MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#33727 Re: Re: Re: Re:

2015-01-20 15:16

#33718: Martin - Re: Re: Re:  

Ja jsem nikoho neurazel !  Jenom mi neni jasne, proc tyto stranky navstevujes.  Mas pravdu, ze se uroven diskuze velmi zmenila k horsimu.  Hlavne od te doby, co se nalezli Zemanovi priznivci, aby zde ventilovali svoji zlobu a komplexy.  Ti zde pisou nejhorsi urazky, nadavky a nechutne oplzlosti.  Ze strany odpurcu Zemana jde spis o vyjimky.  Staci jenom pozorne cist.

Odpovědi

Martin

#33736 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-20 15:29:42

#33727: - Re: Re: Re: Re:  

Já tuto stránku navštěvuji proto, abych lidi přesvědčil, aby nepožadovali bezmyšlenkovitě odstoupení Zemana, aby to třeba nebylo potom z bláta do louže. Dlouho jsem zde chodil proto, aby lidé přetrpěli raději tuto dobu a zaměřili se na další volby. To mohu doložit i svou peticí, kam sice téměř nikdo nepřišel, ale díky ní se spojili autoři petic proti Zemanovi, kteří již nepožadují odstoupení Zemana, nýbrž se zaměřují na výběr lepšího kandidáta do voleb příštích

Zde ona petice:

http://www.petice24.com/petice_za_spolecneho_kandidata_po_zemanovi

Nepřihlášený uživatel

#33759 svého vzteku " vulgaritami " vypisovat příznivci Zemana.

2015-01-20 16:05:48

#33727: - Re: Re: Re: Re:  

Ano, zdejší úroven diskuze se zhoršila poté, co se tady začali ze svého vzteku " vulgaritami " vypisovat příznivci Zemana. A To mi dá zapravdu každý, kdo to tu pozorně čte a přispívá od listopadu. Tato diskuze má i nadále obrovský význam. Pokud se nutně Zemanovci potřebují vypsat ze svých komplexů, prosím, ale at píši slušně , pokud to nedokáží, tak by měli jít hold někam jinam.