoc".2013-06-30 09:06 |
Ten má alespoň kvalifikaci, že MIPE |
#3753 Šlechtický degenerát Schwarzenberg: K západní Evropě nepatříme2013-06-30 09:09 |
Přemek |
#3754 MIPE - OPAKUJ si nejmíň 100 X a DEJ SI TROCHU ALPY2013-06-30 09:17 |
MIP |
#3755 Re: Re: Re: Re: Re:2013-06-30 09:47MIP v životě nic nedokázal, neboť jak napsala komunistická svině č. 3728, za komunistické vlády mu "pšenka nekvetla". To se pak těžko něco dokazovalo, to je samozřejmé. Třeba ale ještě dokáže! Třeba tím, že pomůže zabránit komunistickým sviním, kterým naopak "pšenka kvetla" (třeba protože se "angažovaly" se samopalem v ruce střelbou na ty, "kterým pšenka" z rozhodnutí KSČ nemá kvést nebo "zasedaly ve výborech", kde rozhodovaly, komu pšenka nepokvete), aby nám zase dokazovaly, co dovedou. Když se to povede (to zatrhnutí těmto sviním ještě něco dokazovat), budou nejspíše zapšklé naopak svině.... Například soudružka Baborová je prý psychicky zapšklá už dnes. Takže se daří! |
Pumer komunistobijec |
#37562013-06-30 13:17Rudé piče zalezte do prdele a tu moji mi laskavě POLIBTE !!!!!!!!!!!!!! |
Nepřihlášený uživatel |
#3757 Paní Baborová střílela ze samopalu? MIPe, ty se překonáváš!2013-06-30 13:25#3755: MIP - Re: Re: Re: Re: Re: Paní Baborová střílela ze samopalu? Máš k tomu nějaký odkaz? Nemáš obrázek? Z jakého samopalu střílela? Byl to vzor 58, nebo na ní zbyl jen startší vzor 24? Střílela ve škole, nebo mimo školu? Víš, ve škole by to bylo nebezpečné, to by určitě neměla! Střílela krátkými dávkami, nebo jednotlivě? Střílela do terče? Jaké měla ve střelbě výsledky? Píšeš "zasedaly ve výborech" - to v těch výborech byly samé ženy? Byla ti z rozhodnutí místní buňky KSČ odebrána, kromě pasu, i učebnice češtiny? MIPe, povídej! Poděl se s námi o své moudrosti! |
Nepřihlášený uživatel |
#3758 Re: Paní Baborová střílela ze samopalu? MIPe, ty se překonáváš!2013-06-30 15:07#3757: - Paní Baborová střílela ze samopalu? MIPe, ty se překonáváš! Děkuju za krásný a vtipný komentář. Musím Vám poděkovat alespoň já, protože na toho ..... Mipa se spoléhat nemůžete. Vlastně můžeme, budete svině Vy a já hňup nebo si úlohy prohodíme ? :-) PS. Zdravím srdečně soudruha Mipa z 50. let |
Nepřihlášený uživatel |
#3759 Re: Re: Paní Baborová střílela ze samopalu? MIPe, ty se překonáváš!2013-06-30 17:46#3758: - Re: Paní Baborová střílela ze samopalu? MIPe, ty se překonáváš! Hlásím se do klubu "sviní" a "hňupů". Podle MIPa jsem totiž "kretén". |
Nepřihlášený uživatel |
#3760 Re: Re: Re: Paní Baborová střílela ze samopalu? MIPe, ty se překonáváš!2013-06-30 17:55#3759: - Re: Re: Paní Baborová střílela ze samopalu? MIPe, ty se překonáváš! Jako jmenovaný (nevolený) předseda tohoto klubu Vás podmínečně přijímám. Jistě ale víte, že konečné slovo musí mít podle stanov klubu MIP. |
Nepřihlášený uživatel |
#3761 Re: Re: Re: Re: Paní Baborová střílela ze samopalu? MIPe, ty se překonáváš!2013-06-30 19:53#3760: - Re: Re: Re: Paní Baborová střílela ze samopalu? MIPe, ty se překonáváš! Máme pro Mipa nějakou funkci? Musíme mu nějakou vymyslet. Sám sebe pasoval na chytrolína 007 a posléze i na ředitele zeměkoule, jediného demokrata a posledního spravedlivého na planetě, tak si myslím, že bychom neměli na jeho zásluhy zapomínat. A navrhuji, abychom naši malou dohodu zpečetili. Co děláte zítra? Navrhuji odjet posnídat do Alp :-) |
Nepřihlášený uživatel |
#3762 MIP je přece Fidei defensor2013-06-30 20:03#3761: - Re: Re: Re: Re: Paní Baborová střílela ze samopalu? MIPe, ty se překonáváš! MIP je Fidei defensor (strážce víry). Před ním zastával tuto funkci Vasil Bilak, Klement Gottwald, ve filmu Kladivo na čarodějnice to byl František Bobling z Edelstadtu a na lokální úrovni to dělali domovní důvěrníc, členové KSČ a Pomocné stráže VB. Co MIP řekne, to platí! |
MIP |
#3763 Opdpověď starému Baborovi.2013-07-01 07:11#3757: - Paní Baborová střílela ze samopalu? MIPe, ty se překonáváš! Ne ženy, ale komunistické svině zasedaly ve výborech na ničení životů druhých, nekomunistů (a když přišla čistka a "mlýny mlely i mlynáře", potom třeba i komunistů). Podle tvého zoufalého boje o soudružku Baborovou jsi asi sám Babor, manžel. O tobě nic nevím, proto ti to slušně vysvětlím (že máš takovou manželku, to tě lituji). Baborová, tvoje manželka a soudružka je gestapáků věrná družka. Už to by stačilo: kdo s takovým lidským zločineckým odpadem dodnes obcuje v jedné partě, nebude asi o moc jiný (a vůbec ne lepší). Soudružka Baborová asi nestřílela (i když v nějaké Lidové milici také mohla být; byly takové soudružky). Tu strana pověřila jiným úkolem: oblbovat děti v rámci povinné školní docházky. Spíš ukaž ty odkaz dokazující, že členka KSČ Baborová odmítla postupovat při výuce podle směrnic KSČ o výchově na školách v duchu marxismu-leninismu a politiky KSČ případně o výchově k internacionalismu (=kolaboraci s okupanty naší země). To bude něco, to byla soudružka Baborová opravdu hrdina. Pak přidej ještě tu o hodné ježibabě, Babě-Jaze, kostlivé hnátě, jak si zvala na prázdninový pobyt do perníkové chaloupky za odměnu vzorné pionýry a krmila je perníkem.... a jdi takové žvásty vyprávět na stranickou schůzu komunistických umrlců. Ti to možná sežerou, dementní jsou na to dost. Jinak bys mohl, když chceš tu o samopalech, začít s Kučerou-Zemanem. Jaká bolševická kráva je dodnes soudružka Baborová (asi tvoje manželka, promiň, Babore) svědčí nejlépe její "ideové vysvětlení" událostí z listopadu 1989, které sama zveřejnila na stránkách OV KSČM. Není co dodat. |
Nepřihlášený uživatel |
#3764 A je to tady: MIP je kněz a oženil mě s paní Baborovou!2013-07-01 07:34#3763: MIP - Opdpověď starému Baborovi. MIPe, co se to s tebou děje? V tom, cos napsal jsi ani jednou nenapsal, že jsem hovado, svině nebo alespň hňup! Co je s tebou, ztrácíš testosteron!? Zajeď do Alp načerpat zase sílu! Jinak ale musím ocenit tvé nové výrazy "komunistický umrlec" a "hodná ježibaba". Taky příběh o tom, že si paní Baborová "zvala na prázdninový pobyt do perníkové chaloupky za odměnu vzorné pionýry a krmila je perníkem", to je opravdu nová, svěží myšlenka. Ale nezapomeň plnit své povinnosti! Autoři příspěvků 3758 a 3759 už nějkou dobu čekají na tvé schválení (teď už víme, že je to i požehnání), aby se mohli stát plnohodnotnými členy klubu hňupů a sviní! |
MIP |
#3766 Starý Babor mi povinosti předepisovat nebude2013-07-01 15:40To, co jsem nenapsal (ani jednou), dobře víš že platí a každým svým ubohým příspěvkem to potvrzuješ. Je ale vidět, že alespoň to z mých příspěvků chápeš, že ti taková označení náleží a to plným právem a bez nich jsi poněkud nesvůj. Výborně. A jestli chceš diskutovat, tak ne o nějakých dementních příspěvcích 3758 a 59. Což to zkusit takhle: |
Nepřihlášený uživatel |
#3767 Re: Starý Babor mi povinosti předepisovat nebude2013-07-01 15:58#3766: MIP - Starý Babor mi povinosti předepisovat nebude Tak jestli je tady někdo dement, zralý na léčení, tak jste to jen a jen Vy. Vaše nadávky a ubohé slinty nemají ani hlavu, ani patu, ale budiž jste senilní stařík, tak na to snad máte nárok, kecy o Perníkové chaloupce a pionýrech, to byl asi Váš trapný pokus o vtip, ale tahat sem gestapo... není to už náhodou moc ? Vím, že s Vaší duševní poruchou ( poruchou osobnosti) máte problém si uvědomit, co je únosné, a co únosné není, ale jako držitel průkazu ZTP/P ( nemocný člověk, který musí mít doprovod), tak snad máte někoho, kdo na Vás dává pozor a ten někdo by Vám měl dát přes ten Váš rypák, když píšete takové hnusárny. Fůj, Vy prase nečisté, styďte se ! |
Nepřihlášený uživatel |
#3768 Re: Starý Babor mi povinosti předepisovat nebude2013-07-01 16:45#3766: MIP - Starý Babor mi povinosti předepisovat nebude MIPe, o mě se nejedná, ale autoři příspěvků 3758 a 59 netrpělivě čekají na tvé požehnání. Nenech je čekat! Já jsem je sice podmíněně přijal do klubu, ale sám víš, že bez tvého požehnání to nemá ty grády. Jsem ale rád, žes načerpal v Aplách energii a jsi zase ten stary dobrý tvrdý MIP, který nedá nikomu nic zadarmo! S tím, jak jsi mě oženil s paní Baborovou jsi to trochu přepísknul, ale já ti to za tu poezii o pionýrech a perníkové chaloupce odpustím. S výjimkou tvorby Karla Hynka jsem tak půvabné veršíky nečetl. Ten tvůj jambický verš - prostě úžasné. |
Nepřihlášený uživatel |
#3770 Re: Re: Starý Babor mi povinosti předepisovat nebude2013-07-01 19:40#3768: - Re: Starý Babor mi povinosti předepisovat nebude V rámci duševní hygieny, bych se oprostil toho soudružského, ubohého tykání... Jinak, dneska dost dobrej díl... Komouši dokonce vzívají Boha... Samozřejmě během "spravedlivého boje" s třídním nepřítelem. Nádherná ukázka bolševického svinstva jako bejk! |
Nepřihlášený uživatel |
#3771 Re: Re: Re: Starý Babor mi povinosti předepisovat nebude2013-07-01 19:57#3770: - Re: Re: Starý Babor mi povinosti předepisovat nebude Soudruhu jsme rádi, že se i ty díváš na majora Zemana. Fakt nás to potěšilo a myslím, že ti ihned vypíšeme stranickou legitimaci. Prosím, zašli své foto a iniciály, takové lidi, jako jsi ty, potřebujeme. Jsme rádi, že se díváš na kultovní seriál a netajíš se tím. Nevím, jak to rozdýchá ten starý kretén Mip, ale neboj, jsi už náš, my tě nedáme. PS. kdybys to náhodou nepochopil, tak je toto psáno ironicky. |
Nepřihlášený uživatel |
#3772 Re: , Re: Starý Babor mi povinosti předepisovat nebude2013-07-01 20:05#3768: - Re: Starý Babor mi povinosti předepisovat nebude Ano, vypadá to, že MIP v Alpách načerpal energii, kterou potřebuje k otáčení zeměkoule. Nevím, zda o něm nemáte přehnané mínění, nevím, zda ví, kdo to byl Karel Hynek Mácha, přece jenom, nesmíme zapomínat na jeho ( Mipova) kruté dětství, kdy tak strašně chtěl chodit do školy a my jsme mu v tom bránili. Vojnu strávil u PTPáků, když chtěl vidět Alpy, musel vyběhnout na Kleť a potom ta smutná pasáž o tom, jak nechodil do kina....Myslíte, že mu něco řekne básnická sbírka Máj ? Navíc ten máj je zavádějící, slaví se přece Svátek práce, což má Mip spojeno s povinným průvodem, osvobození sovětskou armádou mu také moc radosti neudělo, někdy ho podezřívám, že by raději hovořil německy ( opět mi sem lezou ty Alpy) a nakonec v roce 1921 byla v květnu založena KSČ. Ne, starý MIP Máchu fakt znát nebude. |
Nepřihlášený uživatel |
#3773 Re: Re: Re: Starý Babor mi povinosti předepisovat nebude2013-07-01 20:58#3770: - Re: Re: Starý Babor mi povinosti předepisovat nebude Opravdu nudíš. Když ale čtu to, co píšeš ty, tak sice zívám a zívám, ale Boha rozhodne nevzívám. S MIPem se ale tak, jako s tebou, nenudím. Dětem, které ještě nekončily 4. třídu, zásadně tykáme. Přec zase číši k ústům zdvih', Myslíš, že to mohl napsat Milouš Jakeš po zasedání UV KSČ? Nebo básník MIP? Nebo dokonce MIPův velký konkurent Karel Hynek? Nebo myslíš, že by to mohl být ten Kučera-Zeman? Já ti nevím, chlapečku! Jak to vidíš ty? |
Nepřihlášený uživatel |
#3774 Nesouhlasím a rozhodně odmítám!2013-07-01 22:45#3772: - Re: , Re: Starý Babor mi povinosti předepisovat nebude Já jsem MIPovi učebnici češtiny rozhodně nevzal! Pokud chodil za školu, byla to věc jeho rodičů a jeho samého, i v tom jsem zcela nevině! Měli mu naplácat na zadek! O vojenské službě MIPa nic nevím, ale jeho popis toho, jak paní Baborová střílela ze samopalu napovídá, že se se s touto otázkou ještě zcela nevyrovnal. Doufejme, že ho milosrdný čas a ještě milostrdnější skleróza tohoto traumatu zbaví. Mně sice skleróza pomáhá v mnohém, ale tím, že jsem MIPovi nevzal učebnici češtiny nebo dokonce čítanku jsem si naprosto jistý. MIPe, drž se! |
MIP |
#3775 Re: Re: , Re: Starý Babor mi povinnosti předepisovat nebude2013-07-02 12:09#3772: - Re: , Re: Starý Babor mi povinnosti předepisovat nebude
Vůdce dnešní „moderní levicové strany“ KSČM, exfízl Falmer-Filip a podobné zjevy ve vedení této „legální strany“ se mohou tisíckrát zaříkávat v televizi tím, že se komunisti už omluvili národu..... Jako by neslýchané zločiny, které na národě a jednotlivých občanech spáchali, se daly jednoduše odbýt nějakou „omluvou“, zamumlanou mezi bláboly, že byla taková doba a oni ti imperialisti také mlátili černochy.... Soudruhy Filipy o poctivosti a opravdovosti této „omluvy“ nejlépe usvědčují členové a stoupenci KSČM, kteří zde prakticky ukazují, jak takovou „omluvu“ za své zločiny myslí KSČM vážně. Jen naprostá komunistická svině, bezpochyby sama se podílející na páchání komunistických zločinů, se zde může idiotsky pošklebovat někdejším obětem komunistické zločinné politiky a komunistické války proti vlastním spoluobčanům, proti těm, kterým z rozhodnutí KSČ neměla nejen „kvést pšenka“, ale byli nejrůznějším způsobem terorizováni, pronásledováni, jejich životy ničeny …. Takové komunistické svini je k smíchu komunistický zločin nucených prací (PTP), zločiny proti svobodě pohybu, přesvědčení (odebrání pasu, cenzura).... Ani stopa po nějaké "filipovské" omluvě, jen drzý výsměch zločince obětem. Není asi nesmyslná představa, že „hodná paní“, soudružka komunistka Baborová, se dodnes „baví“ tím, kolika dětem zatrhla studium pro hříchy rodičů nebo gestapák Kučera tím, jak naháněli narušitele, který se „plazil“ (výraz vtipkujících komunistických sviní v této diskusi) přes „čáru“. Od toho není daleko názor, že to bylo správné, neboť to postihovalo ty, „kterým pšenka nekvetla“ (zatímco ti, kteří se „angažovali“, chodili do výborů, se měli skvěle a na „lehkoživkách a máničkách“ mohli ukájet svou komunistickou zvrhlost). A už jsme u názoru komunistické bestie Semelové, že justiční vraždy politických odpůrců byly podle zákona a tedy zcela vpořádku.... Ano, takovýto zločinecký komunistický lidský šmejd drze zase vylézá a cpe „podle výsledku voleb“ do funkcí své ničemné představitele. Mlčet k tomu, to by byl opravdový zločin. Nějaká komunistická svině by pak mohla zase napsat, že to přece byla „moje vláda“. Na druhé straně je dobře, že se tu takto projevují. Vůbec mi nevadí, že za předmět idiotských vtipů komunistických sviní, bývalých pachatelů zločinů, sloužím já. Jen si poslužte soudruzi a vyblijte zde, co si opravdu komunista dnes myslí, řeči Filipa-Falmera sem nebo tam. Už jen ta myšlenková úroveň, úroveň argumentační a duševní, kterou zde předvádíte, stojí za to. Nasadili soudruzi sice svá esa, inteligenta znalého 4 světových jazyků, který přesto volí komunisty i filozofa, který studuje logiku ve francouzštině a pak z něj vypadne blábol, že ne každý pes je jezevčík (o tom, že každý komunista je blbec už diskutovat ovšem nechce, i když jen tupý zfanatizovaný blbec může spolu s ostatními blbci povstat a „douhotrvajíce“ tleskat a volat „Ať žije KSČ!“). Na obranu jejich proflákých ničemných a často přímo zločineckých kandidátů (Sloupů, Kandelábrů a podobného odpadu) tu zazněly jen idiotské „vtipy“ o MIPovi na Alpě případně všechny komunistickou bestialitou postižené urážející vtipy na účet PTP, zadrátovaných hranic a nucené práce v kotelnách (když ne přímo v Jáchymově). To je celý argumentační arzenál komunistů.... O druhém (třeba o mně) si zde taková sprostá komunistická svině ovšem dovolí napsat, že jsem dobytek pro moji údajnou „sprostotu“. Co je potom on? I to má pojmenování: komunista. Pojmenování, které všem slušným lidem říká vše. |
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
Petice proti rozhodnutí české ambasády v Abuji o zamítnutí udělení víza pro rodinného příslušníka občana EU
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
Opravte Pragerovy kostky! Petice za zachování a rekonstrukci budovy „kostek” u Emauz
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Podporujeme Izrael v boji proti teroristům, postoj české vlády je správný
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Petice za statní občanství bez diskriminace
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
Opravte Pragerovy kostky! Petice za zachování a rekonstrukci budovy „kostek” u Emauz
2136 Vytvořeno: 2024-12-16
ZACHRAŇME ŠKOLNÍ SPORT
1656 Vytvořeno: 2024-11-29
Voda pro zubry a divoké koně
18390 Vytvořeno: 2023-06-06
PROTI AKADEMICKÉMU ANTISEMITISMU
768 Vytvořeno: 2024-12-12
Petice studentů, absolventů, učitelů a znepokojené veřejnosti proti omezení hodinové dotace dějepisu, zeměpisu a přírodopisu
1675 Vytvořeno: 2024-12-08
ZÁKAZ RADARŮ NA DÁLNICÍCH
685 Vytvořeno: 2024-12-07
Zachraňte oslíky v Krtkově světě
110 Vytvořeno: 2024-12-20
Petice na podporu paní ředitelky Mateřské školy Hostinné
106 Vytvořeno: 2024-12-20
Petice za pojmenování vltavské náplavky v Praze po Karlu Schwarzenbergovi
1697 Vytvořeno: 2024-11-12
Petice proti uzavření ulice Pod Novým lesem Praha 6
141 Vytvořeno: 2024-12-09
Právo na vzdělání při zaměstnání: Podpořme možnost osobního rozvoje pro všechny!
63 Vytvořeno: 2024-12-17
Petice za ukončení používání a prodeje zábavní pyrotechniky, petard, ohňostrojů i tzv. lampionů štěstí
43065 Vytvořeno: 2022-12-27
Petice proti zrušení lůžkového onkologického oddělení Trutnovské nemocnice
264 Vytvořeno: 2024-12-12
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
23022 Vytvořeno: 2021-12-22
Deklarace zastání se srnčí zvěře
2247 Vytvořeno: 2024-08-23
Petice za statní občanství bez diskriminace
4431 Vytvořeno: 2024-09-11
Za ochranu práv a psychického zdraví českých dětí
2015 Vytvořeno: 2024-07-23
ZACHRAŇME (A)VOID! 2.0.
1364 Vytvořeno: 2024-11-26
Zrušme komunisty! aneb Kdy skončí Listopad - výzva poslancům a senátorům by podpořili paragrafové znění novely trest. zákona, kterým by se propagace komunismu (vč. kom. symbolů), postavila mimo zákon
1870 Vytvořeno: 2024-01-25
UZNÁNÍ ZAMEZENÉHO STOLCE BENEDIKTA XVI. A SVOLÁNÍ KONKLÁVE
17757 Vytvořeno: 2023-10-23