PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#221 Re: Re: Re: Re: Ano Kláře a petici

2015-02-06 13:16

#219: - Re: Re: Re: Ano Kláře a petici 

no, takže jsme, babko doma :-))), kdž  už nemáte argumenty, tak  následují pokusy o urážky.  Jako vžd v takoéto diskusi. 

Ruku natahuje ke státu,  a neopravněně. Já  patřím mezi ty, kteří štědře pčřčispívají v podobě daní. 

Její dvorce řeším proto, že se mně to zdá velmi intimní, na rozdíl od matky,  jde o můj názor, pokud máte jiný, nic proti,  Vaše věc. Velikost Vašich a mých prsou v tom asi roli nehraje, že, v tom se shodneme :-)))

Pochopit Vámi psaný text je opravdu někdy složité,  neumíte se jasně vyjádřit,  jde Vám jen o urážky. Když  reaguji, tak  se cítíte dotčená :.))) Inu,  možná byste zvládla drbat na pavlači, to nevím, ale  vést slušnou a racionální diskuzi, to neumíte. 

Slovo prdlá nepoužívám,  domnívám se, že jde o vulgární, či citově podbarvený výraz a ten do diskuze   nepatři, babko. 

Takže - Podle dokumentu rodina nehospodaří,  neplánuje,  o byt a vybavení se jim musel postarat stát, platí jim nájem i energie,na vybavení se podíleli i sponzoři,   o děti se starají cizí ženy,  rodiče ani prarodiče nepracují, práci nehledají, stejně tak bratři slečny matky. O staršího syna rodiče nedbají,  je to vidět na výslovnosti.  Otec má exekuce, (ty musí splácet, byť minimální částkou),  nedodržuje  pravidla pro nemocné a přesto pobírá dávky NP.  Pokud je - existuje- podobných rodin více,   pak máte odpověď na svou otázku,  proč odcházejíc se systému tak vysoké částky. 

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#224 Re: Re: Re: Re: Re: Ano Kláře a petici

2015-02-06 13:39:15

#221: - Re: Re: Re: Re: Ano Kláře a petici 

vzhledem k tomu, že se neznáme, nevím, zda vůbec nějaké daně platíte, zda nejste náhodou starší než já, vypadá to, že ano, takhle zakyslé bývají právě baby okolo padesátky, něco jako Rulíková. Vlastně, zřejmě jste sama Rulíková