Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#3891 Re: Re: Re: Re: Re: Speciál pro soudružku rozhoďnožku Jejdu, učitelku-komunistku

2013-07-07 08:00

#3879: MIP - Re: Re: Re: Re: Speciál pro soudružku rozhoďnožku Jejdu, učitelku-komunistku

Mipe, mipe, ty sám jsi prasák a jako obvykle svaluješ svoje činy na někoho jiného. Ty, který tady předávádíš sprostou mluvu, ty máš právo být zticha a šoupat nohama. To ti nepíšu jako komunista, ale jako člověk, protože ty s lidmi jednat neumíš. Ty umíš jen pindat nesmysly anebo  nadávat, ty rozhodně nikomu  naslouchat neumíš.

Odpovědi

MIP

#3893 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Speciál pro soudružku rozhoďnožku Jejdu, učitelku-komunistku

2013-07-07 08:15:46

#3891: - Re: Re: Re: Re: Re: Speciál pro soudružku rozhoďnožku Jejdu, učitelku-komunistku

Jistě, budu "naslouchat" nějaké soudružce-rozhoďnožce, že by mi nedala, ani kdybych měl poslední penis na světě nebo jinému komunistovi z jakého spojení jsem se vlastně narodil. Samé myšlenky hodné poslechu (na stranické schůzi KSČM, ovšem). Nebo také že jsem "fašista" - je ostatně zajímavé, že tato řekl bych základní komunistická nadávka (tedy nadávka rudých, komunistických fašistů) se tu objevuje až nyní, většinou býval fašistou někdo nesouhlasící ihned....že by jim nesloužila paměť ?. Nebo naslouchat výborným vtipům o sebraném pasu a cestách na Alpu.

Naslouchal jsem (povinně, nic jiného jsem nemohl) takovýmto komunistickým sviním a podobným "myšlenkám" z komunistických hlav 40 let. Vyslechl jsem vše.... tak se soudruhu nekomunisto nediv, že dnes už nenaslouchám. A ty své umění "jednat s lidmi" zkus ukázat na soudruhovi komunistovi, který se zamýšlí nad tím, co by vzniklo z mé soulože s vlastní sestrou (kterou bohužel nemám, jde tedy zřejmě o komunistu - teoretika). Tam máš pole působnosti, člověče!

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...