MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#36542 Re: Re: Ohrožuje nás superdebilita nejen Zemana ale také i Ovčáčka, Kmoníčka, Nejedlého, Mynáře, Kla

2015-02-01 08:41

#36539: - Re: Ohrožuje nás superdebilita nejen Zemana ale také i Ovčáčka, Kmoníčka, Nejedlého, Mynáře, Klausů. 

Opet nudis.  Kdo si myslis, ze jeste cte Tvoje sahodlouhe prispevky, stale stejne a stokrat opakovane ?  Na tyto stranky chodi stale stejni lide, kterym to uz leze na nervy.  Pis, az budes mit neco noveho !

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#36543 Re: Re: Re: Ohrožuje nás superdebilita nejen Zemana ale také i Ovčáčka, Kmoníčka, Nejedlého, Mynáře,

2015-02-01 08:48:48

#36542: - Re: Re: Ohrožuje nás superdebilita nejen Zemana ale také i Ovčáčka, Kmoníčka, Nejedlého, Mynáře, Kla 

Tykej si soudruhu s komunsitickým náckem Milošem Zemanem, mne z vašich "důvěrností" vynechte. 

To, kdo chodí na tyto stránky se vskutku obtížně odhaduje a vy to nemůžete vědět, tedy já si troufale myslím, že moje příspěvky jsou čteny velmi, neboť se vždy objeví podivné oplzlé kreatury, které se je svými ubohostmi snaží odsunot z první strany diskuse. 

Nepřihlášený uživatel

#36544 Re: Re: Re: Ohrožuje nás superdebilita nejen Zemana ale také i Ovčáčka, Kmoníčka, Nejedlého, Mynáře,

2015-02-01 08:53:04

#36542: - Re: Re: Ohrožuje nás superdebilita nejen Zemana ale také i Ovčáčka, Kmoníčka, Nejedlého, Mynáře, Kla 

Co jste napsal vy? Předveď vaše hodnocení projevu komunistického nácka Miloše Zemana. Neváhejte a pište. Dejte odkaz na vaše duchaplnosti? Napiště výzvu poslancům a senátorům, aby superdebila Zemana ráčili zachovati na Hradě. Napište odkud svojí superdebilitu, z vaše pohledu superinteligenci, čerpá. Napište, proč část občanů toho superdebila volila. Napište, jakými superdebili se obklopil a proč. Neváhejte, rád si to přečtu a návštěvnost na této diskusi jistě vyletí až do oblak.