MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#20274 Re: Re: kde berete tu drzost o mne tvrdit, že jsem nic nedokázal? Minimálně se nedevastujji...

2014-11-30 18:56

#20272: R - Re: kde berete tu drzost o mne tvrdit, že jsem nic nedokázal? Minimálně se nedevastujji... 

.... proboha,proč chodíte do hospody s malými dětmi....?...v době oběda se nekouří ani v hospodě...

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#20280 Re: Re: Re: kde berete tu drzost o mne tvrdit, že jsem nic nedokázal? Minimálně se nedevastujji...

2014-11-30 19:09:21

#20274: - Re: Re: kde berete tu drzost o mne tvrdit, že jsem nic nedokázal? Minimálně se nedevastujji... 

A proč by se nemohlo ... Vždyt je to naprosto normální... Tedy mám na mysli slušnou restauraci , ne nějakou zaplivanou putiku s povolením plivnout na ubrus..

Tady v Anglii je to naprosto běžné, že chodí celá rodina do restaurace.. Tady to v restauraci  nesmrdí, ale voní... Kuřáci si v pohodě vypijí kávu venku na zahrádce, která je většinou otevřená i přes zimu, stačí pustit ohřevné lampy..

V ČR je nějaký zákaz v době oběda prd platný.. Je to tam nasáklé, prošpikované uvnitř ve všech útrobách... Pomůže jedině radikální celopločný zákaz... Ale to se za vlády Zemana nestane, to mi věřte...