Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#3780 Re: Re: MIPe, zase to pleteš!

2013-07-02 17:30

#3779: MIP - Re: MIPe, zase to pleteš!

MIPe, tato diskuse je o podpoře paní Baborové.To ty píšeš:

"Třeba tím, že pomůže zabránit komunistickým sviním, kterým naopak "pšenka kvetla" (třeba protože se "angažovaly" se samopalem v ruce střelbou na ty, "kterým pšenka" z rozhodnutí KSČ nemá kvést nebo "zasedaly ve výborech", kde rozhodovaly, komu pšenka nepokvete), aby nám zase dokazovaly, co dovedou."

Takže si povídáme o paní Baborové, učitelce,  a ty hned do toho se samopaly? Teď to odvoláváš, protože ses právem zalekl toho, co jsi vyprovokoval. Mně ale taky připadalo, žes to trochu přehnal. Já stejně nevěřím, žes to myslel vážně. Ty ses jenom nechal unést vášní, že? Ty určiyě víš, že paní Baborová asi se samopalem nic nedělala, zrovna tak, jako určitě víš, že paní Baborová nejspíš nemá žádnou perníkovou chaloupku pro pionýry.  Tys to jenom tak říkal, abys nás trochu pohněval a trochu pobavil, že?

Tak se omluv a nebudeme se o tom už bavit. My ti to rádi odpustíme. A už to nedělej!

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#3781 Re: Re: Re: MIPe, zase to pleteš!

2013-07-02 18:35:51

#3780: - Re: Re: MIPe, zase to pleteš!

Omlouvat byste se, donekonečna a ještě dál, měli především vy... Abyste to pochopil, vy komouši. A drzá tykačka, demagogického hnoje který, ač je argumentačně zcela prost a impotentní, je jenom důkazem vaší dokonalé a nakonec vlastně, letité ubohosti. Naštěstí již vám a podobným dobytkům pšenka prostě nepokvete, a jsem tudíž zcela spokojen... Svůj skanzen chroptících staříků a stařen, za organiačního přispění pár pomatených organizátorů, si 1. května provozujte dosytosti, nakonec, je to docela legrace...

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...