MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#30350 Re:

2015-01-06 09:44

#30314: -  

Najlepšie je "zničenie nádejí" na niekoho hodiť. Tiež som doplatil na kupónku, ale to bola moja vlastná blbosť, že som daroval štátu, ktorý si potom niektorí chytráci "sprivatizovali",  2000 Kčs a ešte som musel platiť FNM za vedenie účtu s bezcennými akcami vytunelovaných podnikov.  Možno sa bolo treba nechať v 90. rokoch zastreliť privatizačnými mafiami za "vynesenie" nepríjemných informácií z privatizovaných štátnych podnikov... Vždy a všade je priestor, aby si sa hrdinsky prejavil - minimálne Ťa v týchto demokratických pomeroch vyhodia z roboty pod zámienkou nadbytočnosti:) . Alebo si mohol začať podnikať a neplatiť výpalné.... hlava v kvetináči je celkom pekná ozdoba. V každom prípade bolo možné neskočiť na sľuby rakovinových predvolebných novotvarov. Ale skáčete im zakaždým na návnady a bijete sa za nich na internetových fórach. Somári ! :-D.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#30360 Re: Re:

2015-01-06 10:10:53

#30350: - Re:  

Všeználku, všichni blbí dali své kupónové knížky fondům.

Největší tragédií bylo, když Klaus změnil pravidla v průběhy hry, tj. prodloužil ukončení 1. nebo 2. kola velké privatizace (už to dobře nepamatuji) o jeden měsíc (zjevně po dohodě s Koženým). To byl zločin, o kterém se dosud mnoho nemluví.

Pro nepamětníky: Koženého fondy začaly skupovat všechny knížky, které ještě byly na trhu a musel být dotisk. Vytáhly trumf (za tisíc - tolik stála knížka - vám dáme 10.000 Kč). Sváželi důchodce autobusy na místa (pošty), kde šlo koupit knížku. Nastala honba za knížkami. Zaplatili důchodcům a blbům 1000 Kč za koupi knížky a připsali si kupóny do fondu pod slibem vyplacení 10.000.

Jak to dopadlo víme.

Já  to Klausovi nezapomenu, neboť před prodloužením termínu jsem měl hypotetický zisk 1,5 mil. (jako DIK, ne dárce fondům). Za 1 měsíc prodloužení získaly fondy neuvěřitelný majetek a já ostrouhal. Celkem jsem měl zisk (reálný) asi 150.000 Kč. Tedy desetinu. Zbytek byl utopen ve fondech Koženého apod.