MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#31850 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Problém se Zemanem je skutečně velmi vážný.....

2015-01-11 17:48

#31831: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Problém se Zemanem je skutečně velmi vážný..... 

Ano, presne jak pisete..  Proc ho tedy dva a pul mil. tupcu zvolilo, tot otazka...

Vsadim se, ze tito primitivove hodili jeho hlas do urny a dal se o osud CR uz nezajimaji...

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#31854 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Problém se Zemanem je skutečně velmi vážný.....

2015-01-11 18:14:04

#31850: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Problém se Zemanem je skutečně velmi vážný..... 

Můj názor na to, co se dělo před volbami jsem psal mnohokrát. 

Miloš Zeman lže nyní ale o to masivněji lhal v jeho "předkapani" tedy před založením Volebního účtu a i v kampani tedy po založení Volebního účtu. 

Voliči byli obelháni přesně proti smyslu ale i diky demokratického Zákona o volbě prezidenta republiky, neboť ten explicitně stanoví, že kandidáti musí mluvt pravdu. 

Stalo se bohužel, že Miloš Zeman masivně lhal a masivně tím působil na veřejné mínění o něm, o oponentech, o jeho týmů, o jeho rodině, cožl logicky dnes vede k obrovské deziluzi z jeho zvolení právě u jeho voličů a dávají to najevo alespoň tím, že mu "nevěří". 

Zeman skutečně lže, tedy dnes se dostává veřejné mínění o něm do souladu s realitou a to je velmi dobře. 

Důvěra v Zemana již nikdy nestoupne nad 30 % neboť už provždy bude lhářem. Já si dokonce myslím, že klesne pod 20 % a tam setrvá.