Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

MIP

#3829 Re: Re: Re: Re: MIPe, škoda, že ti nemohu oplatit stejnou mincí.

2013-07-04 17:01

#3827: - Re: Re: Re: MIPe, škoda, že ti nemohu oplatit stejnou mincí.

Ale, ale,soudružko učitelko Jejdo, takhle se vyjadřuje pedagožka, komsomolka, komunistka, dcera zasloužilého tatíka-bolševíka? No fuj. Čti klasiky marxismu-leninismu, jestli tam najdeš takové výrazy! A styď se, ty, která zde vždy kážeš o slušnosti!

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#3831 Re: Re: Re: Re: Re: MIPe, škoda, že ti nemohu oplatit stejnou mincí.

2013-07-04 20:02:56

#3829: MIP - Re: Re: Re: Re: MIPe, škoda, že ti nemohu oplatit stejnou mincí.

Mipe, už mockrát jsem Vám řekla, že tady píšu já a ne můj táta. To jste tak v úzkých, že už nevíte kudy kam a taháte sem mého tátu? Nejste Vy trošku slaboch? Myslím, že jste a nejen trošku. Já slušná jsem, napsala jsem, že jste pánské přirození. Co se Vám na tom nelíbí ? Zrovna Vám, který tady hážete  hňupama, blbcema  apod.

Nebylo by vhodné vzít do ruky koště a vymést ty výkaly, které máte na prahu svého domu? Předpokládám, že se samopalem v ruce nehlídáte perníkovou chaloupku, aby Vám na střeše pionýři neloupali perníček, ale že máte nějaký dům.

Občas působíte dojmem člověka, co ráno seskočí z větve nebo vyleze z jeskyně, najde signál a už tvoří a píše a  píše.

Slovem komsomolka mě neurazíte, takže pokud jste se o to snažil.. SMŮLA, pane MIP. Ale jinak jsem trošku na rozpacích, že Vy jste o marxismu -  leninismu četl.

A za další, netykejte mi, jsem ve věku Vaší vnučky. ( hrozná představa, že bych měla dědka Vašeho ražení). Doufám, že jste se za komunistů moc nerozmnožil, že jste jen originál, že jste naši republiku nezamořil Mipátkama.

A za další.... pánské přirození je penis. Nevím, jak svému přirození říkáte Vy. Klidně mu říkejte třeba miláčku. A jestli si myslíte, že jsem chtěla napsat, že jste sprostý výraz od penisu, třeba č...k, tak jsem fakt nechtěla. Jako správná Jiskřička, pionýrka a členka SSM vím, že se starým a nemocným lidem  má pomáhat, to nás učili zlí komunisté.

Jo a ještě něco, pane MIP, pohlídejte si rozdělování slov na konci řádku, ano? Děkuji. Myslel jste tatík - bolševik nebo snad tatíkbolševik ? I když Vaše vzdělání není ( mojí vinou) na vysoké úrovni, tak si to, prosím, hlídejte, ať Vás nemusím neustále kárat.

Jak jsem již psala, mně si nadávejte, jak potřebujete, jak Vám to dělá dobře, evidentně jinou radost už na světe nemáte, ale mého tátu si do úst neberte. Je to nízké a ubohé a pro takového kmeta zcela nedůstojné.

Tak pane Mip, dobrou noc Vám přeji :-)

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...