Přejeme si zachování záchranné stanice Drosera na Bublavě

Quoted post

Lenka Hlaváčková

2014-04-18 22:46

Byla bych velmi vděčná, kdyby si mě Záchranná stanice Drosera nebrala "do huby" na facebooku, nevidím k tomu jediný důvod (komentář ze dne 7.dubna: "Paní Hlavácková me svymi prispevky do petice dostala........"). A ještě ze mě udělat Hlaváckovou jen pro to, že někdo zjevně postrádá háček na své klávesnici a nenapadne ho psát zcela bez diakritiky když už. Navíc mě většina vašich přátel na facebooku nezná, tak mi celkem tato informace přijde bezpředmětná. A pokud jsem vás dostala, ráda lidi dostávám.. Ráda si nechám podrobně vysvětlit, čím jsem vás tolik dostala. Tím že hájím pravdu??? To je opravdu možná v dnešní době velmi překvapivé..
A jinak pane Fišere ano, jsem ráda, že patřím k "tvrdému jádru" hájícímu správnou stranu, vždy je dobré být na té správné straně. Je hezké že se hned vyjadřujete na facebooku, jak to probíhalo na zastupitelstvu, mohl jste tam také pro fanoušky napsat, že jste za celou dobu diskuze o Droseře jen mlčel, neřekl nic a ani nezmínil, že by jste měli zájem na Bublavě zůstat a s obcí se pokusit nějak domluvit. Pak jste jen na závěr zastupitelstva řekl, že je všechno jinak. Jste opravdu hrdina a je vidět, že vám opravdu záleží na tom, aby Drosera zůstala tam kde je nebo na Bublavě vůbec. Ale vy už máte vlastně jisté jiné pozemky, které nejsou obecní, tak je vám to jedno. Ale nemělo by být... Krásné Velikonoce všem kteří rozumně uvažují a nenechají se zmanipulovat jednou reportáží či článkem

Odpovědi

Josef Chlouba, clen sdruzeni Drosera

#115 Re:

2014-04-18 23:10:10

#114: Lenka Hlaváčková -

Paní Hlavackova, chcete li uplne bez diakritiky, ten prispevek na facebooku jsem psal ja a byl opravdu pravdivy. Dostala jste me svym hajenim "obecni pravdy". Nema smysl s Vami o cem koli diskutovat. Na klavesnici hacek nemam a proto jsem ho ve Vasem prijmeni nemohl pouzit. Nejsem analfabet a zrejme dle Vaseho "obecniho nazoru" dalsi divny clovek. Vy sama jste znevazovala lidi, kteri se k petici vyjadrili a nebyli z Bublavy ci okoli. Prave kvuli Vam a Vam podobnym jsme vlastne radi, ze to takhle dopadlo a jsme radi za pomoc, ktera se nam dostala, ze pro lidicky, kteri nas maji radi zustaneme v obci a zaroven se vymanime alespon co nejvice z vlivu "Vaseho trvdeho jadra". Je dobre, ze hajite "pravdu". Jak Vam samo Vase mozna velmi blizke okoli obyvatel Bublavy ukazalo, Vase pravda asi nebude ta jedina na svete. Dnes je o naposledy, co se vyjdruji k Vasim prispevkum, nema totiz smysl Vam a patrne i "Vasemu tvrdemu jadru" cokoli vysvetlovat. Jsme na rozcesti a doufam, ze na nasi ceste nas ceka jen klidnejsi budoucnost a hlavne klid pro nasi praci, mnoho zivocichu, ktere navratime zpet do volne prirody a spousta spokojenych lidicek okolo nas, kteri v nas veri. Otazka je, kolik lidi bude verit nadale "Vasemu tvrdemu jadru". S pozdravem Josef Chlouba, clen sdruzeni Drosera.