MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#28746 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-02 12:31

#28666: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Nejaká podobnosť so Schindlerovým tu byť môže. Využívanie otrockej práce. Ale zaobchádzanie s "pracovníkmi" bolo o dosť odlišnejšie:-). Ako si môžete prečítať v už prv odkazovanej knižke Paula Polanskeho.

*/Pri pátraní po informáciách (asi tak pred troma rokmi ma to zaujímalo:-)), som došiel ako k vedľajšiemu produktu tiež k tomu, že je dnes kľudne možné odovzdať knižku Paula Polanskeho ako vlastnú bakalársku prácu:-))...  Strašne sa nám to plagiátorstvo rozmáha, dokonca aj v týchto diskusiách niektorí opisujú odo mňa, pretože nie sú schopní nájsť nejakú vlastnú myšlienku, ktorú by vedeli použiť na moju elimináciu:-)))/

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#28749 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-02 12:41:00

#28746: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

S největší pravděpodobností je to jen normlě vymyšlená dehonestace rodiky Schwarzenbergů. 

Problém je totiž v tom, že Karel Schwarzenberg je konzistentní osobnost, nenajdete v jeho životě nic, o čem by odmítal hovořit a to ani o věcech, které si na svém životě jistě moc necení. 

Kdežto Zeman se o dokonce ani o svých rodíčích nikdy nezmínil, natož aby hovořil o prarodičích. Nezmiňuje se ani o své původní rodině, prostě nic, tajemno. 

Proletářský synek, komunista, penelákový kulturista Miloš Zeman to je realita toho, co se o komunistickém náckovi Miloši Zemanovi dá zjistit.