Petice za podporu Miloše Zemana

Quoted post

Jirka

#551 něco na upřesnění

2014-11-09 14:15

#549: Frederick Santer, padouch II. kategorie - Blbce dělají ze sebe ti, kteří nerespektují volbu prezidenta

Víte pane Santere, padouchu II. kategorie, jedna věc je respektovat volby, druhá věc je strčit hlavu do písku, držet hubu a krok. Já respektuji volbu prezidenta a nezpochybňuji ji. Ano, prezidentem České Republiky byl právoplatně zvolen MZ. Ale to přece neznamená, že nesmím kritizovat prezidentovo chování, když ho pokládám za nevhodné. A výzva k abdikaci je jen tato kritika, dotažená o krůček dál. A nepřipadám si jako "agresivní blbec". Takže myslím, že zbytečně urážíte své oponenty. Mimochodem, ta výzva je symbolická. Jistě nikdo neočekává, že to Zeman skutečně udělá :-)

Odpovědi

Frederick Santer, padouch II. kategorie

#554 Re: něco na upřesnění

2014-11-09 14:21:18

#551: Jirka - něco na upřesnění 

Mně je jedno, co děláte nebo neděláte a jak chápete petici (je to výzva k abdikaci), to je vaše věc. Já vám jen vysvětloval, že jsem vás za blbce neoznačil, a že blbec je pro mě každý, kdo kromě vyjádření názoru chce i dodatečně měnit volby, o což se mnozí (znovu opakuju, netvrdím, že vy, opakuju, netvrdím, že vy, opakuju, netvrdím, že vy) snaží a jsou u toho sprostí jak dlaždiči a uráží nejen prezidenta, ale i jeho voliče, o kterých tito uřvaní inteligenti neví ani "ň". Myslet si, že někoho urážím, nebo urážím zbytečně, to můžete, já vám to neberu. Ale nepodsouvejte mi něco, co jsem nenapsal, tedy že označuju vás nebo jiné, kteří vyjadřují svůj názor, za blbce.

Mějte se.