PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#586 Re: Re: Re: Re: Re: Je to samozřejmě moje interpretace

2015-02-13 07:41

#584: - Re: Re: Re: Re: Je to samozřejmě moje interpretace 

 ha, ha, ha, zatímco  všichni, kteří pomáhají, si musí nechat líbit cokoliv,  od  urážek, přes fyzické napadení  až po lživou medializaci?  Perfektní metr. Prostě KiŇovci mají trafiku paterčata a jsou nedotknutelní :-)))

A pro Vás, Mgr. Rulíková nebyla placena za pomoc rodině, ale za  koordinaci pomoci rodině mezi zúčastněnými  institucemi.  To je podstatný rozdíl.

Bylo by fajn vidět, až Vás někdo za tyhle kecy vezme placírkou přes stejné místo na těle. Padat do kanálu, Vám nepřeju, i když  slovníkem tam asi patříte.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#587 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je to samozřejmě moje interpretace

2015-02-13 08:13:03

#586: - Re: Re: Re: Re: Re: Je to samozřejmě moje interpretace 

 Vždyť Klára křičela na starou Kiňovku, která ji naštvala,  s tou vůbec není v žádném vztahu,  ta jen rozeštvává všechny zúčastněné. Dokonce se  Klára  rodičům paterčat omluvila a vysvetlila, co ji tak nadzvedlo. Ono se dá přetočit naprosto všechno. Do té rodiny by měli chodit pomáhat jen ti, kteří jsou hluchoněmí, ale mají deset rukou a vysoké konto. Jo a oblíkat by se měli do brnění, pro jistotu


Nepřihlášený uživatel

#588 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je to samozřejmě moje interpretace

2015-02-13 08:22:18

#586: - Re: Re: Re: Re: Re: Je to samozřejmě moje interpretace 

 

Koordianace není pomoc? To nám to ministerská úřednice pěkně zkoordinovala.  Že to tak dlouho trvalo, než KVR zaměstnala své terénní pracovnice. RC Milovice, chtělo zaměstnat babičku, ale nešli do toho, protože se o to zajímaly další organizace. Místní organizace je na pomoc rodinám jistě lepší, než "přespolní" organizace. Rodině jde o peníze. Jistě, komu a komu nejde? Uživit 5+1 dítě a dva dospělé.