MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Barb

#21729 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-03 14:42

#21723: mamasu - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Holka, holka, jste zřejmě ještě hodně mladá. Plně chápu vaši snahu, podpora kolegů je krásná věc, zvláště materiálně vyfutrovaná, ale s opravdovou politikou nemá co dělat, pokud nemáte podporu zmíněných organizací.

Ministra financí bych bral, ale kde vezmete ty miliardy nejprve na kampaň, potom na odměny svých kamarádů?

Odpovědi

mamasu

#21762 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-03 16:50:38

#21729: Barb - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Prachy? ....to jsem doufala, že už máte ošetřeno se zástupcem LUKOILU. Pak bouchnu prasátko s těma doláčema za Albertov.

Koupila jsem lahev vóódky a osvěžuji si výslovnost mých nových zaměstnavatelů. Zatím jenom volně "stíchy".

V kantýně jsem objevila při nákupu ošklivé USA coca-coly novou hejtmanku a určitě dobrou budoucí poradkyni pro místní rozvoj. 

.......a ještě jdu pracovat na těch vulgaritách ....tak už mne nezdržujte!