MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Káča

#38284 Re:

2015-02-13 06:57

#38279: Arabela -  

Arabelo,Vy mě bavíte!Jen taková malá výtka,nějak jste se zasekla na jednom místě.Váš slovník se mi zdá dost omezený.Možná by to chtělo vyhledat si nové,neokoukané vulgarismy a začít je používat.Na začátku to vypadalo,že jste drsňačka,která bude své urážky stupňovat,ale jak vidím,zatím jste moc nepřitvrdila.Docela jste mě tím zklamala,čekala jsem od Vás víc.Ale možná by jste ke svým reakcím potřebovala nějaké drsnější akce.To Vás,bohužel,zklamu. Antizemanovce k tomu žádným,ani tím nejhrubším způsobem,nedonutíte.Antíci jsou v tomto ohledu strašně konzervativní a za všech okolností zůstávají slušní,inteligentní a moudří.Pokud chcete,aby s Vámi někdo komunikoval na Vaší úrovni,nezbyde Vám nic jiného,než opustit tuto antíkovskou diskuzi a přestěhovat se na diskuzi zemandrtálskou. Káča

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#38296 Re: Re:

2015-02-13 08:32:19

#38284: Káča - Re:  

Na obrynu Arabely bych řek následující.

Fašistické podhoubí místních petentních zmrdů chcípáků a buzerantů se nezaslouží, aby se vůdči nim plýtvalo slušnými slovy. Bohužel i zásobnník sprostých slov je v češtině omezený. Ve skutečnosti neexistuje zatím v lidské řeči ještě to správné sprosté slovo, které by vás, vy tupé petentní bestie dostatečně vystihlo. Proto i slovník všech co vás nesnáší a hlavně fašistickej symbol Kcharla zmrda Buzeratnberga, se nakonec musí vyčerpat.

Kromě toho váš slovník vy petentní ksindle nakonec taky nikterak bohatý není. Je limitován školením na vašich teambildincích kde vás ti agenti, placení korporátními fašistickými úchyly nakonec školí.  

S terorizmem se nevyjednává. Na fašistický xyndl se spisovnými slovy rovněž plýtvat nemusí. SMRT FAŠIZMU. Kdo zná identitu místních pisálků, prosím pochytejte je a zadavte je týden nemitejma čurákama. Je to nevzdělanej placenej tupej chlív zákeřnejch mrdek. Pozabíjejte je někdo PROSÍM.

Nepřihlášený uživatel

#38307 Re: Re:

2015-02-13 09:07:29

#38284: Káča - Re:  

Kaco, Kacenko.  Nastal cas priznat si pravdu.  Skutecne jsme kavarenske kundy, mame imperialisticke prdele, jsme teroriste, knize je zmrd, jsme nevzdelanci, ktere patri zadavit tyden nemItejma curakama.  Uf, to je uleva !