MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#21849 Re: chartakteristika pravdoáskařů( obdivovatelů Havla)

2014-12-03 20:01

#21836: Asenad - chartakteristika pravdoáskařů( obdivovatelů Havla) 

Ale jděte, jestli považujete za geniální rozeštvávat lidi a vytvářet a "značkovat" nepřátele, tak takhle já si roli prezidenta opravdu nepředstavuji. A jestli jste pořád ještě nepochopil, že protesty i demonstrace jsou součástí demokratické společnosti a lidé mají právo se ozvat, když se jim něco nelíbí, tak jste nám zamrzl někde v totalitě.

Odpovědi

Asenad

#21857 Re: Re: chartakteristika pravdoáskařů( obdivovatelů Havla)

2014-12-03 20:41:36

#21849: - Re: chartakteristika pravdoáskařů( obdivovatelů Havla) 

Jediný kdo rozeštvává lidi jsou media. a obdivovatelé Havla a Karla sudětáka.

Nepřihlášený uživatel

#21896 Re: Re: chartakteristika pravdoáskařů( obdivovatelů Havla)

2014-12-04 05:37:07

#21849: - Re: chartakteristika pravdoáskařů( obdivovatelů Havla) 

Ano, naprosto souhlasím. Bohužel je otázkou, kdo rozeštvává ty lidi, kdo má na tom zájem.

Ano, prezident je svérázný, není to člověk reprezentativní, není mu 18.  a chybí mu číro. To však neznamená, že na něho budu plivat, je mým prezidentem i když jsem ho nevolil , byl zvolen demokraticky, většinou národa a nemám problém to pochopit.

Ve spoustě věcí má naprostou pravdu, nic není jen černé nebo bílé. Pokud si myslíte, že pár peprnějších výrazů je na odstoupení, máte na to nárok, klidně si tu pište a poučujte.

Když jem včera četl příspěvek nějaké dámy, tak jsem se musel štipnout, jestli náhodou nesním. Slečinka by chtěla radši pana prezidenta Obamu.

Vážená, dovoluji si tvrdit, že u tohoto výroku se musí i pan ex. prezident Havel obracet v hrobě, on pro kterého byl idol. TGM, bojovník za suverenitu tohoto státu.

Václave, máš štěstí, že ses toho nedožil.