Petice za zrušení migračního paktu

„PETICE ZA ZRUŠENÍ A ZASTAVENÍ IMPLEMENTACE PAKTU EU O MIGRACI A AZYLU DO PRÁVNÍHO SYSTÉMU ČESKÉ REPUBLIKY“

Vlastní text petice:

My níže podepsaní občané České republiky zásadně odmítáme tzv. Pakt EU o migraci a azylu přijatý 14. 5. 2024  Radou Evropské unie. Požadujeme jeho plné zrušení a zastavení implementace do našeho právního systému. Tento pakt nejenže svou formou a dikcí jasně omezuje suverenitu a samostatnost České republiky, ale také zásadním způsobem ohrožuje její stabilitu a bezpečnost, potažmo je velkým bezpečnostním rizikem pro jednotlivé občany naší země. Finanční závazky pro Českou republiku, které jsou formovány v textu paktu,  jsou neakceptovatelné. Souhrnně lze konstatovat, že jde o bezprecedentní selhání naší vlády a jejich odpovědných  zástupců při jednání o tomto paktu, který se v celé své šíři může negativně promítnout do chodu republiky a života jejich občanů.

Petiční výbor: Zuzana Majerová, Bukovany 26, 779 00 Bukovany – předsedkyně petičního výboru Dan Chromec, Trávník č.p. 1315/18, 750 02 Přerov Ing. Vojtěch Kaprál, Seloutky 104, 798 04 Seloutky

Členy petičního výboru je v této věci oprávněna zastupovat předsedkyně petičního výboru Zuzana Majerová, Bukovany 26, 779 00 Bukovany.

Zuzana Majerová (Trikolora), Dan Chromec (SPD)    Kontaktujte autora petice

Svým podpisem akceptuji, že Zuzana Majerová (Trikolora), Dan Chromec (SPD) bude moci vidět všechny informace, které v tomto formuláři uvedu.

Vaši e-mailovou adresu nebudeme veřejně zobrazovat online.

Souhlasím se zpracováním informací, které jsem poskytl/a v tomto formuláři, a to pro následující účely: