Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Nepřihlášený uživatel

#3827 Re: Re: Re: MIPe, škoda, že ti nemohu oplatit stejnou mincí.

2013-07-04 16:50

#3822: - Re: Re: MIPe, škoda, že ti nemohu oplatit stejnou mincí.

Vy máte ale vkus, člověče :-). Já jsem žena, ale po něčem takovém ( jako je MIP) bych nevyjela, ani kdyby to byl poslední tvor s penisem na celém světě. To bych si pak přála být raději lesba :-)

Zatím si myslím, že MIP je pouze pánské přirození .

MIP

#3828 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Po kom střílela komunistická Baba Jaga?

2013-07-04 16:58

#3820: Vybrat přezdívku - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Po kom střílela komunistická Baba Jaga?

Stačí se zeptat (například, je ale mnoho dalších otázek, které zde padly, té na banány počínaje) na trestání opuštění republiky v každém normálním státě a na to, které to byly (jsou) ty "normální" státy, které své opuštění takto "přísně trestají". A Rudý dědek Vševědek stáhne ocas mezi nohy a zaleze jak zpráskaný pes. Před tím měl sice rozumu jak komunista, co se mu dostalo Poučení o krizovém vývoji ve straně a společnosti a najednou - ticho. Sice ze své komunistické boudy ještě štěkne nějaký ten "argument" typu " buď "rudý Děde vševěde", nabo " Rudý děde vševěde", ale ne obojí", ale to je už skutečná argumentační ubohost. I jinak se vyřádil, místo jasné, bolševicky pádné odpovědi, v bezideovém blábolu o poezii, próze, pravopisu ....

Je smutné, že ti, Rudý dědku Vševědku, musím já připomínat slova velikého Lenina: "Všude, kde nedáme na provokativní otázky nepřátel bolševickou odpověď vytváříme prostor pro odpověď našich nepřátel, vyklízíme pole boje ideologií a škodíme Straně!". Přečti si to raději 2x Rudý dědku Vševědku. To přesně zde totiž předvádíš! Soudruh Lenin se na tebe bude zlobit! Víš, že je věčný (nebo dokonce už "v Ječný" ?) a stále žije a bude žít.

Jinak, jestli na pořádnou, bolševickou argumentaci ještě nemáš, vrať se na pískoviště komunistické školky pro agitátory a propagandisty. Tady se hraje 1. liga! Hovňousek z okresního přeboru tu nemá co dělat.

MIP

#3829 Re: Re: Re: Re: MIPe, škoda, že ti nemohu oplatit stejnou mincí.

2013-07-04 17:01

#3827: - Re: Re: Re: MIPe, škoda, že ti nemohu oplatit stejnou mincí.

Ale, ale,soudružko učitelko Jejdo, takhle se vyjadřuje pedagožka, komsomolka, komunistka, dcera zasloužilého tatíka-bolševíka? No fuj. Čti klasiky marxismu-leninismu, jestli tam najdeš takové výrazy! A styď se, ty, která zde vždy kážeš o slušnosti!

Nepřihlášený uživatel

#3830 Re: Re: Re: Re: MIPe, škoda, že ti nemohu oplatit stejnou mincí.

2013-07-04 19:30

#3827: - Re: Re: Re: MIPe, škoda, že ti nemohu oplatit stejnou mincí.

MIP není předmětem mé sexuální touhy. MIPův penis (pokud ho vůbec má) mě nezajímá a nezajímal by mě ani kdybych byla žena. Na MIPovi je pozoruhodná jeho duše. Kdybych byl žena, chtěla bych s ním sdílet jeho bohatý myšlenkový svět.

Představte si, malý chlapec, který se připravuje na povinnosti dospělého a do toho přijde nějaký estebák a sebere mu brutálně čítanku zrovna když si čte o perníkové chaloupce. A odůvodní to tím, že pro společnost není žádoucí, aby se dozvěděl, jak to s Jeníčkem a Mařenkou dopadlo. Kdyby mu alespoň sebral ten estébák nenáviděnou početnici, tak by si oddechnul, ale on vzal zrovna čítanku a to v nejnapínavějším okamžiku.A okolo chodí pionýři, pionýři, malované děti!  MIP musí zákonitě myslet, že matematika je trest StB a pochopitelně tento trest si personifikuje s učitelkou matematiky, která byla zrovna po ruce.  Proto se není čemu divit, že se to MIPovi popletlo a po zbytek svého živorta si myslí, učitelka matematiky dává hodným pionýrům perníček a MIPa, který nic nechápe, honí se samopalem.

Nepřihlášený uživatel

#3831 Re: Re: Re: Re: Re: MIPe, škoda, že ti nemohu oplatit stejnou mincí.

2013-07-04 20:02

#3829: MIP - Re: Re: Re: Re: MIPe, škoda, že ti nemohu oplatit stejnou mincí.

Mipe, už mockrát jsem Vám řekla, že tady píšu já a ne můj táta. To jste tak v úzkých, že už nevíte kudy kam a taháte sem mého tátu? Nejste Vy trošku slaboch? Myslím, že jste a nejen trošku. Já slušná jsem, napsala jsem, že jste pánské přirození. Co se Vám na tom nelíbí ? Zrovna Vám, který tady hážete  hňupama, blbcema  apod.

Nebylo by vhodné vzít do ruky koště a vymést ty výkaly, které máte na prahu svého domu? Předpokládám, že se samopalem v ruce nehlídáte perníkovou chaloupku, aby Vám na střeše pionýři neloupali perníček, ale že máte nějaký dům.

Občas působíte dojmem člověka, co ráno seskočí z větve nebo vyleze z jeskyně, najde signál a už tvoří a píše a  píše.

Slovem komsomolka mě neurazíte, takže pokud jste se o to snažil.. SMŮLA, pane MIP. Ale jinak jsem trošku na rozpacích, že Vy jste o marxismu -  leninismu četl.

A za další, netykejte mi, jsem ve věku Vaší vnučky. ( hrozná představa, že bych měla dědka Vašeho ražení). Doufám, že jste se za komunistů moc nerozmnožil, že jste jen originál, že jste naši republiku nezamořil Mipátkama.

A za další.... pánské přirození je penis. Nevím, jak svému přirození říkáte Vy. Klidně mu říkejte třeba miláčku. A jestli si myslíte, že jsem chtěla napsat, že jste sprostý výraz od penisu, třeba č...k, tak jsem fakt nechtěla. Jako správná Jiskřička, pionýrka a členka SSM vím, že se starým a nemocným lidem  má pomáhat, to nás učili zlí komunisté.

Jo a ještě něco, pane MIP, pohlídejte si rozdělování slov na konci řádku, ano? Děkuji. Myslel jste tatík - bolševik nebo snad tatíkbolševik ? I když Vaše vzdělání není ( mojí vinou) na vysoké úrovni, tak si to, prosím, hlídejte, ať Vás nemusím neustále kárat.

Jak jsem již psala, mně si nadávejte, jak potřebujete, jak Vám to dělá dobře, evidentně jinou radost už na světe nemáte, ale mého tátu si do úst neberte. Je to nízké a ubohé a pro takového kmeta zcela nedůstojné.

Tak pane Mip, dobrou noc Vám přeji :-)

Nepřihlášený uživatel

#3832 Re: Re: Re: Re: Re: MIPe, škoda, že ti nemohu oplatit stejnou mincí.

2013-07-04 20:10

#3830: - Re: Re: Re: Re: MIPe, škoda, že ti nemohu oplatit stejnou mincí.

:-))))), jste fakt úžasný a na rozdíl od Mipa máte několik plus, jste normální, vtipný a moc dobře to s Mipem umíte.

Snad to MIP špatně nepochopí... jako, že si s ním pěkně slovně pohráváte, jako kočka ( Vy) s myší (  Mipem).

Vaše asociace - MIp- sebraná čítanka - ponechaná početnice - MIp neumí počítat - paní Baborová učitelka matematiky, je dokonalá.

Možná by stačilo, zacpat Mipovi ústa perníkem, který jako dítě nepoznal a bude od něj klid.

PS. Jsem žena, ale s Mipem bych nechtěla sdílet ani jeho penis, ani jeho duši. Jeho duše je zkažená a černá a penis... ?

Hm, myslím, že tak velkou fantazii opravdu nemám :-)), abych si něco takového uměla představit.

Nepřihlášený uživatel

#3833 Re: Re: Re: Re: Re: Re: MIPe, škoda, že ti nemohu oplatit stejnou mincí.

2013-07-04 20:18

#3832: - Re: Re: Re: Re: Re: MIPe, škoda, že ti nemohu oplatit stejnou mincí.

Nevím, nevím jestli jste to nepopletla.  Možná že je naopak jeho penis černý a duše čistí jako sníh.

Nepřihlášený uživatel

#3834 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MIPe, škoda, že ti nemohu oplatit stejnou mincí.

2013-07-05 06:35

#3833: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: MIPe, škoda, že ti nemohu oplatit stejnou mincí.

Černoch ? (Nebo náš českej nepřizpůsobivej ? Mip bydlí na Máji ? )

:-)) Možná ano, protože já fakt nerozumím, co nám tady MIP stále píše :-), tak to bude asi rozdílnou kulturou.

Třeba nebydlí v jeskyni, ale v týpíčku, na krku má náhrdelník ze zubů nepřátel, které na netu otrávil svýma kecama, tváře pomalované jak šlapka z E55, vlasy po zadek a každý večer tančí u ohně rituální tance v neskutečně divokém tempu.

Pořád říkám, že ten chlap trpí poruchou osobnosti :-)

Přemek

#3835 MIPE - OPAKUJ nejmíň 100 X a DEJ SI TROCHU ALPY

2013-07-05 08:11

velmi velmi vzdělaný ministr

#3836 Naši profesionálové ve vládě

2013-07-05 08:24

Nepřihlášený uživatel

#3838 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MIPe, škoda, že ti nemohu oplatit stejnou mincí.

2013-07-05 09:01

#3833: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: MIPe, škoda, že ti nemohu oplatit stejnou mincí.

Debata o MIPovi a s MIPem by se neměla vést v sexuální rovině. Tím se znehodnocuje.

MIP

#3839 Re: Re: Re: Re: Re: MIPe, škoda, že ti nemohu oplatit stejnou mincí.

2013-07-05 09:32

#3830: - Re: Re: Re: Re: MIPe, škoda, že ti nemohu oplatit stejnou mincí.

Zdá se, že se náš zpráskaný čokl, Rudý děd vševěd, otřepal. Dnes má žertovnou náladu, dnes nepoučuje. Nebyl by to ovšem komunistický blbec, aby si ihned nenaběhl na vidle. Sice jen opravdová bestiální komunistická svině může „žertovat“ na téma estébáků takovouto formou (jde nejspíš, už jsem to napsal, o bývalého estébáka či podobnou komunistickou svini), ale dobře se baví i jiní soudruzi a soudružky, třeba soudružka Jejda (s dokonalým původem, tatík starý bolševík). Prý si Děd vševěd se mnou hraje jak kočka s myší. No, správně ideově myslící komunistka by měla spíš napsat jako Grebeníček s vyšetřovaným, ale to jsou detaily. Teď trochu poučím zase já Rudého dědka vševědka, zdá se, že má mezery ve vědomostech nebo jeho senilní hlava už všechno zapomněla.

Tak tedy, Rudý dědku, především v mé čítance se o Jeníčkovi a Mařence nepsalo. Tam byly jiné pohádky: veršovaná o dvou sokolech, sedících na mocném dubisku. Jeden sokol Lenin, druhý sokol Stalin. Starší (už asi přece jen trochu vypelichaný) sokol Lenin poučoval mladšího sokola Stalina, jak klovat buržoasii. Nebo výborná výchovná pohádka o čestném a chytrém (!) mladém Stalinovi, který nedal opsat ve škole blbému kulackému synkovi ani za úplatek nožíku (taková pohádka byla třeba, vždyť děti z domova věděly, že bez úplatku se nekoupí v době budování komunismu ani hajzlpapír). Nebo o zlém kulakovi, kterého dělníci přišli rozkulačit. Zde mi estébák ovšem mohl čítanku klidně vzít, konec jsem znal ze života, o tom jsem si nemusel číst. Ti estébáci totiž, komunistická svině Rudý dědku vševědku, komunistko Jejdo a další, dobře se bavící komouši, nebrali dětem čítanky. Ti jim brali třeba táty (teď napiš nějaký frk !). Dvakrát jsem zažil ráno ve škole uplakakanou spolužačku (pokaždé jinou, samozřejmě), které nad ránem odvedli estébáci tátu – třídního nepřítele. To byla výuka k antikomunismu, ty komunistická svině, to mám v paměti „na zbytek života“! Pěkně praktická výuka. O jednom tom nešťastníkovi, na kterého dopadla pěst dělnické třídy, jsme pak ještě jednou povinně slyšeli – nějaká tehdejší Baborová, učitelka, komunistka a lidská svině, nás vedla (včetně nešťastné spolužačky)v rámci výuky do města se podívat do jedné výlohy, kde pod velkým transparentem „Kapitalistický křeček odhalen. Takhle se pracující lid vypořádá s každým škůdcem“ byl vystaven úlovek estébáků při domovní prohlídce: štůček látky (tak na jedny šaty) a pětilitrová sklenice sádla..... (teď napiš nějaký frk, komunistická svině!). Ne ovšem, že by se i o učebnice Strana a „orgány“ nezajímaly, i když si je samy tiskly. 3x (slovy třikrát) jsem to zažil: „Děti, najděte si stránku x“. „Děti, vytrhněte tuto stránku“. „Pošlete vytržené stránky na kraj lavice, teď!“. Následovalo přepočítání (zda všichni vytrhli, pedagog byl asi osobně zodpovědný). Další osud nevhodných stránek neznám, mohu si ale domyslet, že školu navštívivší estébák je převzal a odnesl..... Po prvé takto dopadly stránky s nejlepším kamarádem a soudruhem našeho prvního dělnického prezidenta Klemy Gottwalda, Rudou Slánským (soudruh a kamarád se mu odměnil šibenicí, teď piš frky, Rudý dědku vševědku !), po druhé takto dopadl sám sokol z vysokého dubiska, koryfej a otec národů Stalin a po třetí (to jsem už byl student) Krvavý pes Tito (zde to bylo vlastně opačně, v učebnici zeměpisu jsme se učili, že v Jugoslávii vládne fašistická klika krvavého vraha dělníků Tita - a najednou, mirnixdirnix Krvavý pes se stal hodným psem.... teď napiš nějaký frk, Dědku vševědku!). Ale já na tvé frky vlasně ani zvědav nejsem, i když by byly stejně výborné, jako ty o MIPovi. Tak tě pokropíme svěcenou vodou, které se jako správný vyslanec pekla tak bojíš a ty na nějakou dobu zalezeš: Jak to bylo s trestáním opuštění republiky v každém normálním státě a které to byly (jsou) ty "normální" státy, které své  opuštění takto "přísně trestají"?

Nepřihlášený uživatel

#3840 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MIPe, škoda, že ti nemohu oplatit stejnou mincí.

2013-07-05 09:39

#3838: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MIPe, škoda, že ti nemohu oplatit stejnou mincí.

Kdy ona je soudružka tak nadržená.... na družbu do Milovic se už nejezdí, na Setkání mládeže na Šumavě také ne....

Nepřihlášený uživatel

#3841 Re: Re: Re: Re: Re: Re: MIPe, škoda, že ti nemohu oplatit stejnou mincí.

2013-07-05 09:41

#3839: MIP - Re: Re: Re: Re: Re: MIPe, škoda, že ti nemohu oplatit stejnou mincí.

Mipe, udělal jste se u psaní tohoto příspvěvku? Tak a teď pěkně umýt ruce a vyčistit klávesnici.

Nepřihlášený uživatel

#3842 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MIPe, škoda, že ti nemohu oplatit stejnou mincí.

2013-07-05 09:42

Nepřihlášený uživatel

#3843 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MIPe, škoda, že ti nemohu oplatit stejnou mincí.

2013-07-05 17:14

#3842: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MIPe, škoda, že ti nemohu oplatit stejnou mincí.

Líto je to asi soudružce. Pěkné je, jak kádruje, pod koho si lehne: pod MIPa určitě ne, pod koho tedy? Zřejmě jen pod straníka, možná nositele nějakého stranického vyznamenání. Člena ÚV KSČM? Nebo stačí okresní formát? Nebo naopak pod starého komunistu? Není nad to, dozvědět se něco o sexuálním životě komunistické strany.

Nepřihlášený uživatel

#3844 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MIPe, škoda, že ti nemohu oplatit stejnou mincí.

2013-07-05 17:48

#3843: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MIPe, škoda, že ti nemohu oplatit stejnou mincí.

Soudružka je poněkud mladší ročník, ale pokud si myslíte, že jsem jezdila jako devítiletá na nějaká setkání, o kterých píšete, a o kterých nemám ani tušení, o čem je řeč, tak jste asi  krapet úchylný. Pokud Vaše děti začaly sexuální život pod zákonem, tak to jste rodina zralá na sociálku :-).

Nepřihlášený uživatel

#3845 Re: Re: Re: Re: Re: Re: MIPe, škoda, že ti nemohu oplatit stejnou mincí.

2013-07-05 18:17

#3839: MIP - Re: Re: Re: Re: Re: MIPe, škoda, že ti nemohu oplatit stejnou mincí.

Mipe, ty jsi fakt fůl. Od perníkové chaloupky jsi došel k vytrhávání stránek.  Ale na druhou stranu jsi se hezky naučil komunistické básničky, takže tě musely něčím zaujmout, když si je pamatuješ až do svého senilního věku. Nebo jsi ve stavu, že si pamatuješ, co bylo za císaře a nevíš, co jsi dneska snídal ?

MIP

#3846 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MIPe, škoda, že ti nemohu oplatit stejnou mincí.

2013-07-05 19:07

#3845: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: MIPe, škoda, že ti nemohu oplatit stejnou mincí.

Nějaká nepojmenovaná komunistická svině (možná ty soudruhu) "vtipkovala" na téma, že "zlý" estébák vzal MIPovi učebnici.... tak jsem dotyčné svini vyprávěl, že estébáci nebrali učebnice, jen nevhodné listy z nich a ne jen MIPovi, ale VŠEM DĚTEM V CELÉ REPUBLICE (pěkný výkon na komunistické lemply). Za to jsem u tebe, komunistické hovado - "fakt fůl". Za to, že jsem to musel prožít. Těšit mne může, že "fakt foli" jsou všchny tehdejší děti, žáci a studenti, od první do jedenácté třídy tehdejšího školství, miliony lidí, které to zažily také. O estébácích, kteří brali dětem tátu raději bolševická tlamo nemluvíš, to ti pod rypák ovšem nejde.

Ostatně, když vidím poslední příspěvky v této "diskusi" komunistů, tak musím sám přiznat, že bych nevěřil, na jakou úroveň mohou komunisti diskusi přivést. Aby nemuseli diskutovat o věcech, z kterých dostávají záchvat, třeba o tom trestání "opuštění republiky", jedna snaživá soudružka dodala k "diskusi" dokonce vlastní přirození a komunisté radostně "diskutují". Je-li to nějaká nová strategie KSČM, máme se na co těšit. Až budou komunističtí zastupitelé, které volili blbci v těch svobodných volbách a kteří teď mají "právo" na funkce v úzkých, začnou diskusi o přirození soudružky Semelové v Parlamentu nebo soudružky Baborové v radě kraje. Volit komunisty se zkrátka vyplatí.

Nepřihlášený uživatel

#3847 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MIPe, škoda, že ti nemohu oplatit stejnou mincí.

2013-07-05 19:29

#3846: MIP - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MIPe, škoda, že ti nemohu oplatit stejnou mincí.

Hňupe Mipe( promiň, že používám tvůj slovník, a že ti tykám, ale ono se mi lépe píše ty fole, než Vy fole). Je mi tě líto, protože tvoje duševní porucha nabírá na obrátkách, jsi jak malé dítě, kterému hapaly hračky do kanálu. Doufám, že jsi jako malý Mipík měl nějaké hračky, že ti je zlí komunisté nevyrvali z tvých buclatých ručiček a neodvezli někam na skládku. Je mi tě také líto, že neznáš pohádku O perníkové chaloupce, byl jsi ošizen. Ano, Mipe, máš povinnost se bránit. Už tomu rozumím, tvůj zdravý vývoj v dětském věku byl silně narušen a porucha se rok od roku zhoršuje a dospěla až do toho stádia. Mipe, ty hňupe, my to všichni vidíme, kam až tě tvoje nelehké dětství dostalo. A já opravdu chápu, tvůj písemný projev. Ty jsi vlastně taková internetová profesionální plačka.

Je krásné, že mě nazýváš bolševickou tlamou a chci ti, debile Mipe, říct, že si toho opravdu, ale opravdu vážím.

Osočuješ mě tady z  vtipkování kradení stránek v čítance, kradení otců od rodin. Mipe, ty ptáku, jsi fakt kretének na entou. Znám plno debilů, ale ty jsi jejich král.

Považuješ se za demokrata, ale nenecháš lidem svobodnou vůli, aby volili koho chtěli, takže pro mne jsi ubožák. Nedáváš na komunisty, píšeš tady eseje o tom, jak se chovali, ale Mipe, ty zde předvádíš stejné chování, které zde odsuzuješ

Jinak souhlasím s poslední větou, že volit komunisty se vyplatí, konečně jsi na to, soudruhu, přišel.

Polkni tabletku na schízu a jdi raději spát.

Nepřihlášený uživatel

#3848 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MIPe, škoda, že ti nemohu oplatit stejnou mincí.

2013-07-05 21:19

#3846: MIP - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MIPe, škoda, že ti nemohu oplatit stejnou mincí.

MIPe, v minulosti se děly mnohé věci, se kterými asi nikdo nesouhlasí. Představ si, že kromě toho, že lidi nemohli volně cestovat, mnoho lidí taky nemohlo pro svoje politické přesvědčení vykonávat některá povolání. Právě o tom je tato petice na podporu paní Baborové a tato diskuse.

Je psáno:
"Jak to, že vidíš třísku v oku svého bratra, ale trám ve svém vlastním oku nepozoruješ? Jak můžeš říci svému bratru: 'Bratře, dovol, ať ti vyjmu třísku, kterou máš v oku', a sám ve svém oku trám nevidíš? Pokrytče, nejprve vyjmi trám ze svého oka, a pak teprve prohlédneš, abys mohl vyjmout třísku z oka svého bratra." Lukáš 6: 41- 42

Pokrytče MIPe, to je z Bible, z Nového zákona. Nejsem tak vzdělaný, jako ty a proto nevím, zda tuto část Nového zákona  pod uměleckým jménem Lukáš nenapsali náhodou Marx, Lenin, nebo dokonce Stalin, když byl v semináři. Pokud je tomu tak, navrhuji, aby žáci tuto stránku, která se ti zjevně nehodí,  z Bible vytrli a dali na kraj lavice. Paní učitelka vytržené stránky sebere, sečte a odevzdá ti je.

MIPe, možná, že bys měl vysvětlit, čím se právě ty od těch estébáků z padesátých let lišíš. Já moc rozdílů nevidím, snad jen že ty naštěstí nemáš stejné možnosti jako oni tehdy a tak se jen vyprázdňuješ na internetu. Jinak jsi ale stejný: stejný třídní boj, jen s opačným znaménkem. Je opravdu směšné, když nadávání Titovi do  krvavého psa kritizuje člověk s tvým chápáním světa a s tvým slovníkem.

Svět je asi mnohem složitější, než jak ho chápeš. Víš o tom, že Karla Marxe uznává jako významného filosofa 19. století civilizovaný svět? Představ si, že třeba v Berlíně je Karl Marx Strasse, a Karl Marx Platz, v Mnichově je Karl Marx Ring, Karl Marx Strasse je i v Mannheimu, Avenue Karl Marx je v Paříži a Karl Marx Hof je ve Vídni. V Třeboni jsem ale ulici, nebo náměstí tohoto jména nenašel. Moje vysvětlení je, že buď ve světě vidí dál, než na Komunistický manifest, nebo jsou v Třeboni zase o několik koňských délek před zbytkem světa. Jak to vidíš ty? Pověz!

Nicméně ti musím přiznat, že tvoje příběhy o perníkové chaloupce pro vzorné pionýry a o paní učitelce, která honí lidi  se samopalem mají svoji poezii. Tomu se tebou citovaný tehdejší příběh se dvěma sokoly, Leninem a Stalinem, na mocném dubisku ani zdaleka nevyrovná. Piš dál!

Přemek

#3849 MIPE - OPAKUJ nejmíň 100 X a DEJ SI TROCHU ALPY

2013-07-06 07:35

teď si ho vždy vyhoní uklávesnice tady, že MIPE

#3850 Tady už alkoholik MIP nechodí - antikomunističtí blbi z Třeboně zdechli z hladovky

2013-07-06 07:43

Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...