PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#588 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je to samozřejmě moje interpretace

2015-02-13 08:22

#586: - Re: Re: Re: Re: Re: Je to samozřejmě moje interpretace 

 

Koordianace není pomoc? To nám to ministerská úřednice pěkně zkoordinovala.  Že to tak dlouho trvalo, než KVR zaměstnala své terénní pracovnice. RC Milovice, chtělo zaměstnat babičku, ale nešli do toho, protože se o to zajímaly další organizace. Místní organizace je na pomoc rodinám jistě lepší, než "přespolní" organizace. Rodině jde o peníze. Jistě, komu a komu nejde? Uživit 5+1 dítě a dva dospělé.

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#589 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je to samozřejmě moje interpretace

2015-02-13 08:27:40

#588: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je to samozřejmě moje interpretace 

 A proč se tedy aspoň z části neživí sami?  Jsou to snad stáítní děti? nevidím nikde, že by někdo z té povedené rodiny pracoval nebo se o to snažil, ono se jim to nevolatí, že. Co se týče koordinace, houby o tom víte, nikdo s nimi nechtěl mít nic společného, protože  všichni byli znalí a věděli, cop se dá od té familie čekat.   Co se týče dat, od kdy to měla Rulíková na starosti - tak si to dohledejte -  stihla víc než maximum. ale  on je každý  překroucený argument dobrý, že? Nikdo nechce vidět,  spíš o tom nechce hovořit, že  rodině jde jen o bezpracné prachy, žehlit nebudou, starat se nebudou  a státe sypej prachy, mamáme paterčata :-))))


Nepřihlášený uživatel

#601 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je to samozřejmě moje interpretace

2015-02-13 09:50:00

#588: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je to samozřejmě moje interpretace 

 KOordinace  nebyla určena pro vztahy v rodině , ještě to tak, ale  na sjednocení pomoci od různých  "iniciativ". Všichni podporovali slovně, ale nikdo s rodinou nechtěl mít nic společného. :-)))

Asi má rodina úžasnou pověst, a to jak v domě, tak  na MěÚ, tak   na MSPV.