Říčany - noční život

Quoted post

pappillio

#5 Někdo se zbláznil !!!!

2013-10-04 11:20

To vypadá skoro jako prohibice... V týdnu otevřeno jen do 22.00????? V 16 letech jsem musela být doma do půlnoci, ale že budu muset i ve čtyřiceti o víkendu .... tady se někdo zbláznil. A co se stane, mladí budou někam dojíždět a budou se vracet autem. Nebo si budou kupovat lahve v obchodech a budou toho plný parky. Kvůli 6 lidem co toto způsobili, aby se vyspinkali a moralizovali nemůžu ani do restaurace po deváté hodině, protože už mi nikdo neuvaří, protože budou muset v deset zavřít.
Lidi proberte se, vy jste nebyli mladí? A co kdyby jsme zakázali chodit důchodcům odpoledne do obchodů, protože tam jen zdržujou pracující??? Jak by se jim to asi líbilo???? To není špatný nápad, pojďme udělat petici.

Odpovědi

Krtek

#6 Re: Někdo se zbláznil !!!!

2013-10-04 11:40:10

#5: pappillio - Někdo se zbláznil !!!!

Naprosto souhlasím s tímto příspěvkem,..... jako rodič, jako živnostník, jako občan Říčany. A jen pro připomenutí...díky těmto provozovatelům restaurací, hospůdek,  barů, heren, občerstveních - tedy jejich finančním příspěvkům může město Říčany posílit noční hlídky. LIDI proberte  se, přeci už neni Středověk, je plno měst a vesnic, kde pochopili, že tyto podniky jsou jen přínosem.

kopretina

#10 Re: Někdo se zbláznil !!!!

2013-10-04 17:44:21

Souhlasím s Váma.......  ted budou zavřeny restaurace, potom důchodci budou mít danou dobu nákupu, a pak už jen zpět do doby TOTALITY.... a já myslela, že žijem v demokratickém státě.....to by mne zajímalo proč jsem cinkala klíčema na Vacláváku, asi proto, abych ve stáří byla opět omezována pár lidma !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nepřihlášený uživatel

#24 Re: Někdo se zbláznil !!!!

2013-10-18 08:17:13

Myslím, že by jste mluvil jinak kdyby jste bydlel hned vedle jako my!!Určutě nejde jen o ,,vyspinkání'' ale myslím že mám nárok jako každý jiný člověk se v sobotu a neděli vyspat vklidu a v létě spát u otevřeného okna!!A tady nejde o jen tak nějaké noční vykřikování opilců ale o celonoční hluk!A ty ,,flašky'' si kupují už teď a vypijí je než na tu diskotéku jdou nebo během ní v přilehlých ulicích!!!