Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#3931 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MIP se překonává: "Císař Karel IV byl agent StB!"

2013-07-09 15:01

#3930: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MIP se překonává: "Císař Karel IV byl agent StB!" 

:-) umíte číst a počítat? Napsal jsem, že většina tu nechce komouše...co se Vám na tom nezdá? Nebo Vám přijde 20% jako většina??:-))

:-) že se komouši nacpali do životů našich prarodičů, rodičů i nám, to je podle Vás v pořádku??? Tak teď snad vydýcháte pár nesouhlasných hlasů, které Vám tu ruší tu Vaši bolševickou selanku, ne?:-)

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#3932 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MIP se překonává: "Císař Karel IV byl agent StB!"

2013-07-09 16:01:22

#3931: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MIP se překonává: "Císař Karel IV byl agent StB!"

Jo ahá, většina, to je krásné slovo a já stále trvám na to, že to, co  chce nebo nechce většina, ukázaly poslední volby.

Ano, mně se za komunistů žilo lépe, pokud Vám ne, tak je to Váš problém, já za to nemůžu.

A zrovna Vy mojí selanku fakt nerušíte, tak si moc nefanděte, človíčku nešťastná. Smějete se jak natržená cmunda nebo  tam střelíte úsměv, když jste v křeči ? Raději mi neodpovídejte, najděte si soudruha domovníka MIpa, vezměte se za ruku a běžte se projít, např. večer po bezpečném Máji.

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...