podporujeme prezidenta Zemana

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#1278 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co má společného nechutný "prezident"-kolaborant a pravoslavné vánoce?

2015-01-11 11:38

#1260: - Re: Re: Re: Re: Re: Co má společného nechutný "prezident"-kolaborant a pravoslavné vánoce? 

"Ti, kteří se nepohoršují, když vlajky našich ukrajinských „přátel“ jsou vlajky SS divizí."

Jak vás pohoršuje, když komunističtí zločinci, v čele s bestií Semelovou, pláčou u hrobu vraha Gottwalda pod praporem s komunistickým hakenkreuzem? Také píšete příspěvky proti?

"Ti kteří si platí lidi jako jste Vy.."

Ještě mi nepřišly peníze za poslední rok. Nevíte, co je s nimi?

Že je "vaše místo" tady ovšem chápu. Putinovi je jeho pacholek k užitku zde, v Rusku má takových kreatur dostatek.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#1282 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co má společného nechutný "prezident"-kolaborant a pravoslavné vánoce?

2015-01-11 21:49:53

#1278: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co má společného nechutný "prezident"-kolaborant a pravoslavné vánoce? 

Komunistický "hakenkreuz" neexistuje, to je jen nějaká Vaše fikce. Komunistická strana nebyla zakázaná, taže si můžou chodit plakat kde chtějí (stejně nalezli do jiných stran, tak je to jedno). Semelová asi není komunistický zločinec (nevím sice o koho jde, ale kdyby byla podle našeho práva zločinec, tak bude ve vězení a nebude chodit po hřbitovech). Proč tomu tak není se ptejte těch, co tvoří zákony. Posledních 25 let to komunisti už nebyli.

Nepíšu příspěvky proti protože to je nějaká osoba, která nemá žádnou moc a není zajímavá. Ať si roní slzy, co je mi do toho. Ta mi nic dělat nemůže. Taky ale nepíšu třeb proti velebení Mašínů, kteří byli také vrazi - svázat policajta a pak ho podříznout jako podsvinče je vražda - a dostaliza to medajli. Nicméně, je to dávno, nezajímá mě to. Ale naše současná budoucnost mě zajímá.

25 let po "jakoby revoluci" se všichni zaklínají že za současný stav pořád můžou komunisté a pořád omílají Horákovou. Mnohem větší násobky lidí byli zabiti v zemích které naopak podporujeme. Důležitá je ale Horáková, to ostatní asi nejsou lidí.

Za současný stav už nemůžou komunisté a nelze se na ně vymlouvat donekonečna. Hlavně když Ti kteří se napakovali pořád křičí, že za to že oni kradou můžou komouši. Jenomže většina skutečných"komoušů" kteří jsou v parlamentu jsou lidé bez vlivu a bez možností krást.

Proč Ván nepřišli peníze nevím, Vy sám musíte vědět, kdy je obvykle dostáváte. U nás v práci je to 16. ale jak je to z US  Embassy to já vědět nebudu.

Že je "vaše místo" tady ovšem chápu. Putinovi je jeho pacholek k užitku zde, v Rusku má takových kreatur dostatek.

ano, moje místo je tady jelikož jsem se tu narodil, žiju tady, žili tu mí rodiče i prarodiče a rád bych aby mi tu přežili i moje děti a nestaly se potravou pro děla za zájmy výrobce zbraní z US. Ale, řekněme si to na rovinu, mě jde o moje děti, Vy si ty svoje strčte klidně do mlejnku na maso, když o tu krev tak stojíte... nikdo Vám nebrání. Můžete je poslat do Kyjeva ještě dnes.

Jinak, ano, je mi jasné, že kreatury Vašeho typu spíše ocení McCain