Petice za podporu Miloše Zemana

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

2014-12-02 13:10

Jsem hrdý na svého prezidenta, ať se to někomu líbí nebo třeba nelíbí.

Mám už plné brejle té nesmyslné mediální masáže, kterou vyvolávají jen obyčejní a to zopakuji třeba tisíckrát "obyčejní komedianti", kteří o morálce vůbec nic neví jen jí mají plnou ......

Uspořádají třeba Majdan ve Washingtonu nebo budou tvrdit, že nás osvobodila amerika, když nám zbombardovala Škodovy závody, jen když jim to někdo zaplatí nebo se to vyplatí.

Vyznamenat Pussy Riot mohl opravdu jen komediant, posedlý morálkou...když mu to ovšem vyhovuje proti Rusku. Jde tu zase jen o moc a prachy. Na morálku tento představidel koloniální mocnosti ihned zapomene, pokud se mu začnou bouřit poddaní v Africe, Indii nebo třeba na Falklandech.

Bohužel. Lidstvo se za těch tisíce let vůbec nezměnilo, vůbec nepoučilo, stále je to jen o chamtivosti a nenažranosti, je úplně jedno, pod jakým pláštíkem se to schovává.

Jednou nás masírují politici círve, jednou politici civilní, jen se mění způsob. Ve středověku opozici hned podřezali nebo upálili, dnes se největší všiváci schovávají za budovatelskými hesly současnosti"svoboda, demokracie,lidská práva", vystupují v mediích jako svatoušci a pomocí těch sponzorovaných rádoby morálních lidí vymývají mozky holotě. Áno, holotě!!!!

Jsem hrdý na svého prezidenta, ať se to někomu líbí nebo třeba nelíbí.

Odpovědi

Někdo

#1315 Re:

2014-12-02 14:51:27

#1309: -  

Mně se to líbí. Jen ať blbci a hulváti se hlásí ke svému prezidentovi. Svůj k svému!