PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)
Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)
Nepřihlášený uživatel |
#601 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je to samozřejmě moje interpretace2015-02-13 09:50#588: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je to samozřejmě moje interpretace KOordinace nebyla určena pro vztahy v rodině , ještě to tak, ale na sjednocení pomoci od různých "iniciativ". Všichni podporovali slovně, ale nikdo s rodinou nechtěl mít nic společného. :-))) Asi má rodina úžasnou pověst, a to jak v domě, tak na MěÚ, tak na MSPV. |
0000 |
#602 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je to samozřejmě moje interpretace2015-02-13 09:50#597: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je to samozřejmě moje interpretace Za celou tuto situací můžou naše bohaté sociální dávky ,poskytované cikánůma ostatním nemakačenkům. |
Nepřihlášený uživatel |
#603 Re: Re: Kláře ano2015-02-13 09:52Projděte si tisk, v listopadu se KIňová terenních pracovnic dožadovala :-)))
Takže asi neví, co chce, nebo říká pokaždé něco jiného. Chtěla zadarmo, ale jak zjistila, že by to šlo z jejich peněz, tak otočila. No, má Petru, ta se vyjadřovala tak, že jí nejde o peníze :-))) Chci vidět, kdo by se nechal u paterčat zaměstnat :-)))) |
Nepřihlášený uživatel |
#604 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je to samozřejmě moje interpretace2015-02-13 09:53#602: 0000 - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je to samozřejmě moje interpretace Za to může systém, který je nastaven tak, že když chybí, dá se vyřvat dávka navíc. |
Otto |
#605 Re: Re: Re: Re: Re: Je to samozřejmě moje interpretace2015-02-13 09:55#582: - Re: Re: Re: Re: Je to samozřejmě moje interpretace Normální chlap by pracoval až by se z něho kouřilo,aby uživil svoji rodinu. jenomže on nepracuje neb si to Sašena nepřeje. Rodina má zafixováno,že tuto povinnost májí daňový poplatníci a hlavně stát. Jednou je ty jejich děti sežerou i s chlupama. Na to se fakt dost těším. |
Nepřihlášený uživatel |
#606 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je to samozřejmě moje interpretace2015-02-13 09:58#605: Otto - Re: Re: Re: Re: Re: Je to samozřejmě moje interpretace Tonda v rodině nefunguje jako chlap, spíš jako pomocnice v domácnosti a přitakávač. To se jen tak nevidí, taková submisivita u chlapa. No, možná se cítí jinde lépe. ale to jsou jen úvahy. I když - v jedné diskuzi už padla neověřená zmínka, že má někde mladou, dost podobnou Saše. |
Nepřihlášený uživatel |
#607 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je to samozřejmě moje interpretace2015-02-13 10:01#606: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je to samozřejmě moje interpretace Tonda by měl nosit sukně a zástěru... kdyby to šlo, tak musel i kojit |
Nepřihlášený uživatel |
#608 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je to samozřejmě moje interpretace2015-02-13 10:10 |
otto |
#609 Klára ano2015-02-13 10:26Výbuch Kláry Rulíkové.
Jinak tato situace vznikla tak ,že je Klára přišla pozvat na ,,OTEVÍRÁK'' kde pro ně lidi udělali sbírku peněz pro paterčata. No ale babička s dědou odmítli hlídat děti a napadli Kláru,že pro ně nic nedělá. Být Rulíkovou ,jsem ještě sprostější !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nakonec šli a dostali 5 000 kč a ještě se tam pobavili.Na tom jejich tajných webu se jakási soukmenovkyně vyjádřila,že museli kvůli nějakým uprášeným pěti tisícovkám vůbec vylezat z baráku. A korunu tomu dala babka,která chtěla pro ně ochranku. Pro Sašu né ta je dost bílá, ale pro Tondu,protože ten je takovej moc černej !!!!!!! Baba je těžká rasistka a to ve své vlastní rodině. Natočila ČT,VŠE SI MŮŽETE DOHLEDAT. |
Nepřihlášený uživatel |
#610 Re: Klára ano2015-02-13 10:32Naprostý souhlas, Babka nechtěla, aby tam "mladí" šli, pět tisíc jim za to nestálo a museli tam jít pěšky, bez ochranky. Bába hledá jakoukoliv záminku.... a své tirády končí slovy, že se stát nestará. Je to tak jednoduché. No, už se jim nevoplatí ani pět tisíc, asi mají jiné zdroje, že by přišla další živelní pohroma? |
Nepřihlášený uživatel |
#6112015-02-13 12:15Paní Klára Vítková- Rulíková jednala správně a nezaslouží si za své jednání žádné postihy.Není jednoduché být v jiném etniku,proto měli být hlavně lidé ke kterým pí. K.Vítková-Rulíková přišla v dobré víře pomáhat,poučeni o vhodném chování! |
Nepřihlášený uživatel |
#612 Re:2015-02-13 12:17Souhlasím, jenže... zní to jako pohádka, protože oni mohou všechno a jsou nedotknutelní... bohužel,
proto platí, nepomáhat, nestarat se, nezajímat se, nebo se se zlou potážete. |
Nepřihlášený uživatel |
#613 Klára2015-02-13 12:46Víme jak by se rodina chovala, pokud by měla od začátku "full servis" a pomoc nehaprovala a neusazovalo se vše za běhu, slovy KVR? |
Nepřihlášený uživatel |
#6142015-02-13 14:47Držím palce pí. Vítkové - Rulíkové . Vyhrát slovní válku proti státu je moc těžké.Našinec může mít stokrát pravdu ,ale etnikum má před námi přednost.Pro ně naše zákony neplatí.Ty jsou jedině pro nás ! Vždycky jsme mi Ti horší a stále jen ustupujeme. To je můj názor z toho co denně kolem sebe slyším a vidím. A.W |
Otto |
#615 Re: Re: TÚ2015-02-13 15:04Jasně že dámám vadí peníze na TU. Nejvíc jim vadí to aby Sašena prachy nerozfofrovala za blbosti. Ten transparenttní účet by měl zůstat tak jak byl založen : totiž transparentní. A na pomoc dětem,to znamená platit i za fyzickou pomoc s dětmi .Né na značkové hadříky a jiné nesmysly. Jestli to rodina chce jinak musí se snažit. Na jedné straně chce více pomocnic na druhé straně je nechce. Nebo vlastně chce ale zadarmo ???? Přestávám rozumět co ta rodina vlasně chce. Na jedné straně Samková ukončí pomoc v rodině stávajícím pečovatelkám a na straně druhé hledá rodina inzerátem další pomocnice. To fakt nechápu. Hlavně že je kolem tolik humbuku. |
Nepřihlášený uživatel |
#616 Re: Klára2015-02-13 15:11Kolik osob a co dalšího byste si předstvovala? PO narození se x lidí staralo, aby měli kde bydlet, aby měli v čem bydlet, aby měli děti do čeho obléct, aby měli plínky .... K dispozici matce byl otec, nepracující rodiče a dva bratři plus pečovatelka. . Nebo je někde určeno, že o paterčata, narozená v romské rodině musí pečovat spetialozovaný tým a ke staršímu dítěti natrvalo bona?
Děti byly zdravé, z porodnice se vrátily až asi po 2 měsících, takže - full servis podle mě byl a spíš ještě doublefull po celou dobu, co dokument paterčata sledoval. Když je matka hamižná, líná a panovačná, když se rodina neumí chovat, pak nebude chyba v servisu, ale v jejich vypočítavosti. I v běžné dopmácnosti si musí rodiče poradit s problémy a sami je řešit, slečna matka to měla dělat od prvního dne a mnohem intenzivněji. Když jela realxovat na hory a doma byly i nemocné děti, tak to rodina zvládla , asi moc doma nechybí, že :-))) ----------------------- Jo a na ohleduplné chování vůči sousedům snad nepotřebuje fullservis, ale obyčejné slušné chování. Vše je o lidech. Taky nevíme, jak by to s pomocníky dopadalo, pokud by se k nim nejen matka, ale i babička chovaly normálně... Pokud byly tak panovačné a trestající, pak se ten full servis točil spíš kolem vztahů "na pracovišti" , než kolem péče o děti. |
Nepřihlášený uživatel |
#617 Re: Re: Re: TÚ2015-02-13 15:16Třeba zase děti prodali, pardon, třeba potřebovali další vzpomínky na dětství paterčat a tak budou znova v nějakém dalším Dokumentu a jsou peníze na pomocnice. Pokud se to ale bude vysílat, spíš to bude o očekávání, co ta rodina zase vyvede, koho kam pošle a kdo koho fyzicky napadne. Nic jiného se od nich asi nedá čekat. |
Nepřihlášený uživatel |
#6182015-02-13 15:53
Milovice - V milovickém bytovém domě už bude snad klid. Problémová rodina dostala poslední šanci. Pokud se bude její závadné chování opakovat, bude muset byt opustit Nesnesitelný hluk, mnohdy i v brzkých ranních hodinách, neohleduplnost k ostatním lidem v domě a další projevy, které výrazně překračují všeobecné normy společenského soužití. Tak jdou popsat problémy, které už několik měsíců řeší obyvatelé bytového domu v Lesní ulici v Milovicích s rodinou nepřizpůsobivých občanů. Problémy došly už tak daleko, že se nájemníci rozhodli sepsat proti problémovým lidem petici a tu doručili 26. ledna na milovickou radnici. Mezi hlavními iniciátory petice byla i Adriana Kaplanová, která si v nedávné době s manželem koupila v domě vlastní byt . „Je to naprosto neúnosné, co se tady v tom domě děje. Nemůžeme spát kvůli hluku, který je často až do ranních hodin," postěžovala si Adriana Kaplanová v prosinci s tím, že byt kupovali v klidné lokalitě u lesa a těšili se na příjemné prostředí. V lokalitě ovšem zatím zasahovali jen jednou policisté. Podle všeho ovšem ne u závažného skutku. Oba starostové už se sešli a dohodli se na možném řešení situace. Karta je nyní na Čelákovických, jako majitelích domu. „Rada města projednala petici milovických obyvatel domu a vyzývá dopisem problémové nájemníky bytu s tím, že pokud se jejich závadné chování bude opakovat, bude to důvodem k ukončení smluvního vztahu," uvedl čelákovický starosta Pátek. A zřejmě dojde na jeho slova, protože podle Adriany Kaplanové je hluk v domě stále stejný. „Každý den, když se chceme vyspat, cestujeme po bytě a hledáme nejklidnější kout. Já mám šílené bolesti hlavy a nedávno jsem i potratila. Mám lékařské potvrzení. Už nemůžeme dál," je zoufalá paní Kaplanová. včera 16:43
Autor: Milena Jínová |
Nepřihlášený uživatel |
#619 Re:2015-02-13 16:58
5) Jaké řešení byste doporučil, když bydlím v paneláku, nad hlavou mi celý den běhají malé děti souseda a v ložnici nemohu spát, protože za zdí si soused pouští televizi? Navrhnul bych tzv. místnost v místnosti a to proto, protože se jedná o panelák, kde jak jsem zmiňoval výše, se šíří hluky všemi směry a v tomto případě se jedná o více než jeden primární zdroj hluku. perlikprojekce.cz |
Nepřihlášený uživatel |
#620 Re: Re:2015-02-13 17:34spíš než projektanta by to chtělo komunikovat s právníky :-))) Každý je povinen dodržovat pravidla soužití a udržovat dobré sousedské vztahy. a hned tvrdé postihy. |
Nepřihlášený uživatel |
#621 618 PROČ TO DĚLÁTE-DÁVÁTE ČLÁNEK, KTERÝ NESOUVISÍ S PETICÍ?2015-02-13 17:345. Petice ve věci občanského soužití Dne 26. 1. 2015 byla na Podatelnu MěÚ Milovice podána Petice ve věci občanského soužití, kdy zástupkyně petičního výboru paní Adriana Kaplanová, bytem Lesní 621/35, 289 23 Milovice – Mladá, předala Petici, jejímž předmětem je stížnost na neudržitelný stav narušení občanského soužití mezi rodinou Horvátových a ostatními spolubydlícími na uvedené adrese. Projevy rodiny Horvátových výrazně překračují všeobecný normy společenského soužití. Bytový dům je majetkem města Čelákovice Po poradě a po diskuzi, RM přijala toto usnesení: Usnesení č. 44/2015: Rada města a) bere na vědomí Petici ve věci občanského soužití, která byla doručena na Podatelnu MěÚ Milovice dne 26. 1. 2015, b) doporučuje starostovi města vstoupit do jednání se starostou města Čelákovice, ve spolupráci s Policií ČR a městskou policií města Milovice získat přehled o četnosti podání občanů v této záležitosti a dále připravit informativní zprávu na zasedání Rady města č. 5/2015, které se uskuteční dne 19. 2. 2015. Hlasování: pro 4, proti 0, zdržel se 0.
Zápis z jednání Rady města Milovice č. 3/2015
konaného dne 29. 1. 2015 od 15:30 hodin v malé zasedací místnosti
|
Nepřihlášený uživatel |
#622 Re: 618 PROČ TO DĚLÁTE-DÁVÁTE ČLÁNEK, KTERÝ NESOUVISÍ S PETICÍ?2015-02-13 17:43#621: - 618 PROČ TO DĚLÁTE-DÁVÁTE ČLÁNEK, KTERÝ NESOUVISÍ S PETICÍ? abychom si uvědomili, kam až vede neustálá benevolence a vodění za ručičku. Každý má své povinnosti a ty musí dodržovat. |
Nepřihlášený uživatel |
#623 Re: Re: 618 PROČ TO DĚLÁTE-DÁVÁTE ČLÁNEK, KTERÝ NESOUVISÍ S PETICÍ?2015-02-13 17:58#622: - Re: 618 PROČ TO DĚLÁTE-DÁVÁTE ČLÁNEK, KTERÝ NESOUVISÍ S PETICÍ? Komu není shůry dáno, tomu není pomoci. Autor příspěvku zde svým příspěvkem mimo "mísu" sděluje mnohé o své osobě. Domníváte, se že je OK zde k petici k KVR dávat takové příspěvky, že to bude pro dobro věci? |
Nepřihlášený uživatel |
#624 Podporu Kláře2015-02-13 18:07#623: - Re: Re: 618 PROČ TO DĚLÁTE-DÁVÁTE ČLÁNEK, KTERÝ NESOUVISÍ S PETICÍ? pro mě ano, autor, kgterý to sem dal, udělal jen dobře. Je vidět, jak se chovají jiné rodiny v milovických bytovkách, snad to pomůže jako odstrašující příklad pro všechny potencionální problematické nájemníky. Vždyť sem chodí číst příspěvky spousta těch, co v MIlovicích bydlí. Nic proti, ba naopak, Je vidět, že takové soužití je opravdu složité , stejně jako to měla složité Mgr. Rulíková. Jí je vyčítáno, že nebrala ohled na jiné zvyky. Inu, tady si rodina Horvátova taky prosazuje jiné zvyky. Hranice mezi zvyky a zvyky, nejsou, nebo o ních nevím. Takže co je třeba tolerovat a co už ne? Vždycky pak někdo chytrý radí, až po skončení celého konfliktu. U Mgr. Rulíkové její neznalost "zvyků"řeší vytýkací dopis, jak to dopadne s touto rodinou, to radši ani nechci vědět. Ano Kláře
|
Nepřihlášený uživatel |
#625 Re: Re: Re: 618 PROČ TO DĚLÁTE-DÁVÁTE ČLÁNEK, KTERÝ NESOUVISÍ S PETICÍ?2015-02-13 18:11#623: - Re: Re: 618 PROČ TO DĚLÁTE-DÁVÁTE ČLÁNEK, KTERÝ NESOUVISÍ S PETICÍ? Spíš Vám adresuji - Kdo nechce vidět, nevidí. zbytečně napadáte přispívatele. Vypovídá to o chování menšiny v MIlovicích, o prosazování jejich způsobu života na úkor ostatních nájemníků (vlastníků bytů) Je to o tom, že nikdo tohle komplexně neřeší. Když si dohledáte starší zápisy města, určitě narazíte na platební kalendáře a další věci související s placením nájmů. Pořád vidím, že část obyvatel MIlovic žije po svém a prosazuje si to. a je dost možné, že místní radnice je bezmocná.. |
|
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Petice proti rozhodnutí české ambasády v Abuji o zamítnutí udělení víza pro rodinného příslušníka občana EU
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Podporujeme Izrael v boji proti teroristům, postoj české vlády je správný
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
Za zachování tramvají na Maninách
778 Vytvořeno: 2024-11-02
Petice za pojmenování vltavské náplavky v Praze po Karlu Schwarzenbergovi
384 Vytvořeno: 2024-11-12
Stop the death penalty
244 Vytvořeno: 2024-11-08
Petice proti pokácení jedle a pro zachování jedlové aleje na hřbitově v Lounech
205 Vytvořeno: 2024-11-11
Petice proti zrušení pobočky Úřadu práce v Holicích
522 Vytvořeno: 2024-11-05
Petice za statní občanství bez diskriminace
4043 Vytvořeno: 2024-09-11
Petice za zachování a opravu kulturní památky železničního mostu pod Vyšehradem
24670 Vytvořeno: 2022-12-13
Otevřený dopis za podporu sociálních pedagogů ve školách
517 Vytvořeno: 2024-10-20
Horní míru pro dravce
1350 Vytvořeno: 2024-10-15
Otevřený dopis panu děkanovi a Akademickému senátu Filozofické fakulty Univerzity Hradec Králové
146 Vytvořeno: 2024-11-11
Petice proti zrušení pobočky Úřadu práce ve Skutči
128 Vytvořeno: 2024-11-11
Prohlášení k vysokoškolské stávce za klima 2024
108 Vytvořeno: 2024-11-12
UZNÁNÍ ZAMEZENÉHO STOLCE BENEDIKTA XVI. A SVOLÁNÍ KONKLÁVE
17001 Vytvořeno: 2023-10-23
Petice za pozastavení a odložení terénních úprav spojených s kácením stromů, zejména stoletých dubů v parku Zdenky Landové ve starém Braníku.
91 Vytvořeno: 2024-11-10
Petice proti rozhodnutí české ambasády v Abuji o zamítnutí udělení víza pro rodinného příslušníka občana EU
133 Vytvořeno: 2024-11-05
Deklarace zastání se srnčí zvěře
2065 Vytvořeno: 2024-08-23
Otevřený děkovný dopis Viktoru Orbánovi
2216 Vytvořeno: 2024-10-21
Petice za zrušení Malého státního znaku ČR
79 Vytvořeno: 2023-10-18
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
22816 Vytvořeno: 2021-12-22
Petice: Žádám o vyvěšení státní vlajky ČR na budově Národního muzea.
329 Vytvořeno: 2023-03-17