Chceme Bezáka českobudějovickým biskupem

Quoted post

Libor Vetenga

#45 Re: Re: Kde jste ho vyhrabali ???

2014-10-22 21:38

#43: Říha - Re: Kde jste ho vyhrabali ??? 

Zrušit snad ani ne, možná přejmenovat.   I když jsou tam hrozné poměry, pokrytectví, závist, intriky, nenávist, drby a podvody, přece jen je to třetí nejlepší škola v kraji po Jírovcovce a Jirsíkárně, tak si myslím, že by to byla škoda !!!

Odpovědi

Kendy

#46 Re: Re: Re: Kde jste ho vyhrabali ???

2014-10-25 11:15:33

#45: Libor Vetenga - Re: Re: Kde jste ho vyhrabali ??? 

Pane Vetengo, já bych řekla že čtvrtá nejlepší. Před Bigy se  dostává gymnázium Česká. Od té doby , co je tam nový pan  ředitel, jde škola hrozně nahoru. Přešla jsem tam z Bigy.   Učitelé sice nároční a přísní, ale usměvaví a pohodoví, žádné arogantní poznámky a ponižování . A mezi s sebou se také chovají pěkně.  Máme na němčinu paní profesorku Alenu Chytil, všechno dokonale vysvětlí, probere s námi výslovnost slovíček, přeložíme úvodní texty.  Umí perfekně německy. To se nedá s úrovní na Bigy srovnat. A navíc jsme museli neustéle poslouchat nějaké nářky, bědování a vyčítání a taky že smrdíme.  Na Jírovcovce mám sestru, je to fakt nejlepší gympl. Jejich studenti vyhrávají skoro všechny olympiády a soutěže. kam se hrabe Bigy i se svou němčinou !!!! Doufám, že až nastoupí nový pan biskup, tak s tím něco udělá.