MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#23224 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je potřeba svolat skutečnou demonstraci a to na 18:00, k

2014-12-08 19:11

#23208: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je potřeba svolat skutečnou demonstraci a to na 18:00, když  

Člověčě z vás nenávist a zášť ke všemu demokratickému jenom čiší

Tak ja nenávidím demokraciu, som platený ruský agent, boľševik, kryptokomunista a kágebák:)) - a vy ste ten pravý, kto má nárok rozdávať tieto posudky:), pretože vy si demokratickú diskusiu očividne nadovšetko vážite, rešpektujete jej základné princípy, čo dokazujete už tým samotným vyhlásením o mojej nenávisti k všetkému demokratickému - a možno ste aj jeden z tých, kto tvrdí, že na hrade sedí zločinec a pod.. Navyše, veľmi nerozumiete písanému textu, metafory a podobenstvá sú pre Vás asi príliš ťažký oriešok.

Mám trochu skúsenosti s rôznymi typmi závislých:) a obyčajne je to tak, že pijani poukazujú na iných pijanov, aby si trochu vylepšili vlastné sebavedomie a sebaúctu. Pán Zeman mi ako alkoholik nepripadá. Sú ľudia, ktorí majú jednoducho od prírody vyššiu odolnosť. Pán Havel tiež neustále pil pivo so zápražkou ( aj v tom filme, čo minule dávali na ČT, najmä fajčil a sedel pri pollitri a decáku rumu) - a nevravíte, že by bol alkoholik. 

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

2014-12-08 19:51:05

#23224: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je potřeba svolat skutečnou demonstraci a to na 18:00, k 

Výborně, lepšíte se. Začínáte věřit ČT. Jen tak dál.

"Pán Zeman mi ako alkoholik nepripadá. Sú ľudia, ktorí majú jednoducho od prírody vyššiu odolnosť" - tohle bych ještě přehodnotil. Takže člověk, kterej chlastá extraligu, ale má vyšší odolnost, není alkoholik? Přeci každý průměrně myslící člověk ví, že každá "odolnost" má své hranice. A u alkoholismu nejsou zase nijak přehnaně vysoké. Alkoholik dlouho vypadá, jako že nic, ale o to pak je rychlejší konec. Křivka pádu není zdaleka lineární. Řekl bych, že je přinejmenším kvadratická.

P.S. Věřte mi, jsem téměř abstinent, ale pár konců alkoholiků jsem již zažil.