PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#398 Re: Kláře ano

2015-02-10 22:09

#391: - Kláře ano  

 V kanclu se dobře kecá, nemáte zkušenost s péčí o životy druhých a vůbec si nedovedete představit, jaké ublížení a trauma se dítěti mohlo stát takovým úchopem, i když už drželo hlavičku ve třech měsících. Možná rozumíte papírování, ale tady šlo o péči o 5 kojenců, kteří potřebovaly odbornou péči, to si laskavě uvědomte. Možná, že vy by jste byla v klidu, kdyby se jednalo a Vaše mimčo, ale to neznamená, že takové jednání nebude vadit jiným matkám.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#405 Re: Re: Kláře ano

2015-02-10 22:38:40

#398: - Re: Kláře ano  

 Proboha, fakt nechápete, že se všechno dá překroutit? Která ženská by chytla dítě jako králíka... To jen Saša chtěla být za důležitou a když nebylo po jejím, tak na to šla fzickým násilím...  Nějaká pečovatelka  bude kašlat na malé dítě  matky materčat, která je sledovaná a  medializovaná?   Vždyť vidíte, jak to v rodině funguje,. Saša si vezme něco do hlavy a musí být po jejím a když není, tak nastupuje síla. 

V kanclu se dobře nekecá,  především se musí makat, pro násbyly a asi i budou Vaše příspěvky pobavením . Rozhodně ne tak důležitým, abychom tomu věnovali  víc než minutu :-)))

Že jde o pět kojenců, to si musí uvědomit matka . bohužel, to za ni stát řešit opravdu nebude a já už vůbec ne.  Vadit všem matkám, kde jste? Normální matka pečuje o své děti sama, protože si je s manželem, partnerem  pořizují s rozmyslem. Nebudu svěřovat  maličké děti cizím osobám,  to je opět její problém. Naučila se nic nedělat, jen dirigovat. Když neměli na pořízení dítěte ani finance, ani zázemí, neměla žádné další dítě plánovat.  Takhle mají své děti, o které se stará stát a drobníé dárci.  Výhodné, ne ?k tomu třípokojový byt, vybevení,  péči, sponzory... tohle musí vadit matkám, které počítají každou korunu a rozpékají i ty rohlíky.

   

 

 


Nepřihlášený uživatel

#429 Re: Re: Kláře ano

2015-02-10 23:44:43

#398: - Re: Kláře ano  

vůbec si nedovedete představit, jaké ublížení a trauma se dítěti mohlo stát takovým úchopem, i když už drželo hlavičku ve třech měsících

 to jak uchopila vyskolena pecovatelka dite jsme nevideli

to jsme pouze slyseli od hystericke a emotivni Sasi

za to vsichni jsme videli jak drzel otec dite a hral nejako hru a ta hlavicka ditete byla sakra nizko

zaklonena a o hodne nize nez telicko,

jeste jsem si rikala proc na tohle otce  nikdo neupozornil?

ONI MUZOU A OSTATNI NESMI

dite se skuli ze sedacky na koberec a pecovatelka dostane nafackovano

rodicum vypadavaji deti bezne s postylek,  jak rekl otec na kameru a  to je v poradku