MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#33801 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-20 17:14

#33794: Martin - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Vy požadujete, aby se diskutující vyvarovaly sprosťáren a sám je používáte. Važte slova člověče, když nejste schopen žádnou věc, kteoru vám Babiš především o vládě Nečase navykládal doložit skutečným argumentem. 

Co se Babiš bude snažit namluvit o výběru daní a co bude realita budou opět dvě rozdílné věci. Pokud bude růst HDP, je logické, že bude vyšší výběr DPH, proti obdbobí bez růstu HDP, ale problém je v tom o kolik. Je jasné, že zprávy z MF nebudou zohledňovat časovou řadu. V každém případě vám mohu říci již dnes, že větší výběr DPH z pohonných hmot o desítky miliard nebude nikdy :-), tedy pokud Babiš nezvýší DPH na 40 % :-). 

Číslo jsem napsal skutečně blbě. 100 mld. je ve skutečnosti 100 000 mil. a nikoliv 100 000 000 mil. naštěstí, jak jsem opravdu chybně napsal já.  

100 mld. je číslo děsivé a hlavně jak ukázal Kalousek naprosto zbytečné. Nemá vliv na růst HDP a co horší, nemá vliv na nezaměstnanost a to je věc velmi vážná. Snad ještě děisivější je, že Babiš kamsi převedl desítky mld. korun na účet s úrokem 0,24 % ročně. To je věc naprosto šílená. 

Odpovědi

Martin

#33809 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-20 17:31:47

#33801: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Taky jsem se předem za své slovo omluvil. Nejsem ekonom a nikdy jsem jím nebyl a možná se v panu Babišovi pletu, ale zatím ještě stále mu důvěřuji. Viděl jsem v něm a stále vidím člověka bez politické špíny. Je pro mě nový vítr do české politiky, která již byla přehlcena různými aférami a korupcemi. A tím nemyslím jen Nečasovu vládu, ale všechny vlády po roce 89. A jak jsem řekl, pokud se mýlím, tak se s vámi rad sejdu a uznám vám vaší pravdu a navíc vyslechnu vaší radu koho volit příště. A to myslím zcela vážně