Petice proti - Pes je jídlo, ne kamarád

Quoted post

GoVeg

#45 Re: Chátrá petice

2014-12-01 09:04

#5: Mravní paradox - Chátrá petice  

To se mýlíte. Zkoušel jste autorovi stránky napsat osobní vzkaz? Zkuste a uvidíte. 

Navíc neházejte všechny lidi do jednoho pytle, já například nejím maso vůbec a Váš výrok o pojídání zřejmě čehosi živého mi přijde zvrácený a odpudivý.

Hezký den přeji

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#46 Re: Re: Chátrá petice

2014-12-01 10:17:12

#45: GoVeg - Re: Chátrá petice  

Tak pak musíte mít spoustu práce s peticemi proti všem steakhousům, řeznictvím a jatkám... Obdivuhodné...

Lazarus Long

#49 Re: Re: Chátrá petice

2014-12-02 09:24:07

Mě zas přijde zvrácené a odpudivé veganství! Každému dle gusta.

Nepřihlášený uživatel

#51 Re: Re: Chátrá petice

2014-12-02 20:16:24

bohužel pro vás je ale jíst maso legální :D a lidi který jsou schopný podepsat se na petici proti stránce Pes je jídlo,ne kámoš jsou bujd neinformovaní,blbý a nebo postrádaj smysl pro humor :D
Ta stránka je udělaná ze srandy a veškerý obsah je myslen s humorem.. jestli vám to nedochází lituju vás :D

Nepřihlášený uživatel

#58 Re: Re: Chátrá petice

2014-12-06 23:12:58

Nemate zadny dukaz o tom ze bych se mylil. Nezkousel protoze vim z jde o trolling a dela si zvas jen srandu a vy jste tak hloupy ze mu na to i skocite .. to zaprve a zadruhe nepsal bych mu pac s tim nemam problem a nemam za potrebu jako ne prilis inteltem obdareny Vegetariansky prorci hlasat o svoji slepe pravde o moji nadrazenosti na zaklade jidelnicku. Lepsiho cloveka z vas jidelnicek neudela a to ze to budete cpat lidem do ksichtu .. to delate protoze vas maminka jako maleho moc nechvalila? Ja vas urcite nepochvalim maso jim a pripada mi to prirozene .. Ja na tom nic nevidim me pripadate zase vy divny a odpudivy .. silne zvire sezere slabsi je mi jedno ze trpelo .. zakony prirody .. maso jako maso .. poserte se ze se delajo kozesiny .. ze zvirata trpy .. asi nemate nic jineho na praci nez se cpat jinym ludem to toho co jedi. Poradim vam .. vytahnete si hlavu z prdele a najdete si praci .. zerte si klidne korinky na to vam seru ale na muj steak mi nesahej nic vam do toho neni ..