Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#3845 Re: Re: Re: Re: Re: Re: MIPe, škoda, že ti nemohu oplatit stejnou mincí.

2013-07-05 18:17

#3839: MIP - Re: Re: Re: Re: Re: MIPe, škoda, že ti nemohu oplatit stejnou mincí.

Mipe, ty jsi fakt fůl. Od perníkové chaloupky jsi došel k vytrhávání stránek.  Ale na druhou stranu jsi se hezky naučil komunistické básničky, takže tě musely něčím zaujmout, když si je pamatuješ až do svého senilního věku. Nebo jsi ve stavu, že si pamatuješ, co bylo za císaře a nevíš, co jsi dneska snídal ?

Odpovědi

MIP

#3846 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MIPe, škoda, že ti nemohu oplatit stejnou mincí.

2013-07-05 19:07:32

#3845: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: MIPe, škoda, že ti nemohu oplatit stejnou mincí.

Nějaká nepojmenovaná komunistická svině (možná ty soudruhu) "vtipkovala" na téma, že "zlý" estébák vzal MIPovi učebnici.... tak jsem dotyčné svini vyprávěl, že estébáci nebrali učebnice, jen nevhodné listy z nich a ne jen MIPovi, ale VŠEM DĚTEM V CELÉ REPUBLICE (pěkný výkon na komunistické lemply). Za to jsem u tebe, komunistické hovado - "fakt fůl". Za to, že jsem to musel prožít. Těšit mne může, že "fakt foli" jsou všchny tehdejší děti, žáci a studenti, od první do jedenácté třídy tehdejšího školství, miliony lidí, které to zažily také. O estébácích, kteří brali dětem tátu raději bolševická tlamo nemluvíš, to ti pod rypák ovšem nejde.

Ostatně, když vidím poslední příspěvky v této "diskusi" komunistů, tak musím sám přiznat, že bych nevěřil, na jakou úroveň mohou komunisti diskusi přivést. Aby nemuseli diskutovat o věcech, z kterých dostávají záchvat, třeba o tom trestání "opuštění republiky", jedna snaživá soudružka dodala k "diskusi" dokonce vlastní přirození a komunisté radostně "diskutují". Je-li to nějaká nová strategie KSČM, máme se na co těšit. Až budou komunističtí zastupitelé, které volili blbci v těch svobodných volbách a kteří teď mají "právo" na funkce v úzkých, začnou diskusi o přirození soudružky Semelové v Parlamentu nebo soudružky Baborové v radě kraje. Volit komunisty se zkrátka vyplatí.

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...