Zrusenie povinneho cipovania psov

Quoted post

Mária

#279 Pre anku 275 Re:nie som za to

2013-09-10 19:13

Preboha čo to tu splietaš?
Predstav si,asi sa už budem opakovať,ale som majiteľ psíka už tretieho vo svojom živote.Každý bol riadne zaregistrovaný na úrade, platím statočne dane, očkovanie moje psy dostali nie len proti besnote ale aj proti všetkým chorobám ,ktoré pes môže dostať.Všetky boli označené známkou ktorú dostali pri zaregistrovaní na mestskom úrade.Predstav si,že aj veterinár ich mal a má aj toho tretieho vedeného v počítači.Ak ho niečo zabolí zavolám si hoci aj taxi aby mu mohol čo najskôr pomôcť veterinár.Môžeš sa hanbiť za také názory. Toto je od teba sprostá provokácia.!!!Ak myslíš ,že ten čo nedá čipovať svojho psa ,že doňho neinvestuje,máš pravdu.Neinvestujem do svojho psa,nadám mu zaviesť čip,lebo by to nebola investícia do psa,ale do vreciek tým ktorí na čipovaní zbohatnú a možno aj do vreciek nezodpovedným veterinárom.

Odpovědi

anka

#359 Re: Pre anku 275 Re:nie som za to

2013-09-30 12:11:58

#279: Mária - Pre anku 275 Re:nie som za to

mária sorry, ja sa nemám za čo hanbiť, ty sa hanbi, že nečítaš poriadne, kto čo píše a zbrklo osočuješ ľudí bez príčiny!  prečo ma urážaš? reagovala som na to, že ľudia vyhadzujú psov, nie na TEBA!