MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#20276 Re: Re:

2014-11-30 18:57

#20273: - Re:  

 určitě se nějací vhodnější kandidáti vyvrbí - ten současný má nastavenu laťku dost pod úroveň


Nepřihlášený uživatel

#20277

2014-11-30 18:59

STOP celé IV. Cenové skupině !


Nepřihlášený uživatel

#20278 Re: Re: Re:

2014-11-30 19:00

#20020: - Re: Re:  

 To, ze muj nazor hnotite, jako hloupy a nenavistny je v poradku, totalitni rezim a mysleni skutecne nenavidim a vubec se za to nestydim. Pokud se vam to zda hloupe, prosim. Volic "Karla" nejsem, ostatne nechapu, proc vy a vam podobni automaticky davate do jedne roviny odpurce Zemana s volici protikandidata. Take mate pravdu v tom, ze CR neni demokraticka zeme, k te skutecne demokratii ma jeste dlouhou cestu.

Dale nechapu, jak jste prisel na to, ze chci volit na ulici??? Ne ne, ja chci pouze volby bez lzi, spiny, mafianskych kamaradu kandidatu, podvodu a s pruhlednym financovanim volebni kampane. Na ulici lide pouze vyjadruji svuj nesouhlas se soucasnym stavem politickeho deni.

Putin je pro me jen putin, ale pan Havel je a bude vzdy Pan Havel a vy se stavte treba na hlavu :)

Cest!

 

P.S. Ci pak odkaz chranite vy? Zemana?? :D A konkretne ktery, smim li se zeptat? "Ku.. sem. ku.. tam",  nebo "slivovice leci kudy tece", nebo snad odkaz mladezi "kourit muzete, ale az od 25. narozenin"?? ;)))

Asenad

#20279

2014-11-30 19:08

Pane poslanče, nedávno jste řekl, že příznivci Václava Havla, tzv. pravdoláskaři, jak je nazýváte, hledají nového vůdce. To jste myslel vážně?

Pokud člověk jen trochu vnímá atmosféru pražských kaváren, pak je to zřejmé. Než přejdu plně k vaší otázce, řekněme si zcela narovinu, že klaka tzv. pravdoláskařů má hned několik ideových proudů. Od naivního typu Táni Fišerové až po „militantí“ křídlo Pajerová, Halík, Putna a další. Mají své spory, mají své partičky, ve svém přesvědčení jsou však konzistentní jako málokdo, jsou si zkrátka vědomi úplné „mediální beztrestnosti“, neb mají mediální krytí. A to značné, jejich radikalizace se proto rok od roku stupňuje. Křídlo okolo Táni Fišerové, Dědečka, Helenky Třeštíkové a nemnoho dalších vytlačuje ona agresivnější druhá skupina, která významně posiluje, a to především u mladých lidí, kteří nezkoumají základy, ale povrch a vycházejí pouze z periodik typu Lidovek, Respekt, Reflex, které pravdoláskaře mají koneckonců hned mezi redaktory a hned z druhého křídla. Ale abych dokončil myšlenku, ano, pravda a láska hledala nového vůdce a podle veškerých informací ho už nalezla.


Nepřihlášený uživatel

#20280 Re: Re: Re: kde berete tu drzost o mne tvrdit, že jsem nic nedokázal? Minimálně se nedevastujji...

2014-11-30 19:09

#20274: - Re: Re: kde berete tu drzost o mne tvrdit, že jsem nic nedokázal? Minimálně se nedevastujji... 

 A proč by se nemohlo ... Vždyt je to naprosto normální... Tedy mám na mysli slušnou restauraci , ne nějakou zaplivanou putiku s povolením plivnout na ubrus..

Tady v Anglii je to naprosto běžné, že chodí celá rodina do restaurace.. Tady to v restauraci  nesmrdí, ale voní... Kuřáci si v pohodě vypijí kávu venku na zahrádce, která je většinou otevřená i přes zimu, stačí pustit ohřevné lampy..

V ČR je nějaký zákaz v době oběda prd platný.. Je to tam nasáklé, prošpikované uvnitř ve všech útrobách... Pomůže jedině radikální celopločný zákaz... Ale to se za vlády Zemana nestane, to mi věřte...

Asenad

#20281

2014-11-30 19:11

Není snad v pořádku, že u mladých lidí vítězí osobnosti jako Václav Havel než například Kim-ir Sen? Tomáš Halík je uznávaný i v zahraničí, neměl by to být předpoklad kvalitního kandidáta na prezidenta?

Toho Kim-Ir-Sena jste uvedl vy. Nemám nic proti tomu, když kdokoliv vyjádří sympatie vůči komukoliv (vyjma Kim-Ir-Sena či Hitlera a Stalina), to je prosím demokracie, a tak by to mělo být. Mluvme však prosím o zdravé formě. Z Václava Havla se dnes stal regulérní politický směr, ač on sám měl v politice poněkud zmatek a ani jí nikdy vlastně nerozuměl a neporozuměl, on byl skutečně více kavárenský intelektuál levicového spektra se všemi klady i zápory. Z mého pohledu Havel nebyl nikdy politikem, ale aktivistou. Dnes se z jeho jména vytvořila nezpochybnitelná síla, která si hraje na cosi, co bych nazval svědomím národa. Právě „Kim-Ir-senizace“ Václava Havla je to, co dnes vidíme, ostatně nikdy mě vlastně neděsil Havel, ale spíše jeho příznivci v posledních deseti letech.


Nepřihlášený uživatel

#20282

2014-11-30 19:12

#20275: - Není podstatné kde, ale že ano. Bolševický nácek toho nebyl schopen ani minuty.... 

 já nemluvím o prezidentovi Zemanovi...já mluvím o vás a vašem písemném projevu..."nidkdy a celý jeho bídný život nebyl schopen naspořit tolik prostředků, aby to vůbec stálo za to, je nějak spravovat, címž ovšem neříkám, že jich nenakradl tolik, že se nějakou správou nemusí trápit"....... takhle jste se prezentoval....není vám hanba ?

Asenad

#20283

2014-11-30 19:14

Co říkáte na stálý příklon mediální fronty k tzv. pravici?

Já bych neřekl k pravici, ta u nás už neexistuje, ale přímo k TOP 09. Umělci nikdy nebyli velkými vědci a politickými mysliteli, dokázali se zblbnout jak za bolševika, tak i za Protektorátu. Režim sem, režim tam. Nedávno jsem poslouchal v nějaké internetové diskusi nějakého pana „zpěváka“, na jehož jméno si bohužel nepamatuji, jdoucího proti prezidentu Zemanovi a měl jsem pocit, že sním či bdím, ale ten člověk byl buď dle projevu totálně namol, nebo řekněme slušně jen velmi, velmi neinformovaný. Každopádně mne po dlouhé době někdo opravdu pobavil (smích).


Nepřihlášený uživatel

#20284 Klaka? To je jak z neonacistických parlamentních listů?

2014-11-30 19:15

#20279: Asenad -  

 ...co to je za děsivé bláboly? 

Tato republika má dostatek možných náhrad. Ze socanů by byl akceptovatelný i Dienstbier či současný přeseda Senátu Štěch, který se v jisté chvilí projevil jako myslící. 

I ODS by dokázala dodat Tošenovského, kdyby si ho sama nezabila v primárkách, který se ovšem účastnilo asi 500 lidí z 16 000 členů :-). 

Akceptovatelná je i Roithová. 

Aceptovatelný je i bolševik z mládí a následně disident Petr Pithart.

samozřejmě skvělým kandidátem by byl Jan Sokol. 

Našli by se jistě i další, ale prezidentských kandidátů nepotřebujeme 50. 


Nepřihlášený uživatel

#20285 Xindl X - písnička V blbým věku

2014-11-30 19:15

Proč si myslíte, že lidé nejvíc poslouchali zrovna písničku V blbým věku?
Protože spousta lidí se cítí ze spousty různých důvodů V blbým věku. S nadsázkou za to vděčíme Miloši Zemanovi, protože ty pocity vyvolává i chování českých politiků. Zeman i zbytek politické reprezentace jsou pro lidi velkým rozčarováním. Dřív se mluvilo o blbý náladě, teď to může být právě o blbým věku. Je to pro posluchače rozhodně o další důvod víc, proč se s touhle písničkou identifikovat. Jakkoliv původně nebyla psána jako politická.

 

Asenad

#20286

2014-11-30 19:15

Miloš Zeman dle všech průzkumů tratí na popularitě, co tomu říkáte?

Nerad bych používal otřepaný Churchillův citát. Sám jsem si užil pozici nejpopulárnějšího politika v zemi a být dle grafů populární neznamená vždy být absolutně populární. Stejně jako být nenáviděn neznamená vždy být absolutně nenáviděný. Nálady národa se mění a nikdy nejsou zafixované na určité jednotce. Miloš Zeman je osobnost, která má své skalní příznivce a své skalní odpůrce, a ti si ruce po tom, co se stalo, už jen tak nepodají, na to máme v čele státu příliš velkou osobnost.


Nepřihlášený uživatel

#20287 Jo prezidentu :-) tedy opravdu neonacistické parlamentní listy :-)

2014-11-30 19:16


Nepřihlášený uživatel

#20288 Je naprosto evidentní, že Nebureš přesně ví, že bývalí voliči post-bolševické ODS byli volní....

2014-11-30 19:17

....a přesně také zná typ těchto lidí. ODS postavila svůj úspěch na bolševických dětičkách, které potřebovaly rozhřešení, že jejich pilná účast na pionýrských schůzkách, táborech míru, svazácká promenádach v modrých košilích s rudou kravatou a žádost o členství v KSČ z nich dělala obět bolševického režimu, stejně jako to, že jejich rodiče byli donašeči StB či alespon prospěchářskými členy KSČ. Mnozí prospěcháři také potřebovali rozhřešení a také chtěli být obětí a ne přisluhovači. Toho se jim od Klause dostalo mírou vrchovatou a na oplátku nežádal mnoho, "buďte elitou, nakradte si kolik potrebuje na "akumulaci kapitálu" a především tolerujte "naše" přesnějí mé osobní zloděje." 

Pak ale najednou došla trpělivost, neboť už prostě nebylo kde ten kapitál akumulovat. Taky si to Klaus rozdal s tín nenáviděným socanem soudruhem Zemanem a zlodějská banda, kterou tito dva vygenerovali byla i na voliče ODS po čase trochu moc, neb už se nejednalo o bývalé pionýry, svazáky a studenty VŠE, sociologie a práv, ale o prachsprosté zloděje. 

Tito voliči byli před volbami 2013 volní, ODS byla a je pro ně mrtvá - zklama je,, obdobně jako bolševici, cítí se jí nyní podvedeni a chtějí být opět obět, ne spolupachatel viz. výše. Navíc  zestárli, se svými bolševickými rodiči se dávno smířiil  a tudít teď mohou volit svorně ruku v ruce stranu, která jim nabízí "pořádek"  řádně po bolševicku. Ale to přece znají, v tom byli vychování a to žili jejich rodiče., ostalgie je tu. Tedy utíkají hodit lístek soudruhovi Babišovi za pobrukování si písně "rudé šítky". 

Toto bohužel naznačuje i to, jak na ANO nahllíží např. Žilková. 

Asenad

#20289

2014-11-30 19:17

Neříkal Miloš Zeman, že chce být prezidentem sjednotitelem? Nejdou vaše úvahy tak trochu proti skutečnosti?

Ani v nejmenším, osobně ho spatřuji jako prezidenta s upřímnou snahou ČR zase dostat na výsluní. Trochu mne mrzí jeho naivní představa, že chce být prezidentem i té části veřejnosti, která volila jeho protikandidáta, bohužel ač by chtěl a jeho snaha komunikovat by byla sebevětší, nikdy by ho nepřijali. Měřítka pravdy a lásky jsou jasné a ty stávající prezident nesplňuje. Ostatně jsem na tom stejně (smích).


Nepřihlášený uživatel

#20290

2014-11-30 19:17

#20280: - Re: Re: Re: kde berete tu drzost o mne tvrdit, že jsem nic nedokázal? Minimálně se nedevastujji... 

 já chodím do slušných restaurací v Praze a máte pravdu v některých to smrdí,ikdyž se tam zrovna v době oběda nekouří...ale zákaz kouření v restauracích moc poslanců nechce ...a popravdě ani majitelů restaurací...ale věřte mi,že to není Zemanem...to by musela chtít Poslanecká sněmovna a ta nechce,asi,že tam dost poslanců kouří...?


Nepřihlášený uživatel

#20291 Osobnost se takto zdevastuje chlastem, bůčkem, hulením a prasárnami jednou za druhou....

2014-11-30 19:18

#20286: Asenad -  

 ....které Miloš Zeman páchá jak ve svém osobním tak i ve svém veřejném životě? Kdo to o bolšeivckém náckovi Zemanovi prohlásil? Co to bylo za myslitele? 


Nepřihlášený uživatel

#20292 A co bolševický nácek Miloš Zeman ten zákaz kouření v restauracích chce nebo ne?

2014-11-30 19:19

#20290: -  

 ........

Asenad

#20293

2014-11-30 19:20

Jaké to jsou parametry?

Tak řekl bych například přijímat se psí devótností jednohlasně vše, na čem se evropské společenství tzv. domluví. Nehledat rozpory, nehledat hluchá místa, nepokládat nepříjemné otázky. Nepřemýšlet nad věcmi, věci spatřovat a číst zjednodušeně, protivníka posuzovat dle přání a názorů partnerů, ne dle vlastního vyhodnocovacího mechanismu. Brát úřad hlavy státu jen jako překlápěčku názorů větších bratrů, kdy ten větší tomu menšímu něco pošeptá a ten ho běží vykonat. Zcela a jasně posuzovat historii dle nových příruček, nepochybovat, nebourat schválené kulty, nikdy nezpochybnit odkaz Václava Havla, ač nikdo nesdělil, jaký odkaz to vlastně je. To je jen hodně ve zkratce


Nepřihlášený uživatel

#20294 Re: Re:

2014-11-30 19:23

#20235: - Re:  

 Vači zamilovanou si možná pamatujete dobře ale češtinu jste pozapomněl. Styďte se.


Nepřihlášený uživatel

#20295

2014-11-30 19:23

Stydím se za svého prezidenta, je to ostuda nás všech - celého státu..! Jak mohl někdo něco takového dopustit..!!

Nepřihlášený uživatel

#20296 Já se mám stydět za to, že Zeman nikdy ani minutu v demokracii nepracoval v komerční sféře.....

2014-11-30 19:23

#20282: -  

 ....že se tváří, že má nafukovací člun a přitom utratí stovky milonů za volební kampaň? Proč bych se měl stydět já? Za něj? Snad se stydím za jeho voliče, za něj nikolliv. 

Máte pocit, že snad kradl málo? Proč by jinak tak nestoudně lhal o "privatizaci" MUS, tedy ukradení 15 mld. hotovosti, na které se tak mocně podílel? 


Nepřihlášený uživatel

#20297 Re: Re: Re: Re:

2014-11-30 19:26

#20278: - Re: Re: Re:  

 ...nechráním žádný odkaz..a taky ho nepotřebuju...mám svůj vlastní rozum...a davy na ulicích nemám rád...je to dav ,který se dá velmi lehce zmanipulovat...vždycky si vzpomenu na Bílou nemoc od Karla Čapka....a to nemluvím o lynčování atp.....pak je pozdě tvrdit...já jsem to tak nechtěl....


Nepřihlášený uživatel

#20298 Jo ptozibníka? Tedy opravdu neonacistické parlamentí listy.....

2014-11-30 19:26

#20293: Asenad -  

 ...tak už prozraďte jakého komunistiko nacistického "myslitele" zde citujete :-). 


Nepřihlášený uživatel

#20299 Re: Já se mám stydět za to, že Zeman nikdy ani minutu v demokracii nepracoval v komerční sféře.....

2014-11-30 19:29

#20296: - Já se mám stydět za to, že Zeman nikdy ani minutu v demokracii nepracoval v komerční sféře..... 

 bez komentáře....

Nejhorší srážka v životě, je srážka s blbcem. Blbce nikdy neusvědčíte z blbství. Z takové srážky, vyjdete vždycky jako největší blbec pod sluncem.(Jan Werich)

 




Nepřihlášený uživatel

#20300 Tak to komunistický nácek Miloš Zeman předváděl ve své kampani každý jeho "meeting" s "občany".....

2014-11-30 19:31

#20297: - Re: Re: Re: Re:  

 ....ano komunistický nácek Miloš Zeman skutečně jeho voliče zmanipuloval, v tom je přeborník, nejen proto, že na to měl stovky milionů korun, bez nich byl teď ožralý na Vysočině, takto se teď ožířá za naše daně, ve skutečnosit i na Vyosčině se ožízal za naše, které nám ukradl nejen privatizací MUS.