MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Káča

#36326 Re: Re: Karlovi nemůžou přijít na jméno

2015-01-30 21:21

#36298: - Re: Karlovi nemůžou přijít na jméno 

Ještě v den prezidentských voleb jsem byla přesvědčená,že "náš kníže" vyhraje.Vůbec jsem o tom vlastně nepochybovala.Nenapadlo mě,že by mohlo být v naší zemi tolik omezenců,tupců a primitivů,kteří by té levičácké zrůdě mohli dát hlas.Pak nastal šok!Nechápala jsem a nechápu dodnes. Inteligence,slušnost,upřímnost a čistota..To vše bylo rozdrceno,zmuchláno,zašlapáno, zahozeno a pohřbeno!Podvodnými manipulacemi zvítězila zloba,faleš,nenávist,arogance, cynismus,lež a špína! Hanba Všem,kteří to dopustili!!! Káča

Odpovědi

Arabela

#36337 Re: Re: Re: Karlovi nemůžou přijít na jméno

2015-01-30 21:36:13

Nepřihlášený uživatel

#36344 Vlastizrádcovská pravda a láska

2015-01-30 22:01:15

Nepřihlášený uživatel

#36355 Re: Re: Re: Karlovi nemůžou přijít na jméno

2015-01-30 22:23:28

#36326: Káča - Re: Re: Karlovi nemůžou přijít na jméno 

Kačenko, u mě to stejné, jako u Vás, také mě v ten den ani na sekundu  nenapadlo, že by mohl ten hulvát vyhrát volby. Všichni jsme se těšili, že po narcisu  Klausovi , budeme mít opět slušného prezidenta. Pak přišel velký šok,  člověk tomu opravdu nemohl uvěřit, že máme v naší zemi tolik tupců, kteří otevřeli cestu té ohavné kreatuře. A hlupáci se ještě radovali a velkolepě Zemanovo  " prolhané vítězství " oslavovali. Přiznám se, že do toho dne, mě nikdy nenapadlo, kolik v  naší zemi žije  hloupých lidí. Žijí s námi lidé opravdu omezení a za ty jsme to my slušní teď schytali. Velká hanba všem, kteří tu zrůdu dosadili na Hrad !!!

Nepřihlášený uživatel

#36356 Re: Re: Re: Karlovi nemůžou přijít na jméno

2015-01-30 22:25:41

#36326: Káča - Re: Re: Karlovi nemůžou přijít na jméno 

Já zase nepochopím, jak mohlo tolik kavárenských omezenců, tupců a primitivů volit šišlavýho sudeťáckého hajnýho, co neumí ani hymnu zazpívat a vydržet chvilku bez usnutí a kolik z nich si filtruje svou zlobu a komplexy na téhle připitomělé petici.