MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Nepřihlášený uživatel |
#33801 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:2015-01-20 17:14#33794: Martin - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vy požadujete, aby se diskutující vyvarovaly sprosťáren a sám je používáte. Važte slova člověče, když nejste schopen žádnou věc, kteoru vám Babiš především o vládě Nečase navykládal doložit skutečným argumentem. Co se Babiš bude snažit namluvit o výběru daní a co bude realita budou opět dvě rozdílné věci. Pokud bude růst HDP, je logické, že bude vyšší výběr DPH, proti obdbobí bez růstu HDP, ale problém je v tom o kolik. Je jasné, že zprávy z MF nebudou zohledňovat časovou řadu. V každém případě vám mohu říci již dnes, že větší výběr DPH z pohonných hmot o desítky miliard nebude nikdy :-), tedy pokud Babiš nezvýší DPH na 40 % :-). Číslo jsem napsal skutečně blbě. 100 mld. je ve skutečnosti 100 000 mil. a nikoliv 100 000 000 mil. naštěstí, jak jsem opravdu chybně napsal já. 100 mld. je číslo děsivé a hlavně jak ukázal Kalousek naprosto zbytečné. Nemá vliv na růst HDP a co horší, nemá vliv na nezaměstnanost a to je věc velmi vážná. Snad ještě děisivější je, že Babiš kamsi převedl desítky mld. korun na účet s úrokem 0,24 % ročně. To je věc naprosto šílená.
|
Martin |
#33802 Re: Platí na Babiše2015-01-20 17:14V tom případě je u nás zločinců...........v roce 2014 bylo v našem státě přes 19400 dolarových milionářů a 6 dolarových miliardářů. Na konci tohoto článku je pěkná tabulka http://ekonomika.idnes.cz/zebricek-forbes-25-nejbohatsich-lidi-ceska-2013 |
|
Nepřihlášený uživatel |
#33803 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:2015-01-20 17:19#33788: Martin - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Do dalších voleb zbývají více než 3 roky. Musí se tedy udělat všechno proto, aby byl Zeman sesazen a nahrazen vhodným slušným kandidátem, který bude naší zemi řádně reprezentovat , člověkem, kterého bude mít CELÝ národ rád. Zeman není v žádném případě hoden zastávat post prezidenta. |
Nepřihlášený uživatel |
#33804 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:2015-01-20 17:23#33794: Martin - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Velmi vám doporučuji makroekonomická data, jestli tu někdo páchla ekonomické zločiny nedozírného rozsahu, tak to byl předvším Zemana a socani po něm. Byl to Zeman, kdo za 4 roky zdvojnásobil státní dluh tohoto státu!!! To se nepovedlo ani Klausovi a nepovedlo se ani Kalouskovi a to ani v době krize a co více, nepovedlo se to ani socanům potom a to nikoliv proto, že by oni dluh také nezdvojnásobili, ale proto, že jejich zdvojnásobení bylo naštěstí provázeno masivním růstem a především poklesem nezaměstnanosti a tedy růstem skutečným, nikoliv jako v případě Zemana "růstem" vyloženě z dluhu a vnitřní spotřeby občanů právě tohoto jim rozdaného dluhu. Český statistický úřad, makroekonomická data. Co tedy vidíte vy, když mne napadáte, že vidím, jen to co chci vidět já? |
Nepřihlášený uživatel |
#33805 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:2015-01-20 17:25#33803: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je naprosto jasné, že situace na Hradě je skutečně neudržitelná a je nepochybné, že zločinecká banda, kterou Zeman sestavil musí z Hradu odejít. Mají ale postavenu figuru - absolutně beztresného s mocí dávat amnestii, tedy v podstatě mohou páchat libovolné zločiny a Zeman je následně makroamenstie, jak se přihodilo i oposmluvní zlodějské bandě. |
|
Ritchie |
#33806 To na Zemana sedí naprosto dokonale!2015-01-20 17:27„Polovina pravdy je často velká lež.“ - Benjamin Franklin |
Nepřihlášený uživatel |
#33807 Re: Re: Přestaňte Kritizovat Miloše Zemana!2015-01-20 17:30#33720: Josef Klíma - Re: Přestaňte Kritizovat Miloše Zemana! Další zemanoidní rapl, který si dokonce sám odpovídá, podivná individua. |
|
Nepřihlášený uživatel |
#33808 Výzva prezidentovi Zemanovi k veřejné omluvě a vysvětlení jeho výroků2015-01-20 17:31Připojte se k výzvě prezidentovi k veřejné omluvě a vysvětlení výroků, ve kterých se kriticky vyjadřoval k inkluzivnímu vzdělávání. |
|
Martin |
#33809 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:2015-01-20 17:31#33801: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Taky jsem se předem za své slovo omluvil. Nejsem ekonom a nikdy jsem jím nebyl a možná se v panu Babišovi pletu, ale zatím ještě stále mu důvěřuji. Viděl jsem v něm a stále vidím člověka bez politické špíny. Je pro mě nový vítr do české politiky, která již byla přehlcena různými aférami a korupcemi. A tím nemyslím jen Nečasovu vládu, ale všechny vlády po roce 89. A jak jsem řekl, pokud se mýlím, tak se s vámi rad sejdu a uznám vám vaší pravdu a navíc vyslechnu vaší radu koho volit příště. A to myslím zcela vážně |
Nepřihlášený uživatel |
#33810 Re: To na Zemana sedí naprosto dokonale!2015-01-20 17:35#33806: Ritchie - To na Zemana sedí naprosto dokonale! Ano, to bohužel na Zemana platí naprosto dokonale, přestože i tu "polovinu" pravdy v těch jeho blábolech hledá Ovčáček. |
|
Nepřihlášený uživatel |
#33811 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: My máme taky právo na slušný život pane prezidente!2015-01-20 17:39 |
|
Martin |
#33812 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:2015-01-20 17:44#33803: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A máme slušného kandidáta, kterého bude mít rád celý národ? |
Nepřihlášený uživatel |
#33813 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:2015-01-20 17:45#33809: Martin - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nepoužívejte takové hlouposti především tam, kde nejste schopoen argumetovat a pak se nemusíte za nic omlouvat. Co si představujete pod pojmem "bez politické špíny" obzvláště u StBáka Babiše? Co je novéo na "větru" z StB? Vy ste již viděl StBáky, kteří by nekradli? Proč má být Babiš a jeho parta StBá (není tam jediný StBák) výjimkou? Když se netváříte jako ekonom, proč používáte vulgární slova na adresu vlád, jejich jednou zmnoha náplní, ale velmi důležitou náplaní je spravovat rozpočet státu a v době krize se navíc vláda Petra Nečase zachovala naprosto chladnokrevně, racionálně a naprosto správně, pokud udržela nezaměstnanost na 7 % (sen mnoha státu v EU!!) a přitom zbytečně nezadlužovala stát? Už teď se "neekonome" omluvte tedy za vaše bláboly o Nečasově vládě. Možná se shodneme na dílčích věcech, které bych kritizoval na vládě Topolánka, kterého i já považuji spiše za zloděje než premiéra a bohužel to tak nakonec viděla i ODS a musela se ho zbavit i za cenu, že položila vládu, ale to neznamená, že jsou Babiš se Zemanem lepší, řekl bych, že spíš dostáváme do stavu oposmluvního marasmu, tedy generování zločineckých band. |
Nepřihlášený uživatel |
#33814 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:2015-01-20 17:48#33812: Martin - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zuzana Roithová, pokud sestaví a představí skvělý tým složený s demokratů. Máte vy nějakého jiného kandidáta u socanů či ANO?
|
Nepřihlášený uživatel |
#33815 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:2015-01-20 17:49#33812: Martin - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Toť otázka... Jak se lidově říká : " A teď babo raď.... "
|
|
Martin |
#33816 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:2015-01-20 17:56#33813: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nevím, možná jsem přehlédl zprávy o Babišovi, možná to víte vy, ale už se prokázala jeho spolupráce s StB? Je evidentní, že jste přívrženec top a ODS a nikdy se nemůžeme shodnout, ale já zatím plně stojím nejen za Babišem a jeho ANO, ale i za celou vládou, snad jen kromě ministra zdravotnictví. A s jedinou věcí nesouhlasím a to zrušení poplatku u lékaře a za pobyt v nemocnici. Za recept byl poplatek dle mého zbytečný |
Martin |
#33817 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:2015-01-20 18:04#33814: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: S touto dámou, si myslím, mohlo dát souhlasit, pokud, jak jste řekl, bude mít dobrý tým lidí kolem sebe. Nerozdělujme v tomto případě ale lidi na voliče ODS,top,ČSSD,ano,KDU a já nevím koho ještě. Ted si právě myslím, ze by iniciátoři různých peticí pro a proti Zemanovi měli pořádně jednat mezi sebou, aby vzešel kandidát pro všechny vhodný, aspoň jak to bude možné |
Nepřihlášený uživatel |
#33818 Slepci vedou slepce a proto to tak vypada.2015-01-20 18:05Co cesko skutecne potrebuje si kazdy muze vykladat jinak.Zatim nema ani skutecnyho prezidenta.Hra skatule skatule hejbejte se... taky nemuze cesku pomoci.Bezny clovek ceka na neco vic nez co nasi vudci jsou schopni vyprodukovat.Ministri a soudci se sesazuji popripade i prezident ale verite ze se neco zmeni ? Zavistivci z rad tech neschopnych vudcu kterych je nanestesti vetsina lechce odstrani ty kteri se k nim nepridaji a maji jasno o slendrianu ktery pretrval 25 let.Poctivy politik to ma v cesku opravdu tezke a to jiz tim protoze je nepopularni.Zeman je neschopny prezident a zatim si dela co chce.
|
Nepřihlášený uživatel |
#33819 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:2015-01-20 18:06#33816: Martin - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pane Martine, chvilku Vás tady čtu, cítím z Vás, že jste slušný a inteligentní člověk, ale nejste trošku idealista ? Zeman mi k Vám taky moc nejde, nezlomil Vás k tomuto rozhodnutí někdo ? Rodina, kamarádi atd... O Babišovi se dá dočíst hodně, najděte si na netu , kde pracoval před rokem 89, k dispozici je dost informací, ze kterých si na něho uděláte sám vlastní obrázek. Na Slovensku mu moc nechybělo a šel do lochu.. |
Martin |
#33820 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:2015-01-20 18:07#33814: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A jinak mne také napadli jména jako Tošovský nebo Tošenovský |
Nepřihlášený uživatel |
#33821 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:2015-01-20 18:12#33820: Martin - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dobrý kandidát by byl i pan Sokol, bohužel už má vysoký věk. Slušný kandidát by byl pan M. Horáček, ale ten by do toho zřejmě nešel. |
Martin |
#33822 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:2015-01-20 18:12#33819: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Možná že idealista jsem, ale nikdo mne k tomuto rozhodnutí nepřesvědčil. Nedokázal jsem se vůbec ztotožnit s panem Schwarzenbergem. Opravdu pro mne osobně byl menší zlo Zeman. Snad jsem i snílek a fantasta, ale panu Babišovi opravdu zatím věřím, i přes články proti jeho osobě. |
Martin |
#33823 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:2015-01-20 18:16#33821: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A najednou to jde. Místo urážek a nadávek jsme schopni aspoň pro začátek hledat osobnosti na vhodného kandidáta. Proč to nešlo dříve :-( |
Martin |
#33824 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:2015-01-20 18:38#33792: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Až bude vhodný kandidát, tak se k vám přidám |
|
Nepřihlášený uživatel |
#33825 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:2015-01-20 18:41#33823: Martin - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Martin - Slusne diskutovat pane Martine opravdu neslo. Pokud se do diskuze zapoji priznivci Zemana, cteme jenom urazky, vulgarizmy a oplzlosti. Vy jste svetla vyjimka. Ted si vymenujete nazory s antizemanovci, tak se nedivte, ze diskuze muze byt vedena ve slusne rovine. Zdravim Vas a preji pekny vecer. |
|
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
Petice proti rozhodnutí české ambasády v Abuji o zamítnutí udělení víza pro rodinného příslušníka občana EU
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Podporujeme Izrael v boji proti teroristům, postoj české vlády je správný
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
Petice za pojmenování vltavské náplavky v Praze po Karlu Schwarzenbergovi
543 Vytvořeno: 2024-11-12
Stop the death penalty
274 Vytvořeno: 2024-11-08
Za zachování tramvají na Maninách
791 Vytvořeno: 2024-11-02
Petice za statní občanství bez diskriminace
4091 Vytvořeno: 2024-09-11
Petice proti pokácení jedle a pro zachování jedlové aleje na hřbitově v Lounech
227 Vytvořeno: 2024-11-11
Petice za zachování a opravu kulturní památky železničního mostu pod Vyšehradem
24718 Vytvořeno: 2022-12-13
Horní míru pro dravce
1356 Vytvořeno: 2024-10-15
Petice proti zrušení pobočky Úřadu práce v Holicích
533 Vytvořeno: 2024-11-05
Otevřený dopis panu děkanovi a Akademickému senátu Filozofické fakulty Univerzity Hradec Králové
155 Vytvořeno: 2024-11-11
Otevřený dopis za podporu sociálních pedagogů ve školách
534 Vytvořeno: 2024-10-20
Petice proti zrušení pobočky Úřadu práce ve Skutči
133 Vytvořeno: 2024-11-11
Prohlášení k vysokoškolské stávce za klima 2024
124 Vytvořeno: 2024-11-12
Petice za pozastavení a odložení terénních úprav spojených s kácením stromů, zejména stoletých dubů v parku Zdenky Landové ve starém Braníku.
95 Vytvořeno: 2024-11-10
Deklarace zastání se srnčí zvěře
2101 Vytvořeno: 2024-08-23
UZNÁNÍ ZAMEZENÉHO STOLCE BENEDIKTA XVI. A SVOLÁNÍ KONKLÁVE
17022 Vytvořeno: 2023-10-23
Homofobie do škol nepatří
38 Vytvořeno: 2024-11-14
Otevřený děkovný dopis Viktoru Orbánovi
2220 Vytvořeno: 2024-10-21
Petice proti rozhodnutí české ambasády v Abuji o zamítnutí udělení víza pro rodinného příslušníka občana EU
139 Vytvořeno: 2024-11-05
Petice za zrušení Malého státního znaku ČR
80 Vytvořeno: 2023-10-18
Petice: Žádám o vyvěšení státní vlajky ČR na budově Národního muzea.
340 Vytvořeno: 2023-03-17