PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#432 Re: Re: Re: Kláře ano

2015-02-11 00:07

#429: - Re: Re: Kláře ano  

 jj, to máte pravdu, ten otec jednou dítě držel, jako "prase kost" a jednou u krmení také skoro leželi, bobci malí, jak jim dávali tu kaši. Ale věřím Saši, že jak to popisovala, tak to bylo, prostě ženské... Ale i kdyby to bylo trochu jinak a přibarvené Sašou, tak takové ženské tam nemají co dělat a ještě říct, že ona to dítě bude zvedat jak chce? To snad ne? A vedoucí řekne (vyhrožuje), buď budete mít ty co máte, nebo jiné nedostanete. Selhání na všech stranách, bohužel.

Odpovědi

Marie

#438 Re: Re: Re: Re: Kláře ano

2015-02-11 06:59:08

#432: - Re: Re: Re: Kláře ano  

 Vedoucí rozhodně nevyhrožovala,  zcela normálně seznámila Sašu s faktem, že   buď bude mít pečovatelky takové, jaké ji  vybrali, ( určitě nejlepší z těch, co mají k dispozici). nebo to dopadne tak, že k nim žádná z pečovatelek nebude chtít chodit.

Jinými slovy ji velice taktně saznámila s tím, že buď Saša změní své panovačné chování, nebo přijde u tuto pomoc. O ničem jiném to není. Nakonec .-  rodiče čtyřčat měli právněné problémy s pečovatelkami - jedna přišla i opilá.   Celkem rozumně si řekli, že než takovou pomoc, raději žádnou. Proč tedy Saša trvá na tom, aby jí o  děti a o domácnost pečovaly  ženy, které to podle ní nezvládají? 

Saša si přibarvuje úplně všechno,  od příjmů, které hlásila na MěÚ  přes průbehy  hádek, vyhrocených situací.  Nedělá nic a  jen  hlídá, aby vše za ni dělali druzí.